הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 08/01/15

אימון מספר 32 , עצימות :

(אציין שבקושי ישנתי בלילה)

Squat - 1x3F 147.5kg גועל נפש , לא היה היום שלי בסקוואט , החימום הרגיש כבד , והטכניקה בסט העבודה הייתה על הפנים , הייתי כל כך עצבני שהרבצתי לקיר ונהיה לי כחולים ביד , מה שעשה את האחיזה ללא כיפית במיוחד בבק אוף ובשאר התרגילים , אני כשלון

בק אוף סקוואט - 1x5F 130kg , שוב , לא היום שלי בסקוואט

Bench press - 5x3 80kg טוב מאוד , כל חזרה אחרונה הייתה קצת איטית , קשה וטוב...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם תרגיש טוב מחר, לך על זה שוב.

אתה לא עונה בוואצפ בחיים אז אדבר על זה פה
סתם לדעת , מה הטעם ? לא חבל לשרוף את עצמי מבחינת התאוששות ? למה לא להתאפק ולנסות שוב שבוע הבא ?

סתם לדעת , מה הטעם ? לא חבל לשרוף את עצמי מבחינת התאוששות ? למה לא להתאפק ולנסות שוב שבוע הבא ?

חשבתי שאתה רגיל להתפוצץ בסקוואט,עכשיו פתאום אתה מאופק?!

אין דבר כזה שריפה של המערכת העצבית, יש ׳תשישות׳ והיא לא קוראת בכזאת קלות.
סרטון נחמד שמצאתי שדומה לנושא:

צא קצת מהבועה של ההתאוששות, זה יעשה לך טוב

דרך אגב, אני כן עונה, אבל יש הרבה הודעות והכל מתפספס ><

אין דבר כזה שריפה של המערכת העצבית, יש ׳תשישות׳ והיא לא קוראת בכזאת קלות.
סרטון נחמד שמצאתי שדומה לנושא:

צא קצת מהבועה של ההתאוששות, זה יעשה לך טוב

דרך אגב, אני כן עונה, אבל יש הרבה הודעות והכל מתפספס ><

עדיין מחכה לתמונה1

אל תדאג ברביבס שבוע הבא הסקוואט עף מקווה שתעלה תנפח סקוואט דדליפט ובנץ פצצה יאללה אל תאבד מוטיבציה ביום טוב עם שינה ואוכל טוב היה עולה אפילו 4-5 חזרות
ומחר אם אתה מרגיש טוב לא תפוס לך למכון לנסות להעיף ת147.5 כי אביב נראלי צודק משהו השתבש לך בטכניקה תכנס מרוכז ותזכיר לך בראש במהלך הסט את הטכניקה

עדכון לוג: 11/01/15

אימון מספר 33 , נפח :

Squat - 5x5 120kg שיא לנפח , יש לי עוד לתת , רק סט אחרון הקשה עליי באמת , אחרי הסקוואט קצת נתפסו לי הרגליים והזוקפים היו עייפים , אני חושב שיקח לי לא מעט זמן להתאושש מזה

Bench press - 5x5 75kg גם שיא לנפח , לא היה קל בכלל , הסט הרביעי והחמישי משום מה היו יותר קלים מהראשונים

פה הבעלים של המכון התחיל לבכות שאני גולש מעבר לשעות האופן ג'ים , אמרתי לו אין לי מה לעשות ושאני לא מתעכב סתם אני מתעכב כי אני נח...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש לי את המכון הכי דפוק בארץ, בשעות שהוא סגור הדלת פתוחה ותמיד יש שם אנשים, אבל הבעלים או המאמנים לא שם. לרוב אני בא ב3-4 בצהריים ויש מקסימום 3-4 אנשים איתי.
נראה לי גם ב2 בלילה המכון פתוח

עדכון לוג: 14/01/15

לא היה לי זמן לעדכן מאתמול

אימון מספר 34 , התאוששות :

Squat - 2x5 90kg זוועה , לא היה לי דומס או משהו , פשוט באתי לאימון בהרגשה חרא ועייפות

Press - 5x5 52.5kg אפשר להגיד שזה PR , השיא הקודם הוא 52.5 לחמישיה בודדות , גם פה הלך חרא , בין הסטים שכבתי על הספסל של הבנצ ופשוט נמנמתי , העיניים שלי נעצמו ולא הצלחתי להשאר מרוכז , סה"כ הלך סבבה , סט חמישי ממש קשה אבל נסגר בסופו של דבר , הייתי צריך...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה מתגייס עוד שבועיים 🙁
היה נעים להכיר אותך 😄
תשמור על קשר בהצלחה במערך הטכני של חיל האוויר
ואגב חבר שלי ששם אמר שאם אתה אוהב שקורעים לך את התחת אז אתה תשמח להיות שם
אם לא אז אכלת אותה

אתה מתגייס עוד שבועיים 🙁
היה נעים להכיר אותך 😄
תשמור על קשר בהצלחה במערך הטכני של חיל האוויר
ואגב חבר שלי ששם אמר שאם אתה אוהב שקורעים לך את התחת אז אתה תשמח להיות שם
אם לא אז אכלת אותה

תודה ידידי
ותגיד לחבר שלך שהוא מדבר שטויות , הכל תלוי בתפקיד
וגם אם כן , אין בעיות עם "קריעות תחת" למינהן , העיקר שיהיה תפקיד משמעותי מעניין וכיפי

תודה ידידי
ותגיד לחבר שלך שהוא מדבר שטויות , הכל תלוי בתפקיד
וגם אם כן , אין בעיות עם "קריעות תחת" למינהן , העיקר שיהיה תפקיד משמעותי מעניין וכיפי

אני רק זוכר מהתחרות שאמרת שאתה מתגייס למערך הטכני של חיל האוויר
אז זה מה שאמרתי לו אבל העיקר שבאמת תהנה בתפקיד ותהיה בבסיס עם חדכ טוב חח
עוד 3 שנים אני אתן לך בראש אז תמתין לזה!
נתראה באפריל 2018

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית