עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😣🤦♂️😣😵רק אם היית מחזיר את ה162.5 לראק,שובר שיא ישראל ומקבל ספורטאי מצטיין,אולי היית יכול לצאת 3 פעמים בשבוע לאימונים במקום נורמלי..
רק אם היית מחזיר את ה162.5 לראק,שובר שיא ישראל ומקבל ספורטאי מצטיין,אולי היית יכול לצאת 3 פעמים בשבוע לאימונים במקום נורמלי..
מה בנוגע לקצת סקבאטים ? איך תסקביטטדבר ראשון , ספורטאי פעיל לא תלוי בשיאים כאלו או אחרים , זה בעיקר לשיקולם של גורמים מסויימים ותלוי בהמלצות
דבר שני , גם אם היו נותנים לי את האופציה להיות ספורטאי פעיל , הייתי מוותר עליה , זה סוגר כל כך הרבה תפקידים מעניינים ומשמעותיים , ואני מעדיף 3 שנים להעביר בתפקיד שאני אוהב ולהתאמן קצת חרא מאשר להתאמן כמו מלך ובמשך כל שאר הזמן לסבול מתפקיד חרא
לצערי אין אופציה כזו במכון שעומד לרשותי בבסיס , אנסה לאלתר אבל לדעתי זה בלתי אפשרימה בנוגע לקצת סקבאטים ? איך תסקביטט
אתה תמיד יכול לעשות סקוואטים כשאתה סוחב פצוע במהלך תרגיללצערי אין אופציה כזו במכון שעומד לרשותי בבסיס , אנסה לאלתר אבל לדעתי זה בלתי אפשרי
אתן אימון סקוואט אחד לשבועיים כשאצא הביתה , נסתפק במועט ונקווה שאולי הדדליפט יתן קרי אובר על הסקוואט
אימונים במתכונת SS לשבוע בבית :
יום ראשון :
Squat - 3x5 115kg הרגיש גועל נפש טכני ובכלל לא קל , הדומס מיום חמישי קרעו אותי והקשו מאוד
Bench press - 3x5 70kg מאוד קל
Deadlift - 1x5 130kg לא קשה אבל גם לא קל
הדומס הרגו אותי , לא הצלחתי להתיישב מבלי תמיכה ף לא יכלתי לקום בלי לצרוח מכאבים , הרגשתי כאילו הרגליים שלי שוקלות 7 טון , אז חיכיתי עם האימונים , ונתתי אימון...
רק אם היית מחזיר את ה162.5 לראק,שובר שיא ישראל ומקבל ספורטאי מצטיין,אולי היית יכול לצאת 3 פעמים בשבוע לאימונים במקום נורמלי..
יצא לי להתאמן בשלישי האחרון בבסיס , עשיתי מה שיכולתי מבחינת הזמן שהיה לי ומבחינת הנסיבות (אימון היה ב7 ולא אכלתי כלום מ12:30 + הוא היה אחרי כדורגל) ניצלתי את הערב החופשי שהיה לי בשביל האימון
Depict Deadlift - 3x5 125kg קליל , אבל המוט ממש חרא ומחליק
Bench press - 5x5 70kg גם די קל , נעשה עם מנוחות מאוד קצרות (דקה עד דקה וחצי , הייתי חייב למהר)
בקרוב חוזר לאימונים סדירים , יש למה לחכות
חוזר לאימונים בשעה טובה
בדיקה קטנה שעשיתי של משקלי עבודה , משקל גוף 69ק"ג
140 דדליפט ל3
70 בנצ ל2x5
50 פרס ל3x3
סקוואט לא עשיתי המון זמן ואין אופציה לעשות במכון של הבסיס , אעשה פעם בשבוע לצערי כשאצא לאפטר
עדיין מנסה לבנות תוכנית אימונים שתתאים לצבא , לקריעת תחת של 15 שעות עבודה ביום ו6-7 שעות שינה מקסימום , ואוכל לא משהו בעיקר חוסר חלבון , אבל הכל אפשרי , יש אחלה של מכון בבסיס וזה מה שחשוב
מתכנן לתת דגש לדדליפט וגם קצת לחיצות , סקוואט פחות חשוב לי , יש לי אפשרות לעשות דדליפט עם אחלה מוט...
בכיתיAnd hey, if you're ever down remember I've pressed 28 kg today. That'll cheer you up
התוכנית שהולכת לרוץ בזמן הקרוב (בנויה כ ABC) :
Bench press - 5x5
Chin ups - 3x10
Bicepes - 3x10
Dips - 3x10
Squat - 5x5
Press - 3x5
Bench press - 5x3
deadlift - 5x5
סתם שיהיה לי רשום , משקלים התחלתיים :
bench 60 , squat 100 , press 45 , bench 70 , deadlift 120 לפי הסדר בימים .
מקווה לתת בראש , התכנון הוא לחזור לבנצ 80 ביום C ולדדליפט 145 ביום C תוך חודשיים שלוש
למה?אם אתה עושה צין אפס תוריד את הבייספס..
אתה רואה סיבה לבודד בייספס אחרי מתח בנות?למה?