הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

רק אם היית מחזיר את ה162.5 לראק,שובר שיא ישראל ומקבל ספורטאי מצטיין,אולי היית יכול לצאת 3 פעמים בשבוע לאימונים במקום נורמלי..

רק אם היית מחזיר את ה162.5 לראק,שובר שיא ישראל ומקבל ספורטאי מצטיין,אולי היית יכול לצאת 3 פעמים בשבוע לאימונים במקום נורמלי..

דבר ראשון , ספורטאי פעיל לא תלוי בשיאים כאלו או אחרים , זה בעיקר לשיקולם של גורמים מסויימים ותלוי בהמלצות
דבר שני , גם אם היו נותנים לי את האופציה להיות ספורטאי פעיל , הייתי מוותר עליה , זה סוגר כל כך הרבה תפקידים מעניינים ומשמעותיים , ואני מעדיף 3 שנים להעביר בתפקיד שאני אוהב ולהתאמן קצת חרא מאשר להתאמן כמו מלך ובמשך כל שאר הזמן לסבול מתפקיד חרא

דבר ראשון , ספורטאי פעיל לא תלוי בשיאים כאלו או אחרים , זה בעיקר לשיקולם של גורמים מסויימים ותלוי בהמלצות
דבר שני , גם אם היו נותנים לי את האופציה להיות ספורטאי פעיל , הייתי מוותר עליה , זה סוגר כל כך הרבה תפקידים מעניינים ומשמעותיים , ואני מעדיף 3 שנים להעביר בתפקיד שאני אוהב ולהתאמן קצת חרא מאשר להתאמן כמו מלך ובמשך כל שאר הזמן לסבול מתפקיד חרא
מה בנוגע לקצת סקבאטים ? איך תסקביטט

מה בנוגע לקצת סקבאטים ? איך תסקביטט
לצערי אין אופציה כזו במכון שעומד לרשותי בבסיס , אנסה לאלתר אבל לדעתי זה בלתי אפשרי
אתן אימון סקוואט אחד לשבועיים כשאצא הביתה , נסתפק במועט ונקווה שאולי הדדליפט יתן קרי אובר על הסקוואט

לצערי אין אופציה כזו במכון שעומד לרשותי בבסיס , אנסה לאלתר אבל לדעתי זה בלתי אפשרי
אתן אימון סקוואט אחד לשבועיים כשאצא הביתה , נסתפק במועט ונקווה שאולי הדדליפט יתן קרי אובר על הסקוואט
אתה תמיד יכול לעשות סקוואטים כשאתה סוחב פצוע במהלך תרגיל

10928806_1089294847762905_1791938816_n.jpg

איכס זה מה שנהיה ממני

תכף אעדכן על האימון הזוועה של היום

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״לוג של חייל חלשלוש״:

עדכון לוג: 25/02/15

אימונים במתכונת SS לשבוע בבית :

יום ראשון :

Squat - 3x5 115kg הרגיש גועל נפש טכני ובכלל לא קל , הדומס מיום חמישי קרעו אותי והקשו מאוד

Bench press - 3x5 70kg מאוד קל
Deadlift - 1x5 130kg לא קשה אבל גם לא קל

הדומס הרגו אותי , לא הצלחתי להתיישב מבלי תמיכה ף לא יכלתי לקום בלי לצרוח מכאבים , הרגשתי כאילו הרגליים שלי שוקלות 7 טון , אז חיכיתי עם האימונים , ונתתי אימון...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הבחור שלא מחזיר לראק 100 מדבר על ברבי?
בר אל תדאג עכשיו מהאימונים העיקר תפקיד שאתה מרוצה ממנו בצבא ואז אחרי זה תחזור לתת בראש ולזרוק מוטות.

עדכון לוג: 08/03/15

יצא לי להתאמן בשלישי האחרון בבסיס , עשיתי מה שיכולתי מבחינת הזמן שהיה לי ומבחינת הנסיבות (אימון היה ב7 ולא אכלתי כלום מ12:30 + הוא היה אחרי כדורגל) ניצלתי את הערב החופשי שהיה לי בשביל האימון

Depict Deadlift - 3x5 125kg קליל , אבל המוט ממש חרא ומחליק

Bench press - 5x5 70kg גם די קל , נעשה עם מנוחות מאוד קצרות (דקה עד דקה וחצי , הייתי חייב למהר)

בקרוב חוזר לאימונים סדירים , יש למה לחכות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/05/15

חוזר לאימונים בשעה טובה
בדיקה קטנה שעשיתי של משקלי עבודה , משקל גוף 69ק"ג

140 דדליפט ל3
70 בנצ ל2x5
50 פרס ל3x3
סקוואט לא עשיתי המון זמן ואין אופציה לעשות במכון של הבסיס , אעשה פעם בשבוע לצערי כשאצא לאפטר

עדיין מנסה לבנות תוכנית אימונים שתתאים לצבא , לקריעת תחת של 15 שעות עבודה ביום ו6-7 שעות שינה מקסימום , ואוכל לא משהו בעיקר חוסר חלבון , אבל הכל אפשרי , יש אחלה של מכון בבסיס וזה מה שחשוב
מתכנן לתת דגש לדדליפט וגם קצת לחיצות , סקוואט פחות חשוב לי , יש לי אפשרות לעשות דדליפט עם אחלה מוט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/05/15

התוכנית שהולכת לרוץ בזמן הקרוב (בנויה כ ABC) :

Bench press - 5x5
Chin ups - 3x10
Bicepes - 3x10
Dips - 3x10

Squat - 5x5
Press - 3x5

Bench press - 5x3
deadlift - 5x5

סתם שיהיה לי רשום , משקלים התחלתיים :
bench 60 , squat 100 , press 45 , bench 70 , deadlift 120 לפי הסדר בימים .
מקווה לתת בראש , התכנון הוא לחזור לבנצ 80 ביום C ולדדליפט 145 ביום C תוך חודשיים שלוש

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית