נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
כןאתה רואה סיבה לבודד בייספס אחרי מתח בנות?
אם אתה רוצה יד טיפה יותר גדולה או סתם פאמפ ביד קדמית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןאתה רואה סיבה לבודד בייספס אחרי מתח בנות?
לי יש אחלה פאמפ ביד קדמית אחרי צינ'ס.כן
אם אתה רוצה יד טיפה יותר גדולה או סתם פאמפ ביד קדמית
טוב אז יצא לי להתאמן פעמיים , ברביעי ובשני , אני כרגע יוצא חמשושים לאיזה חודשיים שלוש הקרובים , ככה שאין את האפטר הזה בשבוע שתכננתי עליו לאימון סקוואט,אבל אנסה לבקש ולהתעקש על זה
ברביעי היה בנצ 70 קילו ל5x3 קל
דדליפט 120 ל1x5 שהיה לא קל ולא נוח בגלל האחיזה ,אביא מגנזיום להבא , אח"כ הורדתי ל110 והמשכתי לעוד 2x5,קל אבל טכניקה קצת התפקששה לי ,אעבוד על זה
אתמול יום שני היה בנצ 62.5 ל5x5 שעלה סבבה לגמרי עם טעם של עוד
צ׳ין אפס בטעות עשיתי 5x5 במקום 3x8, עשיתי עם 7.5 קילו עליי והיה סבבה
אח"כ...
מסכים איתכם שאני שחיף , לאט לאט
אתמול היה אימון קומבינה כזה , כי פספסתי אימון של שלישי כי הייתי באילת ואין לי אופציה להתאמן בשישי אז עשיתי סוג של ערבוב
אימון מספר 3 :
Squat - 3x5 100kg החוסר באימונים והירידה הדרסטית במשקל השפיעה לי הכי הרבה על הסקוואט , אשכרה 2 פלטות היה לי קשה , התכנון היה 5x5 עם המשקל הזה ובסט שלישי כבר ידעתי שלא אצליח עוד ולא יכלתי לעמוד על הרגליים יותר
לא עשיתי סקוואט 3 חודשים בערך אז אני לוקח את התרגיל...
אימון מספר 4 :
Squat - 3x5 105kg קשה מאוד , טכניקה סבבה אבל צריך קצת יותר לפתוח ברכיים , סה"כ סבבה , חושב על לשנות מתכונת לסקוואט במתכונת לינארית פעם בשבוע , נראה כבר מה נעשה
Press - 3x5 45kg לא כזה קשה , סבבה לגמרי
Hardness - 8 הסקוואט נהרס לי לגמרי , אשכרה 105 קילו קשה לי רצח
אימון מספר 5 :
Bench press - 5x5 65kg סבבה לגמרי , מרגיש טוב ויש עוד על המוט , חייב להתחיל לאכול יותר כדי לתת בראש
Deadlift - 5x5 115kg משום מה היה קל מאוד , מעלה ל120 , אעלה סרטון טכניקה בשעות הקרובות
Hardness - 6 לא קשה מדי ולא קל מדי , מעייף מאוד
אגב , כנראה שאעביר את אימון הסקוואט לחמישי , כלומר רק את התרגיל , עדיין שוקל מה לעשות עם זה בגלל שעדיין לא מקבל אפטרים באמצע...
הדדליפט של האימון האחרון , 115kg סט חמישי
איך הטכניקה ?
-------------------
משקל גוף נוכחי 68kg
גועל נפש , יטופל במיידי ... לפחות הרטיו סביר
אימון מספר 6:
Deadlift - 5x5 120kg מתחיל להרגיש קצת קושי ולא קליל
Bench press - 5x5 67.5kg היה בסדר גמור
לא היה זמן למתח כי המכון נסגר
Hardness - 6 מעניין לכמה דדליפט אגיע בנפח בלי חגורה
אימון מספר 7 :
Press - 3x5 47.5kg אחלה , לא קשה מדי
Chin ups - 3x5 bw+12.5kg קל מאוד , הייתי בטוח שלא אצליח 2 חזרות עם המשקל הזה
Dips - 3x10 bw only
Hardness - 5 אימון משעמם וקצר
זה הדדליפט מהאימון של יום שני , סט חמישי מתוך חמש , אשמח לחוות דעת על טכניקה , לא הרגיש מאוד קשה, אבל כן הייתי ממש סחוט ככה שהחזרה האחרונה נראתה מאוד קשה אבל בפועל ידעתי שתעלה בלי...
הסתכלתי פעמיים על הסרטון
פעם ראשונה: לראות את הדד שלך
אחלה טכניקה היה סבבה
פעם שנייה: לראות את הזוועות שמסביב שהולכות שם בחדר כושר
זה החדר כושר שבבסיס?
חחח מה כבר ראית?
וכן זה בבסיס
אימון מספר 8 :
Deadlift - 5x5 125kg התחלתי בדדליפט כי היה איזה 19 שחיפים בתור לבנצ, היה קל אבל מעייף מאוד
Bench press - 5x5 70kg סבבה לגמרי , יש עוד בטנק ללא ספק
Hardness- 7 מתחיל להרגיש שיפור במשקלים, מתקדם אחלה
יצאתי לאפטר היום כי אני סוגר שבת , אז הלכתי על סקוואט במכון היום , ולהחליף את התרגילי עזר בסקוואט של חמישי
אימון מספר 9 :
Squat - 3x5 110kg מאוד מאוד קשה , טכניקה נראת סבבה לגמרי , שוקל לחתוך התקדמות ל2.5 , אני חושב שאם אתחיל לאכול כמו שמן ולא כמו זונה אני אתקדם יפה ולא אחזור מכל אימון סקוואט כאילו אני לא יכול להעלות אפילו 2.5 לאימון הבא
Press - 3x5 50kg גם לא כזה קל , אבל מתקדם כרגיל
Back...
אימון מספר 10 :
Bench press - 4x3, 1x3F 77.5kg הרגיש מאוד קשה , אבל הייתי בטוח שאסגור 5x3 בלי כשל . לא נורא
Chin ups - 3x5 bw+15kg סבבה לגמרי
Dips - 3x10
Hardness - 8 אולי קפצתי קצת מעל הפופיק בבנצ... אני חושב שבכל זאת אתקדם ל80 בפעם הבאה
אימון מספר 11 :
Deadlift - 5x5 130kg דווקא מאוד מופתע שעלה בטכניקה טובה , ממשיך להתקדם ומקווה להגיע ל140 לנפח ללא חגורה , זה בערך יחזיר אותי פלוס מינוס לכוח שלי בשיא אני מאמין
Bench press - 5x5 72.5kg מפתיע מאוד אם אני מסתכל על הכשל של חמישי
כנראה מתפקד יותר טוב בנפח בבנצ
Chin ups - 3x10
Hardness-7 אימון זורם ביותר