Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״לוג של חייל חלשלוש״:

עדכון לוג: 17/06/15

אימון מספר 12 :

Press - 3x5 52.5kg קל

Chin ups - 1x5 15kg 1x5 17.5kg 1x5 20kg רק ה20 היה קשה , שיחקתי קצת עם המשקלים כדי לראות כמה מתאים לי , אני אמשיך ב17.5 קג לכל השלוש סטים , כשיהיה קל אעלה ל20 בלי לחץ

Dips - 3x10

Hardness - 5 אימון משעמם , העיקר ההתקדמות בפרס

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/06/15

אימון מספר 13 :

Squat - 3x5 115kg היה סבבה , קצת קשה אבל לא ברמה שחשבתי שלא אסגור 3x5

Bench press - 5x3 80kg באמת שאני מאוד מופתע שאני אומר את זה , אבל היה קל !!! השיא שלי בבנצ הוא 82.5 ל5x3 ו85 ל2x3 , ואני ממש לא רחוק מזה , בעיקר כשהיה לי קל ה80 של אתמול
אימון הבא משווה שיא בעזרת השם !!! ואז רשמית חוזר לעניינים

Chin ups - 2x10 ,1x10F הייתי סחוט

Hardness -...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/06/15

אימון מספר 14 :

משקל גוף 68.5

Deadlift - 5x5 135kg היה מאוד קשה , משהו השתבש בטכניקה בסטים האחרונים , מאוד חושש לקראת ה140 אבל זה המשקל שהולך להטען על המוט שבוע הבא בתקווה לסגור 5x5
אעלה סרטון כשאוכל

Bench press - 5,5,5,5,5F 75kg סט ראשון היה ממש קשה, סטים 2-4 היו קלים וטסו למעלה , לסט החמישי נכנסתי מוקדם מדי , לא נחתי מספיק , והיה כשל בחזרה חמישית.
לא משהו שאמור...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בשעה טובה אתה מתחיל לחזור. מגיע לפתח תקווה ב30.7?

תודה רבה אחי , ואני מאוד רוצה להגיע , הכל תלוי מתי אשתחרר באותו היום , מקסימום אגיע רק למקצה של הכבדים גם טוב

לא חוקב שיהיה חכם לנסות 180 אם יעלה ה140 ל5x5

איתמר יא גבר התגעגעתי , ואני מץכוון לנסות שבוע אחרי , לא באותו האימון , למה לא חכם?

היי,קיבלת בראש בבנץ מטוסטר נכה שלא מתאמן.
בתודה,אוגר.

שנים שלא אמרתי את זה , אבל לתל"ה

תודה רבה אחי , ואני מאוד רוצה להגיע , הכל תלוי מתי אשתחרר באותו היום , מקסימום אגיע רק למקצה של הכבדים גם טוב

איתמר יא גבר התגעגעתי , ואני מץכוון לנסות שבוע אחרי , לא באותו האימון , למה לא חכם?

שנים שלא אמרתי את זה , אבל לתל"ה

יום חמישי סינגל,אדאג לצלם עבורך.
הנפח האחרון היה 80,אני שחיף חלש.

אני חושב שההפרש גדול מדי וגם הרבה זמן לט עבדת כבד ולהרים כבד זה משו שצריך לתרגל.
אם אני הייתי עושה את זה הייתי הולך קודם על מספר נמוך יותר לטריפל/דאבל ושבוע אחרי מנסה.

יום חמישי סינגל,אדאג לצלם עבורך.
הנפח האחרון היה 80,אני שחיף חלש.

אל תשכח שאני שוקל 68

אני חושב שההפרש גדול מדי וגם הרבה זמן לט עבדת כבד ולהרים כבד זה משו שצריך לתרגל.
אם אני הייתי עושה את זה הייתי הולך קודם על מספר נמוך יותר לטריפל/דאבל ושבוע אחרי מנסה.
יש לך הצעה להציע לי ? מתי לעשות טריפל כבד ועם איזה משקל ?

עדכון לוג: 29/06/15

אימון מספר 16 :

Deadlift - 5x5 140kg סהכ מאוד מבסוט שהצלחתי , אבל צריך לטפל בטכניקה , הגב התעגל היה על הפנים , מראשון הבא מתחיל לחגור, אני חושב שזה יעזור לי קצת עם הגב כי כשאני לוקח אוויר כשאני בלי חגורה זה פשוט לא הולך לי

Bench press - 3x5 ,2x5F 77.5kg לא יודע למה נכשלתי , באמת שהיה לי את זה בשתי האחרונים
נשאר על המשקל.

Chin ups - 2x8,1x7F

Hardness - 9 אימון קשה והאמת חרא , ישנתי שעתיים בלילה ואני לא אוכל טוב בכלל ,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יאללה עכשיו תחגור ותעיף איזה 155-160 דדליפט ל5X5

איפה אחי ,הטכניקה גרועה ביותר , מקווה לשפר אותה
אני מתכנן על 145 שבוע הבא עם חגורה , ולא להמשיך יותר מדי בקפיצות של 5 כי זה קורע אותי ואני לא בתנאים שמאפשרים לי להתאושש כמו שצריך
רוצה קצת לתת יותר דגש על בנצ ולשבור pr

איפה אחי ,הטכניקה גרועה ביותר , מקווה לשפר אותה
אני מתכנן על 145 שבוע הבא עם חגורה , ולא להמשיך יותר מדי בקפיצות של 5 כי זה קורע אותי ואני לא בתנאים שמאפשרים לי להתאושש כמו שצריך
רוצה קצת לתת יותר דגש על בנצ ולשבור pr
יבילדר

עדכון לוג: 02/07/15

אימון מספר 17 :

באתי בהרגשה חרא לאימון , ישנתי בלילה 4 שעות והיה גועל נפש בחדר אוכל אז בקושי אכלתי , גם הרגשתי מאוד תשוש, ידעתי שהאימון לא ילך כמתוכנן

Press - 2x5 , 1x5F 57.5kg מאוד קשה , הייתי גמור מעייפות ולא היה פשוט להתעורר על עצמי ולהעיף את זה , 2 סטים ראשונים עלו אחלה ,סט אחרון הייתה מלחמה של 10 שניות בערך בחזרה האחרונה שלא הצלחתי לעבור את הקו של המצח בסופה
על כל פנים , די בטוח שזה pr לחמש ,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/07/15

אימון מספר 18 :

Squat - 3x5 120kg ממש קשה אבל סימנתי וי

Bench press - 5x3 82.5kg השוואת PR , רק הפעם על 8 קילו פחות מ.ג , הזעתי כמו חמור באימון , הייתי בלי חולצה כי היא הפכה לסמרטוט , כל הגב שלי נזל מים , הקשה עליי מאוד לכווץ שכמות , הן החליקו לי בעיקר בסטים הראשונים , החסרון היחיד במכוני קרוספיט זה שחם שם כמו גיהנום

Chin ups - 3x10

שכחתי back ext כמו טמבל , אעשה בבסיס בראשון

RR...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/07/15

אימון מספר 19 :

עדיין לא אוכל כמו שצריך , בקרוב קונים מקרר לחדר ויהיה אפשר לאכול גם בבוקר , ולא אשאר רעב ובלי להכניס כלום לפה עד 12 בצהריים
גם לא ישנתי כל כך טוב במוצש ובראשון , מוצש 3 שעות ראשון 5 ... דברים חד פעמיים ..
בנוסף אני עדיין תפוס מת מהאימון בחמישי , לא יכול לעלות במדרגות מבלי להמרח על המעקה, הפלג גוף תחתון שלי שלב לפני כסא גלגלים
אז אחרי כל התירוצים , האימון מאתמול...

Deadlift - 5,5,5F,5,4F עם חגורה. יודע שקצת מבולגן ,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית