Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
המאסיבי קצת חורק ומשמיע קולות מוזרים ופוצע אנשים. (אהם אהם אתה ויבגני) לא חובב גדול. 😆

לא נפצעתי, נפלה לי פלטה על הראש - הייתי צריך להיות יותר זהיר ולצפות שזה יקרה, בכלוב המעאפן אני מפחד להיכשל אחרי שראיתי מוטות ביטחון כושלים והופכים בנאדם לאקורדיון בסרטון ביוטיוב.

אגב, אני חושב שלא הבריגו את הכול לרצפה כי כל חודשיים משנים את הסידור בחד"כ, מכשירים חדשים לא מפסיקים להגיע.

גם הם לא מרוצים מהעובדה שאנשים מסתובבים באיזור של הפלטפורמה ומקבלים לראש את הקלינים של סיימון.

speaking of which - סיימון @Savo , מה ראית בדדליפט הכבד שלי? מלבד העובדה שאני חלש ושזה היה עם 80 ק"ג כמובן 😃

יום אחד אני אבוא לטכניון רק בשביל לראות כמה אתה באמת מרים

נדבקת ממני?
לבס לא סטרילי לאחרונה. 🤒
גם הם לא מרוצים מהעובדה שאנשים מסתובבים באיזור של הפלטפורמה ומקבלים לראש את הקלינים של סיימון.
מאיפה אתה מקבל עדכונים שותפים שכאלו? או שאתה מצוטט?
יש לי טוטאל 240: סקוואט 80, בנץ 80, דדליפט 80 - אבל בגלל שזה היה במכון ובימים נפרדים זה לא נחשב 😃
טוטאל כמ.ג 😁
עד שאין לתלה אתה לא מרים כלום
אתה אומר דברים כאלו לאחראי ראק? 😃

קודם כל נזכור שברוב המוחלט של המקרים נעילה היא בעיה של מושכים עוגלים.

איך בדיוק תנועה שאתה יכול בכיף להעמיס בה 150% מהמשקל עבודה שלך ״מקשה״ יותר על הזוקפים (כשה-150% האלה נובעים אך ורק מהמנח האופטימלי בנקודה הזו והטווח תנועה).
אם אתה יכול להעמיס בה יותר אז היא כנראה מקלה (הופכת את זה לקל יותר) על הזוקפים לא?
אחרת לא היית יכול להעמיס יותר כי היא מקשה (הופכת את זה לקשה יותר) על הזוקפים.
בלי קשר שרוב התנועה של הראק פולס היא באה מהישבן והמשקל הכבד מאוד משפיע בייחוד על הטרפזים שנושאים בעומס וזה לא כל כך מדגדג לזוקפים.

לפחות בדרך שהרוב הענק מבצע את התרגיל , בדרך ה״נכונה״ יותר לביצוע התרגיל למושך העגול בספק אם תעשה 80% ל-5 ולא תרגיש גמור מת. (אישית 175 קילו ראק פולס לסט יחיד הורג אותי לגמרי.)
אם כבר הייתי אומר את זה על דפיציט דדליפט ולא על ״ראק פולס אחי כי זה מתחיל מעל הברך ונעילה זה מעל הברך אחי״.

אתה רציני לגבי זה שלהחזיק גב נעול במנח סטטי למשך זמן קצר מאוד ובלי יותר מדי קושי (חזרה בראק פול לוקחת משהו כמו שנייה?) זה אותו הדבר כמו להיות מעל הברכיים באמצע דדליפט עם גב עגול לגמרי ומשקל מקסימלי ולמשוך את זה בגריינד במשך 2-4 שניות?

ועוד דבר לגבי הזיכרון המוטרי, אם המנח גב פאקינג שונה איך זה פאקינג עוזר לזיכרון המוטרי אם זו לא אותה התנועה שאתה עושה בדדליפט מהרצפה?

ובלי קשר גב מתעגל = ארקטורס לא מסוגלים לשאת בעומס
איך הגעת למסקנה הפאקינג גאונית הזאת?
יש לך בטח פאקינג תואר ראשון ופאקינג תואר שני ופאקינג דוקטורט בפאקינג הסקת מסקנות גאוניות.
אם התחלתי בגב עגול מהסט אפ ונעלתי בגב עגול מלכתחילה הארקטורס שלי לא מסוגלים לשאת בעומס?
אם אני בחימום שלי מושך 100 קילו עם גב עגול זה כי הארקטורס שלי לא מסוגלים לשאת בעומס של 100 קילו (חימום פאקינג ראשון שלי לפעמים) ?

למה אנשים עושים ראק פולס?
1. לגייס יותר מסת שריר בזמן קצר יותר (דבר שדווקא ישפר לך את הניתוק שזה גם יכול לגרום לאפקט של נעילה קלה יותר באופן עקיף(!!!) עקב מנח גב יותר אופטימלי מלכתחילה והאצה יותר טובה. )
2.כדי להוסיף מסת שריר לתחת וטרפזים , לזה השימוש מעולה.
עם זאת בסירטון שיבגני הוסיף הכשל לא היה באיזור התחת/טרפזים אלא יותר לדעתי עקב חולשה ברחב גבי. (ממש מעל הברך).
זה למה המלצתי גם מראש על הרבה הרבה חתירות עם דאמבל/מוט וכו׳.
3. אגו,
כן כן .
זה כיף להיות דדליפטר של 200 קילו ולשים 250 על שתי מוטות ברזל להזיז את המוט סנטימטר ואז אחרי חצי שנה לבוא לעשות 202.5 ולהגיד שההתקדמות המדהימה היא עקב הפאקינג ראק ״אגו״ פולס.

בקיצור לא יודע למה מלכתחילה הגבתי, אני אלך להכין לי משהו לאכול להירגע.
שיהיה לך בפאקינג כיף עם הפאקינג ראק פולס שלך.
שתעקם מוטות לשווא עד 120 ואושר ועושר ויושר וכושר והצלחה בכל מה שתעשה.

תשמע , אני מבין שנעלבת כי לקחת את זה אישית ,חשבת שאני מעליב אותך . אתה חייב להבין שאף אחד לא ניסה להעליב אותך . אחרי שזה נאמר ,אני מצטער שיצא לי מתנשא , אתה מצידך יכול לתת קצת כבוד לבנאדם שגדול ממך בגיל בדיוק פי 2 ,ופעם הבאה לכתוב קצת פחות פאקינג ואחי .
אני לא הולך לענות לך על הכל ,כי כתבת פה דברים שאני בכלל לא אמרתי ולא התכוונתי (לא ראיתי בכלל את הפוסט המקורי שלך) .

מה שכן התכוונתי , וזה אולי חלק קטן מאוד מהפוסט שלך (וחבל שבזבזת זמן ועצבים) .

ציטוט : "הסיבה החשובה באמת למה אתה עושה ראק פולס היא פשוט לחזק את erectors".

אני די בטוח שלזה התכוונתי כשכתבתי את זה .

וציטוט : "הגב שלך מתעגל כי הארקטורים לא מספיק חזקים לשאת בעומס"

עוד פעם , בניגוד למה שהתעצבנת סתם וניסית להסביר לי - כל מה שהתכוונתי שאם אתה מרים משקל כבד עם מנח גב נייטרלי , לאחר זמן מסוים עם הארקטורים שלך לא מספיק חזקים הגב שלך יתעגל .אני לא חושב שאני ממציא משהו . אולי אני לא יודע לקרוא .
The erector spinae group of muscles on each side of the vertebral column is a large muscle mass that extends from the sacrum to the skull. These muscles are primarily responsible for extending the vertebral column to maintain erect posture.

זה מה שאמרתי . ראק פולס זה תרגיל עזר לחזק את הארקטורים . נראה לי אני גם כתבתי את זה ככה . אני לא סגור איך הצלחת למצוא את השאר.
אני מצטער שאולי אני לא הבנתי את מה שרשמת . בכל מקרה , תשמור על העצבים ושיהיה לך חג שמח .

יש לי טוטאל 240: סקוואט 80, בנץ 80, דדליפט 80 - אבל בגלל שזה היה במכון ובימים נפרדים זה לא נחשב 😃
Ya, right.🤬
Video or it never happened!
I request for @incin to give ban to @incin if no video proof is uploaded within 3weeks.

🤡

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית