Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

18/01/16 - עצימות עליון

החלטתי כן ללכת לאימון ולעשות מה שלא מכאיב לגב בשום צורה.

בנץ' - 130X3 נראה לי זה שיא, לא זוכר כבר. בכל מקרה חזרה אחת יותר משבוע שעבר, עלה בסדר. אולי הייתי יכול לגרד עוד אחת, לא בטוח, סתם לא רציתי להיכשל. בכל אופן הבנץ' לא מכאיב לגב תחתון בכלל, גם עם קשת והכל, ככה שאפשר להמשיך לעשות.
פרס - 84.5X5F,3,3 הפרס משום מה הרגיש כבד בטירוף, לא מובן למה, עוד מהחימום עם 70 קילו. גם הוא לא מכאיב לגב ככה שאפשר להמשיך.
צ'ין אפס - 9,7,6,5 מ.ג 111.7

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב לשמוע! אולי תעבוד עכשיו על פלג גוף עליון עד שתרגיש שיפור בגב התחתון

טוב לשמוע! אולי תעבוד עכשיו על פלג גוף עליון עד שתרגיש שיפור בגב התחתון
בתור עבודת רגליים אני ארוץ על ההליכון ואתחיל להגיד "לדחוק" במקום "ללחוץ", ככה אהפוך ל"בילדר" מן המניין 😃
אבל ברצינות אם לא תהיה ברירה כנראה זה מה שאעשה. ביום רביעי אני רוצה כן לעשות סקוואט קל כמו שאמרתי, 60 קילו בערך.

עוד שאלה/התייעצות, משהו שהרגע חשבתי - אם אין אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך, יש טעם לעשות לג פרס כבד בינתיים? לי זה לא נראה רעיון משהו, מישהו מסכים/לא מסכים?

יש טעם לעשות לג פרס כבד בינתיים? לי זה לא נראה רעיון משהו, מישהו מסכים/לא מסכים?
אם כואב לך הגב התחתון בסקוואט/דדליפט ולא כואב בלג פרס אני לא רואה סיבה שלא. עדיף לעבוד על הרגליים איכשהו מאשר בכלל לא

לג פרס במקום עבודת רגליים?
זאת אופציה, אך יש נטייה לגרום ללחץ על הגב תחתון אם זה לא מבוצע כראוי.
עד כמה שזכור לי חזרות "מלאות" יגרמו דווקא ללחץ על הגב תחתון, אבל אל תתפוס אותי במילה.

התגעגעתי ללוג שלי..
אז ככה: כמה שעות שאני מרגיש שהכאב בגב תחתון משתפר. מחר 232 דדליפט!!

סתם 😃 אבל פתאום עכשיו אני שם לב שהכאב כמעט לא מורגש, פתאום קלטתי שכמה שעות אני לא מרגיש אותו, אחרי שבימים האחרונים אני מרגיש אותו אם הייתי מסובב אגן בזמן ישיבה, מתכופף לשים גרביים ועוד כמה תנועות. אולי כמה ימי מנוחה מסקוואט, ומאימונים בכלל עושים טוב (מיום שני לא התאמנתי). מחר בכל מקרה יש בנץ', ועד יום ראשון אם יהיה לפחות כמו עכשיו אז אתחיל סקוואט קל.
לג פרס במקום עבודת רגליים?
זאת אופציה, אך יש נטייה לגרום ללחץ על הגב תחתון אם זה לא מבוצע כראוי.
עד כמה שזכור לי חזרות "מלאות" יגרמו דווקא ללחץ על הגב תחתון, אבל אל תתפוס אותי במילה.
עכשיו שאתה אומר את זה זכורה לי הרגשה של לחץ בגב תחתון מימי הלג פרס ה"כבד".
מקסימום תעשה פשיטה וכפיה שזה לאצממש מעמיס לדעתי
יש מצב, למרות שאני מעדיף לעשות סקוואטים עם 60 קילו וזהו, בכל מקרה לא פחות יעיל מפשיטה וכפיפה 😃
אגב נכנסתי קצת לסרט והתחלתי לקרוא על תסמינים של פריצת דיסק ובלט דיסק וראיתי שזה כנראה לא מה שיש אצלי 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

22/01/16 - נפח עליון

התחלתי היום לעבוד בבנץ' לפי השיטה שהמדריך הציע, זה הלך ככה:

בנץ' - 80.5X12, 85X10, 90.5X8, 95X8, 99X8, 109X6, 121X4, 131X2, 117X4, 109X6, 99X7, 85X9, 80.5X9
זה אמור להיות פירמידה של 12,10,8,6,4,2,4,6,8,10,12 פשוט בהתחלה העליתי משקל וראיתי שאני יכול בקלות לעשות 8 עם 95 ואז עם 99, ובסוף הייתי גמור אז עשיתי כמה חזרות פחות בסטים האחרונים. ה 131 לזוג זה לא שיא אבל אני בהחלט מבסוט שזה עלה אחרי כל הסטים שהיו לפני. מה שכן אחרי היה פאמפ רציני בכל פלג הגוף העליון, בעיקר בחזה אבל לא מעט בכתפיים, גב טרייספס ובייספס.
צ'ין אפס - 3X6, 3X4 מ.ג 110
הבנץ' לקח שעה, הצ'ין אפס לקח רבע שעה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה אתה לא עובד על משקל בצ'ין?
כי הרגשתי גמור מהבנץ' אז רציתי לראות כמה חזרות אני אצליח בלי משקל. אם הייתי מצליח איזה 8 בסט הראשון הייתי מוסיף משקל אחרי זה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית