- פותח/ת השרשור
- #4,721
לא יודע אם מנוחה, בבנץ' לא היה שום זכר לכאבים ביום שישי כשלחצתי. אני אבוא לעצימות בנץ' ואראה, מה שמכאיב אני לא אעשה מן הסתם.נשמע לא טוב קח שבוע מנוחה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם מנוחה, בבנץ' לא היה שום זכר לכאבים ביום שישי כשלחצתי. אני אבוא לעצימות בנץ' ואראה, מה שמכאיב אני לא אעשה מן הסתם.נשמע לא טוב קח שבוע מנוחה.
החלטתי כן ללכת לאימון ולעשות מה שלא מכאיב לגב בשום צורה.
בנץ' - 130X3 נראה לי זה שיא, לא זוכר כבר. בכל מקרה חזרה אחת יותר משבוע שעבר, עלה בסדר. אולי הייתי יכול לגרד עוד אחת, לא בטוח, סתם לא רציתי להיכשל. בכל אופן הבנץ' לא מכאיב לגב תחתון בכלל, גם עם קשת והכל, ככה שאפשר להמשיך לעשות.
פרס - 84.5X5F,3,3 הפרס משום מה הרגיש כבד בטירוף, לא מובן למה, עוד מהחימום עם 70 קילו. גם הוא לא מכאיב לגב ככה שאפשר להמשיך.
צ'ין אפס - 9,7,6,5 מ.ג 111.7
בתור עבודת רגליים אני ארוץ על ההליכון ואתחיל להגיד "לדחוק" במקום "ללחוץ", ככה אהפוך ל"בילדר" מן המניין 😃טוב לשמוע! אולי תעבוד עכשיו על פלג גוף עליון עד שתרגיש שיפור בגב התחתון
אם כואב לך הגב התחתון בסקוואט/דדליפט ולא כואב בלג פרס אני לא רואה סיבה שלא. עדיף לעבוד על הרגליים איכשהו מאשר בכלל לאיש טעם לעשות לג פרס כבד בינתיים? לי זה לא נראה רעיון משהו, מישהו מסכים/לא מסכים?
נקודה טובה. סתם מבאס אותי להפסיק להסקביט וללדלפט ולהתחיל לעשות לג פרס...עדיף לעבוד על הרגליים איכשהו מאשר בכלל לא
אל תדאג אני אזכור אותך כשאסקוויט 200 לחזרות 😃נקודה טובה. סתם מבאס אותי להפסיק להסקביט וללדלפט ולהתחיל לעשות לג פרס...
אנחנו עוד נראה מי יסקביט יותר בסוף 2016 😉אל תדאג אני אזכור אותך כשאסקוויט 200 לחזרות 😃
עכשיו שאתה אומר את זה זכורה לי הרגשה של לחץ בגב תחתון מימי הלג פרס ה"כבד".לג פרס במקום עבודת רגליים?
זאת אופציה, אך יש נטייה לגרום ללחץ על הגב תחתון אם זה לא מבוצע כראוי.
עד כמה שזכור לי חזרות "מלאות" יגרמו דווקא ללחץ על הגב תחתון, אבל אל תתפוס אותי במילה.
יש מצב, למרות שאני מעדיף לעשות סקוואטים עם 60 קילו וזהו, בכל מקרה לא פחות יעיל מפשיטה וכפיפה 😃מקסימום תעשה פשיטה וכפיה שזה לאצממש מעמיס לדעתי
בגלל שנפגשנו, בדוק.כמה שעות שאני מרגיש שהכאב בגב תחתון משתפר.
109.8 נחמד
בוא למכון, אני יוצא עוד 10 דקותשחיף
התחלתי היום לעבוד בבנץ' לפי השיטה שהמדריך הציע, זה הלך ככה:
בנץ' - 80.5X12, 85X10, 90.5X8, 95X8, 99X8, 109X6, 121X4, 131X2, 117X4, 109X6, 99X7, 85X9, 80.5X9
זה אמור להיות פירמידה של 12,10,8,6,4,2,4,6,8,10,12 פשוט בהתחלה העליתי משקל וראיתי שאני יכול בקלות לעשות 8 עם 95 ואז עם 99, ובסוף הייתי גמור אז עשיתי כמה חזרות פחות בסטים האחרונים. ה 131 לזוג זה לא שיא אבל אני בהחלט מבסוט שזה עלה אחרי כל הסטים שהיו לפני. מה שכן אחרי היה פאמפ רציני בכל פלג הגוף העליון, בעיקר בחזה אבל לא מעט בכתפיים, גב טרייספס ובייספס.
צ'ין אפס - 3X6, 3X4 מ.ג 110
הבנץ' לקח שעה, הצ'ין אפס לקח רבע שעה.
כי הרגשתי גמור מהבנץ' אז רציתי לראות כמה חזרות אני אצליח בלי משקל. אם הייתי מצליח איזה 8 בסט הראשון הייתי מוסיף משקל אחרי זה.למה אתה לא עובד על משקל בצ'ין?