- פותח/ת השרשור
- #5,261
תודה 😃אחלה פרס יבגני.
לא זורקים, מורידים תוך שליטה בשלב האקצנטרי 😁וכן, דדליפט זה הורג. תמיד עדיף לזרוק אותו בסוף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃אחלה פרס יבגני.
לא זורקים, מורידים תוך שליטה בשלב האקצנטרי 😁וכן, דדליפט זה הורג. תמיד עדיף לזרוק אותו בסוף.
אין ספק, עקרוני. 😛לא זורקים, מורידים תוך שליטה בשלב האקצנטרי 😁
השבוע יוצא לי להתאמן רק פעמיים.
בנץ' - 112.5X5X5
דדליפט - 215.5X3F PR כבר בחימום האחרון הרגיש כבד מדי והחום שהיה במכון לא עזר בכלל. טוב נו, גם זוג עם המשקל הזה זה PR. שבוע הבא אחזור עליו.
מתח - 7,6,5,4 מ.ג 110.4
לא נורא, אתה בחור גדול, אתה תגיע לזה.תודה 😃 למרות שהתכנון היה בין 3 ל 5 חזרות...
לגמרי. יש שני מצבים: או חום אימים או אם אתה עומד בדיוק בכיוון שלו אז רוח קרה ישר לגב.בסה"כ המזגן במכון פצצה
סקוואט - 175X3,3,1 הרגשתי עייף יותר מדי, גם לא ישנתי כזה טוב בימים האחרונים בגלל החום הזה. בסט הראשון כבר מהחזרה הראשונה זה עלה לאט, החזרה השלישית הייתה קשה מדי ולא רציתי לנסות את הרביעית. לסט השלישי כבר נכנסתי לא מרוכז בראש של "אין לי כוח, רק לגמור עם זה" אז עצרתי אחרי סינגל.
בכללי נראה לי די מיציתי התקדמות מאימון לאימון בסקוואט. זתומרת אני יכול לחזור על המשקל או לעשות ריסט ולטפס חזרה אבל האמת שגם לא בא לי על 3 סטים עם משקל מירבי כל פעם. כרגע הכיוון הוא שכמעט 100% שבוע הבא מתחיל טקסס לסקוואט. נראה אם איזה משקל אתחיל, כנראה או 150 לחמישיה או 155 לשלשה (הנפח ייקבע בהתם) ואקפוץ 5 קילו בשבוע עד שאגיע למשקל הנוכחי (170X5 או 175X3).
פרס - 81X5,5,3,3,3 הסטים הראשונים דווקא עלו בסדר יחסית, אחר כך פתאום שוב קיבלתי גל של עייפות. אחזור על המשקל אימון פרס הבא.
צ'ין אפס - 8,7,6,4 מ.ג 111.4
קומפלקסים - דדליפט, חתירה, פרונט סקוואט, פוש פרס, סקוואט, פוש פרס מאחורי הראש. 3 סבבים של חמישיות, מנוחה, ואז עוד 2 סבבים של חמישיות. לא מדדתי זמנים.
טקסס זו תכנון לא משהו עבור הדדליפט להרבה אנשים, אני אישית חושב שהליניארית טובה בהרבה למשיכות.משהו שחשבתי עליו עכשיו, אולי אתן נסיון ללינארית בסקוואט ודדליפט, נראה לי שווה את הנסיון לפני טקסס.
בכל מקרה אני אעשה את זה רק לסקוואט ודדליפט לא לשאר ההרמות.אני אישית חושב שהליניארית טובה בהרבה למשיכות
A הראש הקצר של הבייספסתתחיל להזריק ותעבור ל ABCDE
שכחת תאומים.A הראש הקצר של הבייספס
B הראש הארוך של הבייספס
C חזה אמצעי
D חזה עליון
E חזה תחתון ואם יש זמן אז שאר השרירים (לא יהיה זמן כי זה שרירים לא מעניינים)
A הראש הקצר של הבייספס
B הראש הארוך של הבייספס
C חזה אמצעי, בייספס וטרייספס
D חזה עליון, בייספס וטרייספס
E חזה תחתון, בייספס וטרייספס ואם יש זמן אז שאר השרירים (לא יהיה זמן כי זה שרירים לא מעניינים)
every day is ARMS day
ובכן, פה הטעות הראשונה שלךבניגוד למורן,