הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אתה פשוט זקן מדי, תתמודד עם זה. ניסית פילאטיס פעם?
וברצינות: אחרי שאתה חוזר מהרופא, תשתף עם המסקנות שלו. אני קיבלתי כבר כמה אבחנות על כל מיני כאבים שנראו לי מחסלי קריירה, ואני מיישם רק אחת מהן (של רופא שאני מאד מחשיב את מקצועיותו): "תמצא דרך לא להפסיק להתאמן".
אני אמצא דרך לא להפסיק, יש מצב גם שעד שהתור לרופא יגיע הכאב לא יהיה. מה היה אצלך שהלכת לרופאים?

לא נעים אבל: סדק ושבר בעצם בכף הרגל (נפלתי מתחת למוט בסקוואט כבד מאד). תזוזה אפשרית של דיסק בגלל תנועה סיבובית ללא משקל בזמן אימון (גרמה נימול בעור בחלק מהרגל). חשש לפגיעה בחוליה/דיסק לומבריים (דדליפט כבד בלי סטינג נכון). עייפות כללית קיצונית (הכנסתי את עצמי לאוברטריינינג וציפיתי שהרופא יבין מה יש לי ומה אני צריך). דפורמציה של רקטוס פמוריס בגלל נפילת מוט על הרגל. ובהחלט היו עוד כמה.
בקיצור: התפרעתי, למדתי כמה לקחים, רוב הבעיות עברו וחלקן עדיין כאן... שלושת הלקחים העיקריים שלי הם: 1. אל תהיה אידיוט, 2. עכשיו באמת, אל תהיה אידיוט, 3. תמשיך להתאמן.

וואו נשמע לא צחוק הדברים האלה...
1. אל תהיה אידיוט, 2. עכשיו באמת, אל תהיה אידיוט, 3. תמשיך להתאמן.
אחלה לקחים. טוב נראה, דדליפט אולי לא אוכל לעשות בזמן הקרוב לצערי, סקוואט לפי ה 5*5 המקסימלי השבוע מניח שאפשר לעשות.
בעיקרון אני לא רואה איך זה יכול היה להיגרם מהדדליפט של שבוע שעבר, מניח שהיה משהו לפני זה ובדדליפט ההוא זה צץ...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ד 05/07/17 - "רגליים" +פרס

חשבתי לעשות סקוואט קל היום אבל ראיתי שהגב לא ממש אהב את זה, גם הרגיש לי כאילו כל הגוף תפוס כזה, אז לא הלך. עשיתי קצת פשיטות וכפיפות ברכיים אבל ממש לא אהבתי את זה אז הפסקתי.

פרס - 92.5X3X3 PR בשלב הזה הקפאין שלקחתי בתחילת האימון כנראה כבר התחיל להשפיע כי הרגשתי הרבה יותר טוב ואנרגטי מאשר בתחילת האימון.
חשבתי שאני עושה 90 קילו, חשבתי שזה מוט של 17.5 קילו, אבל המדריך אמר לי שהוא שוקל 20. לא האמנתי אז אחרי האימון שקלתי והוא שוקל 20.1. חשבתי אולי הפלטות שוקלות פחות, בכל זאת כתוב בליברות ואולי פספסתי או לא חישבתי נכון, אז שקלתי כמה מהן, וה 45 ליברות באמת שוקלות 20.4 וה 25 ליברות באמת שוקלות 11.3. מפה לשם יש PR לחזרות בפרס.

500 קפיצות דלגית, כל פעם 60-70 קפיצות עם 30 שניות מנוחה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חזק! תמשיך ככה!
תודה 😃
מקווה שעניין הגב ייפתר במהרה אחרת עוד כמה חודשים אני אהיה ככה:
upload_2017-7-5_21-19-42.jpeg

נראה לי בסוף הפגישה עם הרופא אתה תעשה איתו סקוואט לנפח
"איתו" הכוונה שאני אלך איתו למכון ונעשה אימון משותף של סקוואט לנפח או שאני אשים אותו על הגב ואעשה סקוואט לנפח? 😁

יום א 09/07/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 130X8X2
לא היה קל, גם הוצאתי את המוט לבד וגם הכתפיים והמרפקים הרגישו עייפים מהבנץ' שלשום. העדפתי לעשות אבל היום כי מחר ומחרתיים כנראה לא ייצא לי להתאמן, וסקוואט ודדליפט גם ככה אני לא ממש עושה בינתיים.
צ'ין אפס - 12.5X8X2 מ.ג 110.4

סופרסט:
בנץ' - 99X3X7
צ'ין אפס - 3X7

אליפטי - 15 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

יום ד 12/07/17 - סקוואט + בנץ'

החלטתי לנסות סקוואט קל היום לראות איך הולך עם הגב.

סקוואט - 60X8,10,12 הרגיש בסדר. נראה לי אנסה לעלות מכאן. צריך לנסות גם דדליפט 60 קילו ונראה מה יהיה.

סופרסט:
בנץ' - 130X3X3, 5X2
הלך ממש טוב.
צ'ין אפס - 12.5X5X2, 3X3 מ.ג 111.2

סופרסט:
בנץ' - 99X8,7,7
צ'ין אפס - 8,7,7

מטקון 7 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית