נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
חחח אתה תסתדר גם עם 80-100 כמוני, אל תדאג 🤩מקווה שאני לא אצטרך להגיע לזה 😆
גם לזה מקווה לא להגיע, אבל מי יודע...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח אתה תסתדר גם עם 80-100 כמוני, אל תדאג 🤩מקווה שאני לא אצטרך להגיע לזה 😆
גם לזה מקווה לא להגיע, אבל מי יודע...
אגב 150 זה לפי החלוקה של הקלורית מסתדר, 200 חלבון, 100 שומן, 150 פחמימה (2300 קלוריות). בפועל אני לא באמת אוכל בדיוק את הכמויות עד הגרם האחרון (לא יודע אם מישהו, כי זה יכול להגיע לרמה של להוריד/להוסיף 5 גרגירי אורז), אז כנראה שיצא טיפה פחות, נגיד 145 פחמימה, ואיזה גרם שומן וחלבון יותר. עכשיו נגיד 145 פחמימה זה נחשב בין 100 ל 150, או שזה מספיק קרוב להיחשב 150 מבחינת מה שאמרת על העמסות?כל עוד אתה בגירעון קלורי אז כן, אבל ב 150 זה גבולי ולא הכרחי. אפשר גם כל 3 שבועות.
כשיהיה בין 100 ל 150 תעמיס אחת לשבועיים.
פחות או יותר.. ברור שזה אף פעם לא יהיה על הגרם.אגב 150 זה לפי החלוקה של הקלורית מסתדר, 200 חלבון, 100 שומן, 150 פחמימה (2300 קלוריות). בפועל אני לא באמת אוכל בדיוק את הכמויות עד הגרם האחרון (לא יודע אם מישהו, כי זה יכול להגיע לרמה של להוריד/להוסיף 5 גרגירי אורז), אז כנראה שיצא טיפה פחות, נגיד 145 פחמימה, ואיזה גרם שומן וחלבון יותר. עכשיו נגיד 145 פחמימה זה נחשב בין 100 ל 150, או שזה מספיק קרוב להיחשב 150 מבחינת מה שאמרת על העמסות?
מה שחשבתי, רק רציתי לוודא 😃פחות או יותר.. ברור שזה אף פעם לא יהיה על הגרם.
145 ו 150 זה היינו הך לדעתי
כן אבל רוצה להגיע בחמש וחצי-שש, כי מה שהולך אחרי 7 זה בלתי נסבל שם, במיוחד במיוחד ביום ראשון
טוב אני אוריד 100, מה שמביא אותי ל 150 פחמימה. ב 150 פחמימה אפשר להעמיס פעם בשבועיים נכון?
גם הבוס שלי בחו"ל.אולי אני ינסה גם לברוח יותר מוקדם השבוע מהעבודה, הבוס בחו"ל.
סבבה, אני מתכנן ב 17:30 להיות שם, מקווה שיצא לי. אני עושה בנץ' היום אז זה בכלל סיוט כי יש שם תור כמו בדואר ב 28 לחודש, ובמיוחד בספסל הנמוךאולי אני ינסה גם לברוח יותר מוקדם השבוע מהעבודה, הבוס בחו"ל.
סבבה, אני מתכנן ב 17:30 להיות שם, מקווה שיצא לי. אני עושה בנץ' היום אז זה בכלל סיוט כי יש שם תור כמו בדואר ב 28 לחודש, ובמיוחד בספסל הנמוך
האמת שאין לי ממש תפריט קבוע, למרות שאני אוכל די דומה כל יום. אני משתמש באפליקציה MYFITNESSPAL ומכניס מה שאני אוכל, בד"כ בחצי השני של היום אני מתכנן קצת את הארוחה-שתיים אחרונות בשביל להגיע לערכים.אפשר לדעת מה התפריט שלך ביומיום?
תבוא חח בחמש וחצי נראה לי עוד בסדר. אני גם אצטרך ספוטר ל 122.5 😃חשבתי גם לבוא היום בחמש וחצי לעשות 7X5 בבנץ'. אני מבין שכדאי לי לוותר 😆
כןאני 1.76 משקל 85 ק"ג,יצא לי bmr 1920.
אני צריך להכפיל ב1.2 בשביל לקבל rmr?
את האורז והכוסמת כן, שקלתי כמה פעמים לפני ואחרי וראיתי את היחס, ואז מצאתי באפליקציה ערכים שמסתדרים לי ל 100 גרם אחרי בישול.אתה מודד את כל הכמויות אחרי בישול?
זה בסדר..מצטער על החפירה-איך אתה מודד את המשקל?
כן דיגיטלי. אחד פשוט הזמנתי מאיביי, עכשיו הסתכלתי, לא כתוב השם של החברה אפילו, והשני קניתי במקס סטוק ב 40 ש"ח, אין לי מושג איזה חברהדיגיטלי?יש איזה חברה?
תראה הכל בסופו של דבר תלוי במאזן הקלורי שלך. לדעתי בהחלט אפשר לרדת בצורה כמו שאתה אומר, כי אם אתה רגיל לאכול שטויות ואתה מוריד את זה אז אני בטוח ב100% כמעט שבעקבות זה הכמות קלוריות שאתה אוכל תקטן. בוא נגיד אם היה לי איזה 5 קילו להוריש כנראה שהייתי פשוט מתחיל לאכול "נקי" יותר ומוסיף טיפה אירובי, לי פשוט יש איזה 15 קילו להוריד (עכשיו כבר יותר קרוב ל10) וזה תהליך של כמה חודשים אז אני מעדיף לספור הכל ולהוריד קצת במידת הצורך במקום לנחש אם אכלתי מספיק או יותר מדי או מעט מדימעולה,אתה חושב שאפשר לרדת אם פשוט מורדים את השטויות(מתוקים,עוגות,בצקים וכו'..),או שכדאי לרדת לרזולוציה של ערכים סופיים.
כי אני חושב כמה זה שווה בסך הכל-דהיינו כמה זה באמת קריטי?