Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מעכשיו אני מצטלם גם ככה, אגרוף בשביל בטן שטוחה
תנסה, זה עובד
drobson57fbig.jpg

יבגני לאן אתה מצפה להגיע עם החיטוב ?
וברצינות חושב להגיע לפחות ל 14% שומן בערך (הכוונה לא יותר, אם אפשר פחות, סביבות 12% בלי לרדת ממש הרבה בכוח אז יותר טוב), משקל גוף של 95-97 כנראה

וברצינות חושב להגיע לפחות ל 14% שומן בערך (הכוונה לא יותר, אם אפשר פחות, סביבות 12% בלי לרדת ממש הרבה בכוח אז יותר טוב), משקל גוף של 95-97 כנראה
צר לי לאכזב אותך אתה ניראה לי תצטרך להגיעה ל 90
תנסה, זה עובד
drobson57fbig.jpg
אם אני עושה אגרוף אני גם על הדרך מקבל שיזוף ?

יבגני לאן אתה מצפה להגיע עם החיטוב ?
סך הכל אני רוצה להמשיך לעבוד על כוח אחרי החיטוב ולהתחזק, ובמקביל השאיפה היא לשמור על תזונה כדי לא לעלות יותר מדי בא.ש, אני רוצה להגיע תכלס לנקודה שאני אוכל לעשות מסה ארוכה ולא לדאוג אם אני כן עולה באחוזים בודדים בשומן. וגם להיראות אסטטי, יחסית כמובן, כי יחסית למי שהמטרה שלו זה פיטנס או בילדינג גם אחרי החיטוב אני אהיה שמן, אבל זה פחות מעניין אותי

צר לי לאכזב אותך אתה ניראה לי תצטרך להגיעה ל 90
יכול להיות שאתה צודק, אין לי כל כך דרך לדעת כרגע. אבל לא נראה לי שאני ארצה לרדת מתחת ל 95. בכל אופן נגיע לגשר כשנחצה אותו.
אגב הבטן היום קצת יצאה לי יותר מההעמסה, אתמול היא הייתה טיפה יותר קטנה, אמנם לא הצטלמתי אתמול אז לא יודע עד כמה ההבדל משמעותי בתמונה.
אם אני עושה אגרוף אני גם על הדרך מקבל שיזוף ?
אני לא קיבלתי בתמונה הזאת, נראה לי צריך גם לחשוף שיניים
אתה צריך לאכול נקי אחי.
אני תמיד שוטף את האוכל שלי עם סבון

מישהו מאוהבי המטאל שעוקבים אחרי הלוג הזה מתכננים לבוא להופעה של OBSCURA?

אתה תופתע לגלות שבזמן האחרון הוא התחיל לשמוע KAMELOT אז אתה לא מכיר את הטעם שלו חח 😆
אולי לא עד כדי כך טוב, אבל אני מאוד אופתע אם הוא ילך ל KREATOR, או בכלל ללהקת ת'ראש כלשהי.
בכל מקרה תבוא ותגרור אותו גם, יהיה כיף 😃

אולי לא עד כדי כך טוב, אבל אני מאוד אופתע אם הוא ילך ל KREATOR, או בכלל ללהקת ת'ראש כלשהי.
בכל מקרה תבוא ותגרור אותו גם, יהיה כיף 😃
לצערי המצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי ללכת להופעות של להקות שאני לא כל כך אוהב/שומע אז אני כנראה לא אבוא אלה אם אני אמצא ספונסר אבל אני אשאל אותו 😃

לצערי המצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי ללכת להופעות של להקות שאני לא כל כך אוהב/שומע אז אני כנראה לא אבוא אלה אם אני אמצא ספונסר אבל אני אשאל אותו 😃
תשאל אותו גם אם הוא מוכן להיות הספונסר שלך 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית