- פותח/ת השרשור
- #1,861
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לתמונה האחרונה ששמתי 😉יבגני לאן אתה מצפה להגיע עם החיטוב ?
ועכשיו ברצינות? 🤣לתמונה האחרונה ששמתי 😉
וברצינות חושב להגיע לפחות ל 14% שומן בערך (הכוונה לא יותר, אם אפשר פחות, סביבות 12% בלי לרדת ממש הרבה בכוח אז יותר טוב), משקל גוף של 95-97 כנראהיבגני לאן אתה מצפה להגיע עם החיטוב ?
צר לי לאכזב אותך אתה ניראה לי תצטרך להגיעה ל 90וברצינות חושב להגיע לפחות ל 14% שומן בערך (הכוונה לא יותר, אם אפשר פחות, סביבות 12% בלי לרדת ממש הרבה בכוח אז יותר טוב), משקל גוף של 95-97 כנראה
אם אני עושה אגרוף אני גם על הדרך מקבל שיזוף ?תנסה, זה עובד
![]()
זה 1+1צר לי לאכזב אותך אתה ניראה לי תצטרך להגיעה ל 90
אם אני עושה אגרוף אני גם על הדרך מקבל שיזוף ?
סך הכל אני רוצה להמשיך לעבוד על כוח אחרי החיטוב ולהתחזק, ובמקביל השאיפה היא לשמור על תזונה כדי לא לעלות יותר מדי בא.ש, אני רוצה להגיע תכלס לנקודה שאני אוכל לעשות מסה ארוכה ולא לדאוג אם אני כן עולה באחוזים בודדים בשומן. וגם להיראות אסטטי, יחסית כמובן, כי יחסית למי שהמטרה שלו זה פיטנס או בילדינג גם אחרי החיטוב אני אהיה שמן, אבל זה פחות מעניין אותייבגני לאן אתה מצפה להגיע עם החיטוב ?
יכול להיות שאתה צודק, אין לי כל כך דרך לדעת כרגע. אבל לא נראה לי שאני ארצה לרדת מתחת ל 95. בכל אופן נגיע לגשר כשנחצה אותו.צר לי לאכזב אותך אתה ניראה לי תצטרך להגיעה ל 90
אני לא קיבלתי בתמונה הזאת, נראה לי צריך גם לחשוף שינייםאם אני עושה אגרוף אני גם על הדרך מקבל שיזוף ?
אני תמיד שוטף את האוכל שלי עם סבוןאתה צריך לאכול נקי אחי.
אני לאמישהו מאוהבי המטאל שעוקבים אחרי הלוג הזה מתכננים לבוא להופעה של OBSCURA?
אתה הולך ל KREATOR במקרה?מישהו מאוהבי המטאל שעוקבים אחרי הלוג הזה מתכננים לבוא להופעה של OBSCURA?
לא חושב אבל אני אשאל את אח שלי בשבילך 😃אני לא
אתה הולך ל KREATOR במקרה?
אני די מכיר את הטעם שלו, אני בטוח 100% שהוא לא ילךלא חושב אבל אני אשאל את אח שלי בשבילך 😃
אתה תופתע לגלות שבזמן האחרון הוא התחיל לשמוע KAMELOT אז אתה לא מכיר את הטעם שלו חח 😆אני די מכיר את הטעם שלו, אני בטוח 100% שהוא לא ילך
אולי לא עד כדי כך טוב, אבל אני מאוד אופתע אם הוא ילך ל KREATOR, או בכלל ללהקת ת'ראש כלשהי.אתה תופתע לגלות שבזמן האחרון הוא התחיל לשמוע KAMELOT אז אתה לא מכיר את הטעם שלו חח 😆
לצערי המצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי ללכת להופעות של להקות שאני לא כל כך אוהב/שומע אז אני כנראה לא אבוא אלה אם אני אמצא ספונסר אבל אני אשאל אותו 😃אולי לא עד כדי כך טוב, אבל אני מאוד אופתע אם הוא ילך ל KREATOR, או בכלל ללהקת ת'ראש כלשהי.
בכל מקרה תבוא ותגרור אותו גם, יהיה כיף 😃
תשאל אותו גם אם הוא מוכן להיות הספונסר שלך 😉לצערי המצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי ללכת להופעות של להקות שאני לא כל כך אוהב/שומע אז אני כנראה לא אבוא אלה אם אני אמצא ספונסר אבל אני אשאל אותו 😃
הוא כבר היה הספונסר שלי בELUVEITIE אז כבר לא נעים לי ואני עוד חייב לו יותר מ4 אלף שקל אני לא יכול 😆תשאל אותו גם אם הוא מוכן להיות הספונסר שלך 😉