הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא מבין גדול בפרונט סקוואט אבל זה נראה שאתה מחזיק את המוט צר מדי, אם אני לא טועה צריך להחזיק קצת יותר רחב מרוחב הכתפיים

ביומיום אני שותה נס עם סטיוויה וממש טיפה חלב בבוקר, אבל יש הבדל בטעם בין סטיוויה לסוכר
יש בו סוכר בקופי שוט הזה.. יש 11 גרם פחמימה סה"כ.
בהעמסות שתיתי את הכל 😛

לא מבין גדול בפרונט סקוואט אבל זה נראה שאתה מחזיק את המוט צר מדי, אם אני לא טועה צריך להחזיק קצת יותר רחב מרוחב הכתפיים

אמרו לי גם בנושא שפתחתי בפורום PL לגבי האחיזה, אני אנסה אחיזה רחבה יותר באימון הבא
קצת תראש מודרני:

להקה טובה. השירים נשמעים די מודרני, אבל הלהקה קיימת מתחילת שנות ה 80
יש בו סוכר בקופי שוט הזה.. יש 11 גרם פחמימה סה"כ.
בהעמסות שתיתי את הכל 😛
בהעמסה אולי אני אנסה את זה, ברגיל זה יותר מדי פחמימה מבחינתי

תעשה איזה מיני עוגה \ חטיף חלבון עם אבקה חדשה וחמאת בוטנים ,יש מלא מתכונים באינטרנט . זה טעים ריייצח ,וזה חוסך זמן תכלס .

עריכה : הנה , תנסה את זה ,בגדול זה טבעוני שמה וזה לא עושה הבדל חח (כאילו האבקה שמה טבעונית והוא חופר על זה בהתחלה בלה בלה בלה בשר זה רצח) .
http://www.foodiefiasco.com/chocolate-peanut-butter-protein-bars-vegan-low-carb-high-protein/
כשאתה מכין את זה, אתה שם אבקה לפי לפי כוס מדידה או לפי סקופים?
כדאי לחמם את החמאת בוטנים קודם כדי לייעל את הערבוב?
לא נשאר אבקה שלא ״נמסה״ בתוך החטיף?
עד כמה זה קשיח אחרי הקפאה?
אתה משתמש באותה כמות חלב או פשוט שם טיפה כדי שיערבב?
זה דביק וצריך לשים על זה משהו כדי שלא יידבק לך על האצבעות או שזה יוצא יחסית כמו חטיף?

וואו אני חופר..

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

09/06/15 - פרס

הייתי אתמול בהופעה של אוברקיל. לא מעט קלוריות נשרפו, הלכתי לישון ב 3 וחצי בערך, לא יכלתי להירדם, אחר כך התעוררתי מלא פעמים באמצע וישנתי רע מאוד, והיום הרגשתי סחוט וחלש. עכשיו לאימון עצמו:

פרס - 80X1, 85F, 85X1 ה 80 היה חימום כי 70 הרגיש כבד מדי, ה 80 עלה סבבה לעומת זאת. נסיון ראשון משום מה לא עלה בכלל ה 85, בנסיון שני כן, היה כבד ואין מצב שהייתי מצליח עוד חזרה...
בנץ' - 105X5X5 גם הרגיש יותר מדי כבד אבל עלה הכל
צ'ין אפס - 15X5,3 0X8 משקל גוף במכון 104.8
בשלב הזה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא הסכמנו שתעשה אימונים עם משקלים קלים יותר? אתה בעצמך אמרת שנחלשת יותר במהלך החיטוב ותנסה לעבוד קצת יותר על נפח ופחות על עצימות. חבל לתת סינגלים לפרס בתחילת האימון גם אם התכוונת לשלשות.

לא הסכמנו שתעשה אימונים עם משקלים קלים יותר? אתה בעצמך אמרת שנחלשת יותר במהלך החיטוב ותנסה לעבוד קצת יותר על נפח ופחות על עצימות. חבל לתת סינגלים לפרס בתחילת האימון גם אם התכוונת לשלשות.
עשיתי ריסט בלחיצות לפני כמה זמן, וטיפסתי חזרה למשקל הזה. עכשיו אימון שני רצוף שרציתי לתת שלשה עם 85 ולא הצלחתי, אימון הבא אני אוריד משקל בעצימות בפרס (לא החלטתי כמה). בעיקרון את צורת העבודה שלי בלחיצות אני לא רואה צורך לשנות, כי עם הורדה של כמעט 10 קילו עשיתי PR בבנץ' (לא PR מטורף אבל עדיין...) ביום חמישי ובפרס אני פחות או יותר באותה רמה שהייתי לפני החיטוב (היום ספציפית היה אימון רע מבחינת ההרגשה שלי אז אני לא כזה דואג). במה שבאמת נחלשתי זה סקוואט, גם דדליפט אבל בדדליפט זה פחות דרסטי. אני מניח שזה גם בגלל כל הריצות וגם בגלל מתכונת עבודה לא מתאימה, אז בזה אני באמת עכשיו מנסה מתכונת אחרת ונראה איך ילך. וגם הורדתי את הריצות כשהתחלתי דל פחמימה (רציתי לראות איך הגוף יגיב ובינתיים אני רואה שהמשקל גוף יורד)
בעיקרון את צורת העבודה שלי בלחיצות אני לא רואה צורך לשנות,
חוץ מהעניין של לא להגיע לכשלים, אבל היום פשוט לא ציפיתי שאני לא אצליח אפילו חזרה אחת עם 85, לכן גם הייתי חייב לעצמי לנסות שוב
כמעט שכחתי, אחרי אימון ראיתי וריד בביספס!!!
2fbee2a8901b12a825e9fa1066a0f46a2411302c29df88eda577a96f48c0c907.jpg

לא נורא.. גם אני בדיוק נחלש ומצחיק שהתחלנו באותו זמן את החיטוב..

אני מנסה להבין איזו תוכנית אתה עושה ולא מצליח 😃
אני מתלבט אם לשנות את התוכנית שלי, מתחיל להימאס עליי הלינארית בפרט שהיא לא מובילה אותי לשום מקום כבר 🙁

לא נורא.. גם אני בדיוק נחלש ומצחיק שהתחלנו באותו זמן את החיטוב..
אני מתכחש להיחלשות, אני משכנע את עצמי שזה בגלל ההופעה של אתמול (היה שווה את זה חח) והשינה ומאוד לא איכותית היום
אני מנסה להבין איזו תוכנית אתה עושה ולא מצליח 😃
לפלג גוף עליון אני עושה משהו שבספרי אימוני כוח לדורותיהם יקראו "יוג'ין מתוד" 😃
פשוט אני לא עושה משהו ידוע, אז אין שם. בעיקרון אימון אחד אני עושה עצימות פרס (סט אחד כבד), אחר כך 5X5 בנץ', אחר כך 5 סטים של צ'ין אפס (בד"כ 3 עם משקל ושניים בלי), ועכשיו הוספתי פייס פולס.
באימון לחיצות הבא אני עושה עצימות בנץ', אח"כ 3X5 בנץ' עם משקל נמוך יותר, 3X5-6 פרס, צ'ין אפס ופייס פולס כמו באימון הראשון.
כרגע זה מרגיש לי סבבה, די שומר על המשקלים בלחיצות, גם במתח מוסיף קצת, אז ממשיך עם זה.
בסקוואט ודדליפט מה שעשיתי עד עכשיו לא עבד (וגם בשילוב עם הריצות). ראיתי את התכנית של קנדיטו, אני אתן לזה נסיון לפלג גוף תחתון (רק עם 5 חזרות בכל סט במקום 6, וביום של ה CONTROL אולי שלשות). פשוט בתכנית שלו יוצא שאימון פלג גוף תחתון אחד יש עבודה כבדה של 3 סטים סקוואט ו 2 דדליפט (ועזר אם רוצים), ואימון הבא יש פאוז סקוואט ופאוז דדליפט עם משקלים יותר נמוכים מן הסתם אז יוצא מן אימון התאוששות, אני אראה איך זה ילך לי מתכונת כזאת.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית