Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

11/06/15 - תחתון קל

אימון במעלות. פדיחה להתאמן שם עם משקלים כמו היום, עם משקלים נורמליים אולי היו חושבים "שמן אבל חזק" וככה "מה הוא עושה? גם שמן גם חלש"

פאוז סקוואט - 100X3, 80X5X3 ה100 הרגיש קצת כבד מדי, גם אני לא רגיל לפאוז, גם בלי חגורה וגם כמו שאמרתי לפני, הסקוואט ודד לא הולכים לי טוב במכון הזה, אז הורדתי ל 80
פאוז דדליפט - 100X4X3
פרונט סקוואט - 60X3X5
פלאנק - דקה3X

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה קרה שהתחלת עם כל התרגילי פאוז האלה?
בשביל מה בעצם?
ומה זה פאוז דדליפט?

מה קרה שהתחלת עם כל התרגילי פאוז האלה?
בשביל מה בעצם?
ומה זה פאוז דדליפט?

בסקוואט ודדליפט מה שעשיתי עד עכשיו לא עבד (וגם בשילוב עם הריצות). ראיתי את התכנית של קנדיטו, אני אתן לזה נסיון לפלג גוף תחתון (רק עם 5 חזרות בכל סט במקום 6, וביום של ה CONTROL אולי שלשות). פשוט בתכנית שלו יוצא שאימון פלג גוף תחתון אחד יש עבודה כבדה של 3 סטים סקוואט ו 2 דדליפט (ועזר אם רוצים), ואימון הבא יש פאוז סקוואט ופאוז דדליפט עם משקלים יותר נמוכים מן הסתם אז יוצא מן אימון התאוששות, אני אראה איך זה ילך לי מתכונת כזאת.
פאוז דדליפט זה שאתה עוצר בעליה ממש אחרי הניתוק ואז ממשיך

שתי להקות ארבעה (ללהקה השנייה יש פשוט מלא שירים טובים שלא ידעתי לבחור בניהם) שירים, הראשונה כמובן מאוד מוכרת והשנייה מאוד אנדרייטד לדעתי:

שתי להקות ארבעה (ללהקה השנייה יש פשוט מלא שירים טובים שלא ידעתי לבחור בניהם) שירים, הראשונה כמובן מאוד מוכרת והשנייה מאוד אנדרייטד לדעתי:

צ'ילדרן נחמדים מבחינתי לשמוע אותם פעם ב, את הלהקה השניה אשמע עוד כמה ימים...

ניסית לשמוע צ'ילדרן לפני pr? זה ממש חזק!
לא בטוח שניסיתי, בנגן מכון שלי יש לי שיר אחד שלהם (needled 24/7). האמת שאני לא כזה מת עליהם (למרות שהייתי בהופעה ב 2011 והיה ממש כיף), אבל עכשיו שאתה אומר, באמת יש להם אווירה שיכולה להתאים לשירי PR, אני אנסה 😃

אני עכשיו אשלח לה הודעת נזיפה 😃
תקשיב הלכתה למילואים נהיה פה שכונה, אלון וסיימון מגיעים ב 4-5, תמרה הבנתי באה גם באזור 5-6 (7 וחצי אמרו לי שהיא כבר הלכה)

קיצור נהיה בית זונות כולם זורקים.

תתן לכולם באן לשבוע.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

12/06/15 - בנץ'

עדיין במעלות. הקדמתי את ההעמסה להיום אז רציתי לעשות אימון לפני זה. כל מה שאכלתי מאז שקמתי עד האימון זה שתי פרוסות גבנ"צ ונס עם 2 סוכר. הרגשתי לא רע, אבל לא במיטבי באימון.

בנץ' - 125X1, 105X5, 100X7, 95X8 ב 125 כנראה הייתה לי עוד חזרה אחת בלחץ אבל לא רציתי, וגם אני לא רגוע כשמישהו שאני לא מכיר שומר עליי כי אני מפחד שהוא ייגע במוט (כמובן שתדרכתי אותו לפני אבל לך תדע). הבחור לא הבין מה הקטע שאני עושה רק חזרה אחת.
פרס - 65X5, 60X2X6
צ'ין אפס - 15X3X5, 0X7,5
משקל גוף במכון 103.8...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא ממש, העליונות טיפה מבצבצות. קח תמונה, קח בחשבון שזה מעכשיו, אחרי העמסה די רצינית
2015-06-12 21.07.42.jpg
2015-06-12 21.07.42.jpg

אם תסתכל באיזור המרפק יש שם שתי נקודות להזרקה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית