Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

02/10/15 - נפח תחתון

סקוואט - 140X5X5 קשה, כבד, נגמר.
סומו דדליפט - 130X2X3 קשה לי וממש לא נוח עם הסומו, אני חושב אם שווה בכלל להמשיך איתו.
אימון קונדישנינג בחוץ - צמיג-פטיש (או איך שזה נקרא כשמרביצים עם פטיש לצמיג גדול), ברפיז, הפיכת צמיג

סומו:

קרא את שאר עדכון הלוג...

אימון קונדישנינג בחוץ - צמיג-פטיש (או איך שזה נקרא כשמקביצים עם פטיש לצמיג גדול), ברפיז, הפיכת צמיג

???
מה זה?
אני מדמיין אותך הופך צמיגים של משאיות MONSTER בחוץ ומתכונן לתחרות סטרונגמן 🤡

אני מדמיין אותך הופך צמיגים של משאיות MONSTER בחוץ ומתכונן לתחרות סטרונגמן 🤡
כן ואז גיליתי שהתחרות היתה אתמול בכלל 😭
היה איזה בחור במכון שאמר שהוא הולך שם ליד המכון (בתוך הטכניון) לדפוק עם פטיש על צמיג וזה, אז התטרפנו אליו עם יעקב. יש לו פטיש גדול באוטו וצמיג זרוק איפשהו שם. אז עשינו אימון כזה בחוץ ארבעה אנשים, אחד דופק עם הפטיש השאר עושים ברפיז וכאלה. בסוף עשינו הפיכת צמיג איזה כמה עשות מטרים.
נחמד...

כן ואז גיליתי שהתחרות היתה אתמול בכלל 😭
היה איזה בחור במכון שאמר שהוא הולך שם ליד המכון (בתוך הטכניון) לדפוק עם פטיש על צמיג וזה, אז התטרפנו אליו עם יעקב. יש לו פטיש גדול באוטו וצמיג זרוק איפשהו שם. אז עשינו אימון כזה בחוץ ארבעה אנשים, אחד דופק עם הפטיש השאר עושים ברפיז וכאלה. בסוף עשינו הפיכת צמיג איזה כמה עשות מטרים.
נחמד...
wat

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

04/10/15 - עצימות עליון

אימון במעלות

בנץ' - 127.5X3F באסה, אחזור על המשקל שבוע הבא.
פרס - 75X5X5 מבסוט על הפרס, החזרה האחרונה בסט האחרון עלתה ממש לאט, אבל נראה לי זה בגלל שנחתי מעט מדי לפני הסט, שאר הסטים היו סבבה לגמרי.
צ'ין אפס - 15X4,5 משקל גוף במכון 109.1
מקבילים צר - 15,11
בייספס עם מוט - 30X2X15

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה איבגני איך הולך עם המתכונת לחיצות ?
והסקוואט ודד ? מרגיש ששי לך עוד בטנק?

@Tank
איך הולך עם הפציעה ?
כל הפציעות בסדר חוץ מהכתף... יום חמישי הולך לאורטופד לבקש תרופה לדלקות. בינתיים פעמיים בשבוע אני אצל הפיזיוטרפיסט עושה טיפולים באולטרסאונד בחימום. עדיין לא מרגיש שום שיפור. נקווה שיהיה יותר טוב בהמשך.

כל הפציעות בסדר חוץ מהכתף... יום חמישי הולך לאורטופד לבקש תרופה לדלקות. בינתיים פעמיים בשבוע אני אצל הפיזיוטרפיסט עושה טיפולים באולטרסאונד בחימום. עדיין לא מרגיש שום שיפור. נקווה שיהיה יותר טוב בהמשך.
בהצלחה מקווה שהמצב יתאזן וישתפר בקרוב

יפה איבגני איך הולך עם המתכונת לחיצות ?
השבוע כבר נכשלתי בבנץ' עם 127.5 🫤 לא בטוח אם זה חוסר כוח או העובדה שהייתי במעלות ולא היה ספוטר שאני סומך עליו ודאגתי בזמן הסט שלא ייגע כשלא צריך (דווקא הוא יצא סבבה לגמרי, לא נגע במוט עד שבאמת נכשלתי).
והסקוואט ודד ?
בסקוואט עולה 2.5 קילו כל שבוע. תכלס היום היה סינגל במקום דאבל מהסיבה שכתבתי בעדכון. דדליפט קצת עומד במקום, אני יודע...

השבוע כבר נכשלתי בבנץ' עם 127.5 🫤 לא בטוח אם זה חוסר כוח או העובדה שהייתי במעלות ולא היה ספוטר שאני סומך עליו ודאגתי בזמן הסט שלא ייגע כשלא צריך (דווקא הוא יצא סבבה לגמרי, לא נגע במוט עד שבאמת נכשלתי).

בסקוואט עולה 2.5 קילו כל שבוע. תכלס היום היה סינגל במקום דאבל מהסיבה שכתבתי בעדכון. דדליפט קצת עומד במקום, אני יודע...
לדעתך מיצית את טקסס?
תחשוב אולי על פנדלי בהמשך לדעתי ..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית