הבייספס עם המוט עושים עבודה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פחחחחח ג'יי קאטלר, תראה איזה פיק בבייספסצפה בקובץ המצורף 30157 צפה בקובץ המצורף 30157
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבייספס עם המוט עושים עבודה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פחחחחח ג'יי קאטלר, תראה איזה פיק בבייספסצפה בקובץ המצורף 30157 צפה בקובץ המצורף 30157
תעשה צ'ין אפס אחי גם לך יהיההבייספס עם המוט עושים עבודה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
👏👏👏תעשה צ'ין אפס אחי גם לך יהיה
סקוואט - 140X5X5 קשה, כבד, נגמר.
סומו דדליפט - 130X2X3 קשה לי וממש לא נוח עם הסומו, אני חושב אם שווה בכלל להמשיך איתו.
אימון קונדישנינג בחוץ - צמיג-פטיש (או איך שזה נקרא כשמרביצים עם פטיש לצמיג גדול), ברפיז, הפיכת צמיג
סומו:
כן ואז גיליתי שהתחרות היתה אתמול בכלל 😭אני מדמיין אותך הופך צמיגים של משאיות MONSTER בחוץ ומתכונן לתחרות סטרונגמן 🤡
watכן ואז גיליתי שהתחרות היתה אתמול בכלל 😭
היה איזה בחור במכון שאמר שהוא הולך שם ליד המכון (בתוך הטכניון) לדפוק עם פטיש על צמיג וזה, אז התטרפנו אליו עם יעקב. יש לו פטיש גדול באוטו וצמיג זרוק איפשהו שם. אז עשינו אימון כזה בחוץ ארבעה אנשים, אחד דופק עם הפטיש השאר עושים ברפיז וכאלה. בסוף עשינו הפיכת צמיג איזה כמה עשות מטרים.
נחמד...
אימון במעלות
בנץ' - 127.5X3F באסה, אחזור על המשקל שבוע הבא.
פרס - 75X5X5 מבסוט על הפרס, החזרה האחרונה בסט האחרון עלתה ממש לאט, אבל נראה לי זה בגלל שנחתי מעט מדי לפני הסט, שאר הסטים היו סבבה לגמרי.
צ'ין אפס - 15X4,5 משקל גוף במכון 109.1
מקבילים צר - 15,11
בייספס עם מוט - 30X2X15
משקל גוף: 107.7
המשקל עולה די מהר, הקטע שהחגורה נסגרת עליי באותו חור שזה טוב
סקוואט - 175X1 בטוח שהיה לי עוד אחד אבל לא רציתי גריינדר וגם העדפתי להשאיר כוח לדדליפט.
דדליפט - 200X3, 160X6 סתם כי רציתי לעשות עוד סט בקאוף אחרי הסט הכבד.
אתה בלוג הלא נכון.@Tank
איך הולך עם הפציעה ?
כל הפציעות בסדר חוץ מהכתף... יום חמישי הולך לאורטופד לבקש תרופה לדלקות. בינתיים פעמיים בשבוע אני אצל הפיזיוטרפיסט עושה טיפולים באולטרסאונד בחימום. עדיין לא מרגיש שום שיפור. נקווה שיהיה יותר טוב בהמשך.@Tank
איך הולך עם הפציעה ?
בהצלחה מקווה שהמצב יתאזן וישתפר בקרובכל הפציעות בסדר חוץ מהכתף... יום חמישי הולך לאורטופד לבקש תרופה לדלקות. בינתיים פעמיים בשבוע אני אצל הפיזיוטרפיסט עושה טיפולים באולטרסאונד בחימום. עדיין לא מרגיש שום שיפור. נקווה שיהיה יותר טוב בהמשך.
השבוע כבר נכשלתי בבנץ' עם 127.5 🫤 לא בטוח אם זה חוסר כוח או העובדה שהייתי במעלות ולא היה ספוטר שאני סומך עליו ודאגתי בזמן הסט שלא ייגע כשלא צריך (דווקא הוא יצא סבבה לגמרי, לא נגע במוט עד שבאמת נכשלתי).יפה איבגני איך הולך עם המתכונת לחיצות ?
בסקוואט עולה 2.5 קילו כל שבוע. תכלס היום היה סינגל במקום דאבל מהסיבה שכתבתי בעדכון. דדליפט קצת עומד במקום, אני יודע...והסקוואט ודד ?
לדעתך מיצית את טקסס?השבוע כבר נכשלתי בבנץ' עם 127.5 🫤 לא בטוח אם זה חוסר כוח או העובדה שהייתי במעלות ולא היה ספוטר שאני סומך עליו ודאגתי בזמן הסט שלא ייגע כשלא צריך (דווקא הוא יצא סבבה לגמרי, לא נגע במוט עד שבאמת נכשלתי).
בסקוואט עולה 2.5 קילו כל שבוע. תכלס היום היה סינגל במקום דאבל מהסיבה שכתבתי בעדכון. דדליפט קצת עומד במקום, אני יודע...