Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

02/11/15 - עצימות עליון

בקצרה: התחלתי עבודה חדשה אתמול, ישנתי ביומיים האחרונים 9-10 שעות במצטבר. הייתי גמור בערב, ציפיתי לאימון רע, אבל:

בנץ' - 137.5X1 PR עלה בסדר דווקא, כלומר לא קל בכלל אבל לא הרגיש גבולי. למזלי הספוטר שמצאתי היה סבבה, גם הוציא לי את המוט בצורה ממש טובה וגם כמו שביקשתי לא שם ידיים.
פרס - 80X5,5,5,4,4 גם סוג של PR, פעם אחרונה היה לי שתי חמישיות, רביעייה ושתי שלשות.

כאן עצרתי כי היה כבר מאוחר ורציתי לאכול, להגיד שלום לLBS להתקלח ולישון.

פחות בקצרה, לא קשור לאימונים אבל זה הלוג שלי אז מותר לי: עזבתי את איזור חיפה בשבת, עכשיו גר במעלות אצל אמא שלי, בחודשים הקרובים אני מעריך שאגור כאן ואז נראה מה הלאה. העבודה החדשה היא בקריות, מתחילים ב 7:00 מה שאומר שאני צריך לצאת ב 6:15 מהבית (אתמול יצאתי רבע שעה אחרי והגעתי חצי שעה באיחור כי מתחילים כבר פקקים. איחור על היום הראשון חח), מה שאומר שאני קם ב 5:50 (בפועל ב 6:00 אני מתנתק מהמיטה). לא קמתי בשעות כאלה על בסיס קבוע איזה 7 שנים לפחות.
העבודה לא משהו בינתיים וגם המשכורת אבל הובטח לי תוך כמה חודשים עתיד ורוד יותר, בינתיים לומד מי נגד מי, אם אני אראה שזה לא הולך לכיוון שזה אמור ללכת תמיד אפשר לחדש את חיפוש העבודה.
עוד דבר: אם מישהו מכיר בחורה פנויה מאיזור קריות תפנו אותה אליי/אותי אליה. קריטריונים: מגורים קרוב לצור שלום, נכונות לאפשר לי לישון אצלה לפחות באמצע השבוע. היא לא חייבת להיות יפה וזה אפילו לא חייב להיות מיני (למרות שאם כן אז זה אחלה בונוס), פשוט אני רוצה מקום בקריות לישון בו 😉

קרא את שאר עדכון הלוג...

אז מה יש מצב שאם אתה עובד בקריות תמצא שם איזה דירה להשכרה ותתאמן בPOWER HOUSE? או שאתה לא מתכנן כלום כרגע?

אתה לא אוהב מחמאות? טוב,לא צריך.
633645003725135464.jpg

לא
אז מה יש מצב שאם אתה עובד בקריות תמצא שם איזה דירה להשכרה ותתאמן בPOWER HOUSE? או שאתה לא מתכנן כלום כרגע?
פאוור האוס מכון סבבה אבל לא שווה לשכור דירה רק בשביל להתאמן שם.
לא מתכנן כלום כי אני לא יודע כמה זמן אשאר במקום הזה. בגדול אני רוצה לחזור לאיזור חיפה, אבל אם אני אראה שלא מסתדר לי בעבודה הזאת אז כנראה שאחפש כיוונים באיזור מעלות

לא שווה לשכור דירה רק בשביל להתאמן שם
😡

בתכלס אני מקבל ממך עוד ממזמן את התחושה שאתה רק מחפש את הסיבה לא ללכת על העבודה.
אז לדעתי תמשיך לחפש במקביל.. חבל לשרוף כמה חודשים סתם.

😡

בתכלס אני מקבל ממך עוד ממזמן את התחושה שאתה רק מחפש את הסיבה לא ללכת על העבודה.
אז לדעתי תמשיך לחפש במקביל.. חבל לשרוף כמה חודשים סתם.
כי זאת ממש לא עבודת החלומות. תכלס הלכתי לשם מכמה סיבות:
1. האלטרנטיבה הייתה להמשיך לחפש משהו יותר טוב ולהישאר בשמירה בינתיים, ואתה לא מבין כמה נמאס לי להיות שם, חוץ מזה שזה היה משרה חלקית עם שכר מינימום ויוצא כלום כסף לחודש.
2. ממה שהבנתי שהמקום מתפתח (כרגע זה מפעל של 30 אנשים בערך ממה שראיתי) והם רוצים להתרחב ומחפשים מהנדסים צעירים שיפתחו להם את העסק. הקאץ' זה שרוצים שאני אלמד שם את כל השיט מהתחלה במשך כמה חודשים, כלומר בוא נגיד לא בדיוק להתעסק בעבודה של הנדסה, וגם לא בדיוק משכורת של מהנדס. אם אתה שואל בשביל מה, ראה סעיף 1.
3. גם אם אני לא אמשיך שם, אם אני אמשיך בתחום של התעשייה (כלומר מהנדס מכונות במפעלים תעשייתיים בגדול) יש דברים שאני יכול לראות וללמוד עכשיו שעלולים לעזור לי. לא בכל מקום ולא בטוח עד כמה אבל שוב, ראה סעיף 1.

בגדול אני רוצה לעבוד שם איזה חודש+-, לנסות להבין מה הולך במקום עצמו ומה השאיפות שלהם ממני ואז להחליט אם בא לי להישאר שם או לחפש משהו אחר.

אם תתחיל ללכת למכון מאוחר בסביבות 8 וחצי ככה תיתקל הרבה בזוג בני דודים שבאים עם בגדים ארוכים ומתאמנים איתם כאילו הם מסתירים את הגוף לקראת האולימפיה... והם יתפסו לך את הכלוב

אם תתחיל ללכת למכון מאוחר בסביבות 8 וחצי ככה תיתקל הרבה בזוג בני דודים שבאים עם בגדים ארוכים ומתאמנים איתם כאילו הם מסתירים את הגוף לקראת האולימפיה... והם יתפסו לך את הכלוב
זוג הכוונה גבר ואישה? אתמול הייתי בשעות האלה ולא ראיתי אף זוג בני דודים בכלוב, רק מישהו שעשה בייספס וסיים בדיוק כשבאתי לעשות פרס ועוד מישהו שבא להכנס איתי לעשות סקוואט, אבל הוא שיקר, זה היה רבע סקוואט עם מגבת על המוט ונעלי ריצה.

זוג הכוונה גבר ואישה? אתמול הייתי בשעות האלה ולא ראיתי אף זוג בני דודים בכלוב, רק מישהו שעשה בייספס וסיים בדיוק כשבאתי לעשות פרס ועוד מישהו שבא להכנס איתי לעשות סקוואט, אבל הוא שיקר, זה היה רבע סקוואט עם מגבת על המוט ונעלי ריצה.
חבל שלא תבוא לטכניון לאיזה אימון אחרון להגיד שלום ולעשות איזה אימון נחמד פעם אחת לפני שגם אני עוזב את המכון. אולי אוכל לשכנע אותך אם אני אזכיר לך שלפני איזה חצי שנה הלוותי לך את הנרתיק לפלאפון שתוכל לשמוע מוזיקה בריצה 🙄

יש מצב שהם גייז אני לא בטוח, 2 גברים. בדיוק אחרי שכתבתי את זה הם הגיעו והתחילו לערבב תוספים לשייקר

חבל שלא תבוא לטכניון לאיזה אימון אחרון להגיד שלום ולעשות איזה אימון נחמד פעם אחת לפני שגם אני עוזב את המכון. אולי אוכל לשכנע אותך אם אני אזכיר לך שלפני איזה חצי שנה הלוותי לך את הנרתיק לפלאפון שתוכל לשמוע מוזיקה בריצה 🙄
את הנרתיק צריך למצוא דרך להחזיר לך, אבל לגבי אימון אני לא יודע אם ייצא ועד בשעות הרגילות...
יש מצב שהם גייז אני לא בטוח, 2 גברים. בדיוק אחרי שכתבתי את זה הם הגיעו והתחילו לערבב תוספים לשייקר
ומה הם עושים סקוואטים גם? 😲 אמרת שהם תופסים את הכלוב

את הנרתיק צריך למצוא דרך להחזיר לך, אבל לגבי אימון אני לא יודע אם ייצא ועד בשעות הרגילות...
לא צריך את הנרתיק אני רק מביא את זה כתרוץ להחזיר אותך 😃
ולא אכפת לי מאיזה שעות אני יכול לבוא בכל שעה תבחר איזשהו יום שתוכל להגיע ואני אגיע גם מתי שיהיה לך נוח.
צריך לגרום לך לבכות בפינה לפחות פעם אחת אחרונה 😃

לא צריך את הנרתיק אני רק מביא את זה כתרוץ להחזיר אותך 😃
ולא אכפת לי מאיזה שעות אני יכול לבוא בכל שעה תבחר איזשהו יום שתוכל להגיע ואני אגיע גם מתי שיהיה לך נוח.
צריך לגרום לך לבכות בפינה לפחות פעם אחת אחרונה 😃
תשמע, יום העבודה מ 7 עד 17 (לפעמים עד 18), אין ממש חשק לנסוע לחיפה אחרי זה בשביל לבכות בפינה 😃
ובכלל אני אעשה בנץ' לידך ונראה מי יבכה בפינה 😛
אה וגם דדליפט 😛😛😛
למרות שאני לא יודע איך אני אתקדם בסקוואט ודדליפט, עשיתי נפח סקוואט ביום שבת ואני עדיין תפוס פיזדץ כי כל היום אני על הרגליים הן עדיין לא התאוששו.
בתכנון מחר לעשות עצימות תחתון אבל נראה לי אני אבוא ואולי אעשה אימון קליל בכלל וזהו

ובכלל אני אעשה בנץ' לידך ונראה מי יבכה בפינה 😛
לצערך אני לא אבכה בפינה כי יש לי תרוץ! אני פצוע! חוץ מזה זוכר מה קרה פעם קודמת כשפתאום הפסקתי להיות פצוע? 🙄
אה וגם דדליפט 😛😛😛
גם פה יש לי תרוץ! יש לך מבנה גוף טוב לדד ליפט! חהחהחה 🤩

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית