הרבה זמן לא התעדכנתי..יאללה אני רודף אחריך:Sync-0h5y1d7:כן כבר מזמן. חודש ומשהו רק התאמנתי בלי חגורה אז בגלל כאבים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה זמן לא התעדכנתי..יאללה אני רודף אחריך:Sync-0h5y1d7:כן כבר מזמן. חודש ומשהו רק התאמנתי בלי חגורה אז בגלל כאבים
אני לא מקשיב בכלל אף פעם, הפעם זה היה מחוסר ברירה. לפעמים זורםראפ זה סבבה (לא הסוג של המתחנגלים)
בקצרה: התחלתי עבודה חדשה אתמול, ישנתי ביומיים האחרונים 9-10 שעות במצטבר. הייתי גמור בערב, ציפיתי לאימון רע, אבל:
בנץ' - 137.5X1 PR עלה בסדר דווקא, כלומר לא קל בכלל אבל לא הרגיש גבולי. למזלי הספוטר שמצאתי היה סבבה, גם הוציא לי את המוט בצורה ממש טובה וגם כמו שביקשתי לא שם ידיים.
פרס - 80X5,5,5,4,4 גם סוג של PR, פעם אחרונה היה לי שתי חמישיות, רביעייה ושתי שלשות.
כאן עצרתי כי היה כבר מאוחר ורציתי לאכול, להגיד שלום לLBS להתקלח ולישון.
פחות בקצרה, לא קשור לאימונים אבל זה הלוג שלי אז מותר לי: עזבתי את איזור חיפה בשבת, עכשיו גר במעלות אצל אמא שלי, בחודשים הקרובים אני מעריך שאגור כאן ואז נראה מה הלאה. העבודה החדשה היא בקריות, מתחילים ב 7:00 מה שאומר שאני צריך לצאת ב 6:15 מהבית (אתמול יצאתי רבע שעה אחרי והגעתי חצי שעה באיחור כי מתחילים כבר פקקים. איחור על היום הראשון חח), מה שאומר שאני קם ב 5:50 (בפועל ב 6:00 אני מתנתק מהמיטה). לא קמתי בשעות כאלה על בסיס קבוע איזה 7 שנים לפחות.
העבודה לא משהו בינתיים וגם המשכורת אבל הובטח לי תוך כמה חודשים עתיד ורוד יותר, בינתיים לומד מי נגד מי, אם אני אראה שזה לא הולך לכיוון שזה אמור ללכת תמיד אפשר לחדש את חיפוש העבודה.
עוד דבר: אם מישהו מכיר בחורה פנויה מאיזור קריות תפנו אותה אליי/אותי אליה. קריטריונים: מגורים קרוב לצור שלום, נכונות לאפשר לי לישון אצלה לפחות באמצע השבוע. היא לא חייבת להיות יפה וזה אפילו לא חייב להיות מיני (למרות שאם כן אז זה אחלה בונוס), פשוט אני רוצה מקום בקריות לישון בו 😉
בסוף באמת תקבל באן לכמה ימים. לא חבל? 😃
אתה לא אוהב מחמאות? טוב,לא צריך.בסוף באמת תקבל באן לכמה ימים. לא חבל? 😃
למה לא עכשיו? 🙄בסוף באמת תקבל באן לכמה ימים. לא חבל? 😃
אתה לא אוהב מחמאות? טוב,לא צריך.
לאלא חבל?
פאוור האוס מכון סבבה אבל לא שווה לשכור דירה רק בשביל להתאמן שם.אז מה יש מצב שאם אתה עובד בקריות תמצא שם איזה דירה להשכרה ותתאמן בPOWER HOUSE? או שאתה לא מתכנן כלום כרגע?
😡לא שווה לשכור דירה רק בשביל להתאמן שם
כי זאת ממש לא עבודת החלומות. תכלס הלכתי לשם מכמה סיבות:😡
בתכלס אני מקבל ממך עוד ממזמן את התחושה שאתה רק מחפש את הסיבה לא ללכת על העבודה.
אז לדעתי תמשיך לחפש במקביל.. חבל לשרוף כמה חודשים סתם.
זוג הכוונה גבר ואישה? אתמול הייתי בשעות האלה ולא ראיתי אף זוג בני דודים בכלוב, רק מישהו שעשה בייספס וסיים בדיוק כשבאתי לעשות פרס ועוד מישהו שבא להכנס איתי לעשות סקוואט, אבל הוא שיקר, זה היה רבע סקוואט עם מגבת על המוט ונעלי ריצה.אם תתחיל ללכת למכון מאוחר בסביבות 8 וחצי ככה תיתקל הרבה בזוג בני דודים שבאים עם בגדים ארוכים ומתאמנים איתם כאילו הם מסתירים את הגוף לקראת האולימפיה... והם יתפסו לך את הכלוב
חבל שלא תבוא לטכניון לאיזה אימון אחרון להגיד שלום ולעשות איזה אימון נחמד פעם אחת לפני שגם אני עוזב את המכון. אולי אוכל לשכנע אותך אם אני אזכיר לך שלפני איזה חצי שנה הלוותי לך את הנרתיק לפלאפון שתוכל לשמוע מוזיקה בריצה 🙄זוג הכוונה גבר ואישה? אתמול הייתי בשעות האלה ולא ראיתי אף זוג בני דודים בכלוב, רק מישהו שעשה בייספס וסיים בדיוק כשבאתי לעשות פרס ועוד מישהו שבא להכנס איתי לעשות סקוואט, אבל הוא שיקר, זה היה רבע סקוואט עם מגבת על המוט ונעלי ריצה.
את הנרתיק צריך למצוא דרך להחזיר לך, אבל לגבי אימון אני לא יודע אם ייצא ועד בשעות הרגילות...חבל שלא תבוא לטכניון לאיזה אימון אחרון להגיד שלום ולעשות איזה אימון נחמד פעם אחת לפני שגם אני עוזב את המכון. אולי אוכל לשכנע אותך אם אני אזכיר לך שלפני איזה חצי שנה הלוותי לך את הנרתיק לפלאפון שתוכל לשמוע מוזיקה בריצה 🙄
ומה הם עושים סקוואטים גם? 😲 אמרת שהם תופסים את הכלוביש מצב שהם גייז אני לא בטוח, 2 גברים. בדיוק אחרי שכתבתי את זה הם הגיעו והתחילו לערבב תוספים לשייקר
לא צריך את הנרתיק אני רק מביא את זה כתרוץ להחזיר אותך 😃את הנרתיק צריך למצוא דרך להחזיר לך, אבל לגבי אימון אני לא יודע אם ייצא ועד בשעות הרגילות...
תשמע, יום העבודה מ 7 עד 17 (לפעמים עד 18), אין ממש חשק לנסוע לחיפה אחרי זה בשביל לבכות בפינה 😃לא צריך את הנרתיק אני רק מביא את זה כתרוץ להחזיר אותך 😃
ולא אכפת לי מאיזה שעות אני יכול לבוא בכל שעה תבחר איזשהו יום שתוכל להגיע ואני אגיע גם מתי שיהיה לך נוח.
צריך לגרום לך לבכות בפינה לפחות פעם אחת אחרונה 😃
לצערך אני לא אבכה בפינה כי יש לי תרוץ! אני פצוע! חוץ מזה זוכר מה קרה פעם קודמת כשפתאום הפסקתי להיות פצוע? 🙄ובכלל אני אעשה בנץ' לידך ונראה מי יבכה בפינה 😛
גם פה יש לי תרוץ! יש לך מבנה גוף טוב לדד ליפט! חהחהחה 🤩אה וגם דדליפט 😛😛😛