לא תכננת לעשות אותו אתמול?מה איתו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא תכננת לעשות אותו אתמול?מה איתו?
לא. איך אתמול אם שלשום היה לי נפח סקוואט? ביום ראשון.לא תכננת לעשות אותו אתמול?
לא סופר קלוריותכמה הפלוס הקלורי שלך?
אולי הגיע הזמן?לא סופר קלוריות
האמת שלא בא לי כרגע.. העניין שיש לי יותר מדי מצבים שאני זולל יותר מדי, במיוחד לאחרונה.אם יש אוכל חינם אני לא אומר "לא", ואולי צריך לפעמים 😁אולי הגיע הזמן?
ברצינות, ככה תדע איפה אתה עומד. סתם הצעה ידידותית.
אני עם myfitnesspal וזה מעולה..
הבנתי.. טוב אז אין מה לעשות לגביי ההשמנה. יהיה טוב 😃האמת שלא בא לי כרגע.. העניין שיש לי יותר מדי מצבים שאני זולל יותר מדי, במיוחד לאחרונה.אם יש אוכל חינם אני לא אומר "לא", ואולי צריך לפעמים 😁
כאילו זה לא שאני עולה רק בשומן, אני כמעט במשקל שהייתי לפני החיטוב ואני סוגר את החגורה 2-3 חורים יותר הדוק. אבל אני כן שם לב לאחרונה שהבטן גדלה יותר. תכלס אני צריך פשוט כשאני אוכל לדעת לעצור בזמן.הבנתי.. טוב אז אין מה לעשות לגביי ההשמנה. יהיה טוב 😃
אה חח התבלבלתי.לא. איך אתמול אם שלשום היה לי נפח סקוואט? ביום ראשון.
תודה על האמונה והעידוד, אבל אני מתכנן לפחות 3נקווה שתצליח 3 😃
אני שמח שאתה אופטימי 😃תודה על האמונה והעידוד, אבל אני מתכנן לפחות 3
בנץ' - 120X5X5 PR
חוץ מזה לא הספקתי כלום כי המכון נסגר.
אני שוקל לנסות שיטה אחרת בנפח בנץ' שהמאמן הציע לי, היא הולכת בפירמידה, ככה:
מספרי חזרות: 12,10,8,6,4,2,4,6,8,10,12
כלומר פירמידה עולה ואז פירמידה יורדת. כל סט אמור להיות גבולי, כלומר לא לעשות למשל 12 חזרות עם משקל שאני יכול לעשות 20. כל השאר לעשות כרגיל (צ'ין אפס וזה).
העניין שבהרבה מקרים בילדרים לוחצים יותר מליפטרים, אז אני חושב כמה זמן איך אפשר לעבוד בצורה יותר "בילדרית" על הבנץ', ואולי על פלג גוף עליון בכלל. אז אני לא אתחיל לעשות יום חזה, יום גב, יום כתפיים וכו', אבל לנסות לעבוד ככה לכמה זמן אפשרי. אם הייתי מתקדם הרבה בבנץ' אז לא הייתי חושב לשנות, אבל אני אמנם מתקדם אבל לאט מאוד, בגלל זה חושב על לשנות דברים.אני לא חושב שמה שהמאמן הציע לך זה רעיון טוב, אבל אם בא לך תנסה ותספר לנו איך היה 😃
זהו, במקרה הרע זה נגיד חודש שאני אדע שזה לא עובד לי טוב וזהו. במקרה הטוב אני אראה שזה עובד יפה.לדעתי לך על זה תנסה מקסימום תחזור לטקסס בלחיצות .
ומה תעשה בעצימות תתקדם כרגיל?
תודה 😃בהצלחה!
אתה תגיע עוד מאט ל150
המצב של הגב התחתון כבר לא מצחיק. כנראה אצטרך לוותר על סקוואט ודדליפט כבדים לבינתיים. אנסה לעשות עם איזה 60 קילו, לא יותר, ונראה מה יהיה.
זה מה שהלך היום:
סקוואט - 183X2 PR די בטוח שביום טוב הייתי מצליח יותר, אבל הגב קצת הציק והוציא אותי מהריכוז. החלטתי אבל בכל זאת לנסות לשבור PR.
דדליפט - 180X1 כאן המצב התחיל להיות יותר גרוע. אולי גם 180 לא הייתי להרים, אולי גם 160 לא...
ריצה - 8 קמ"ש, 20 דקות
לא ממש יודע מה לעשות עם זה עכשיו חוץ מלא לעשות סקוואט ודדליפט כבד. אולי כדאי ללכת לרופא לבקש צילום או משהו...
איזה באסה שעד שמתחילים להתקדם פתאום הגוף אומר: "אז מה אתה חושב שאתה חזק אה? זין בעין!!!"