הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
האמת בגלל כל הסטים שאני עושה עד שאני מרגיש כאב זה יוצא משהו כזה 🤣

נערך לאחרונה:
yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600״:

עדכון לוג: 24/05/16

דדליפט - 155X5, 180X5, 205X4F, 205X3 ה 155 ללא חגורה ובאחיזה רגילה, ה 180 ללא ובמשולבת, ב 205 חגרתי צמוד מדי בשביל דדליפט והייתה לי בעיה להכנס לסטאפ וגם לקחת נשימה ממש עמוקה. בחזרה הרביעית הרגשתי על ההתחלה שזה פשוט רע וזרקתי. אחרי כמה דקות מנוחה חגרתי פחות צמוד וניסיתי שוב, חזרה שלישית עלתה ממש לאט אז לא המשכתי. כנראה גם בגלל שהסט הראשון עם 205 התיש אותי. שבוע הבא חוזר על המשקל ואתחיל לחגור כבר בסטים הקלים לראות איך הכי נוח לי לחגור מבחינת מיקום וסגירה.
פרס - 75X5X5 היה סבבה לגמרי, סטים ראשונים קלילים, סט אחרון קצת קשה אבל לא יותר מדי. החגורה עושה פלאים בפרס.
אליפטי - 4 אינטרוולים של חצי דקה:דקה. אפילו לא רציתי להקיא אחרי זה 😃

קיבלתי אתמול את האוזניות בלוטות' מאיביי, אחלה דבר! במיוחד שיש לנו ויפי במכון אז אפשר לשים יוטיוב ולשמוע באימון בערך כל שיר שידוע לאנושות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600״:

עדכון לוג: 27/05/16

סקוואט - 160X3X5 לא קל בכלל. כנראה שאחתוך את ההתקדמות ל 2.5 קילו באימון במקום 5. 5 קילו בשבוע זה עדיין סבבה.
בנץ' - 110X6X5 לא הספקתי את הסט השביעי כי המכון נסגר.
ריצה בחוץ - בערך 20 דקות, מהירות ממוצעת בערך 8.4 קמ"ש. אחרי משהו כמו 5 דקות ריצה שמתי לב שלא הפעלתי את RUNKEEPER

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע להיות חזק״:

עדכון לוג: 30/05/16

סקוואט - 162.5X3X5
בנץ' - 117X8X4
מתח - 6,5,5
מ.ג 111.3

אני נהיה קרוספיטר:
מטקון - 21,15,9 של THRUSTERS עם 40 קילו, בין לבין 100 קפיצות חבל (300 קפיצות סה"כ) לא מדדתי זמן אבל ניסיתי הכי מהר שאני יכול, שזה לא יצא ממש מהר 😃 לא אהבתי את הת'ראסטרס, לא נוח להחזיק ולעבור מפרונט סקוואט לפרס. אולי אנסה לשים את המוט על הגב (BACK THRUSTERS). הרג אותי המטקון הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא אהבתי את הת'ראסטרס, לא נוח להחזיק ולעבור מפרונט סקוואט לפרס.

יכול להיות שלא נוח לך פשוט כי אתה לא רגיל לזה (או לא מבצע טוב, אני לא יכול לקבוע חח) ותוך כמה תרגולים כן יהיה לך נוח.

בכל מקרה, בלי הגמישות המתאימה לא הייתי מבצע לחיצה מאחורי הראש, במיוחד לא אחת מתפרצת כמו ת'ראסטר.

כול להיות שלא נוח לך פשוט כי אתה לא רגיל לזה (או לא מבצע טוב, אני לא יכול לקבוע חח)
הייתי אומר גם וגם 😃
הבעיה בעיקר באחיזה, כשניסיתי להחזיק באחיזה של פרונט סקוואט אז במעבר לפרס המפרק ממש נשבר אז הייתי מחזיק עם כל היד ומרפקים למטה אבל ככה לא נוח לעשות פרונט סקוואט. גם הייתי צריך לעשות פחות מ 40 קילו בפעם הראשונה, פשוט המדריך שם שביקשתי ממנו רעיון למטקון שם לי 40, הוא יודע את משקלי העבודה שלי אז הוא טען שזה בסדר.
בכל מקרה, בלי הגמישות המתאימה לא הייתי מבצע לחיצה מאחורי הראש, במיוחד לא אחת מתפרצת כמו ת'ראסטר.
אני אנסה אולי עם מוט ריק או 30 קילו מקסימום. דווקא נראה לי תחילת הלחיצה, שם הגמישות משחקת תפקיד, באה עם תנופה מהסקוואט אז אמור להיות בסדר.
בכל מקרה אני אנסה מקסימום לא אוהב 😃

ההורים יודעים?
אני עדיין חושב איך לספר שאמא לא תקבל שוק...
אבל ברצינות לעשות מטקון זה יותר כיף מלעשות אליפטי 25 דקות, וגם לוקח פחות זמן.
אני עוד לא יודע איך או אם בכלל זה משפיע על ההרמות.

אני עדיין חושב איך לספר שאמא לא תקבל שוק...
אבל ברצינות לעשות מטקון זה יותר כיף מלעשות אליפטי 25 דקות, וגם לוקח פחות זמן.
אני עוד לא יודע איך או אם בכלל זה משפיע על ההרמות.
יותר כיף לא לעשות בכלל. 😃

יותר כיף לא לעשות בכלל. 😃
כן הכי כיף זה להיות מסוגל להרים 200+ קילו אבל לרצות להתאבד אחרי ריצה מהמכון לתחנת אוטובוס
יואווווו איזה דומס עצבני בארבע ראשי יש לי!!!!!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית