- פותח/ת השרשור
- #5,161
לא אמרתי כמה חזרות. אולי לקחת דוגמה מסרקופלזמה ועשית 10 סטים של 22 חזרותחשבתי שיש חוק לא כתוב שלא מדברים על משקלים של אנשים שמחלימים מדלקות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי כמה חזרות. אולי לקחת דוגמה מסרקופלזמה ועשית 10 סטים של 22 חזרותחשבתי שיש חוק לא כתוב שלא מדברים על משקלים של אנשים שמחלימים מדלקות
דדליפט - 155X5, 180X5, 205X4F, 205X3 ה 155 ללא חגורה ובאחיזה רגילה, ה 180 ללא ובמשולבת, ב 205 חגרתי צמוד מדי בשביל דדליפט והייתה לי בעיה להכנס לסטאפ וגם לקחת נשימה ממש עמוקה. בחזרה הרביעית הרגשתי על ההתחלה שזה פשוט רע וזרקתי. אחרי כמה דקות מנוחה חגרתי פחות צמוד וניסיתי שוב, חזרה שלישית עלתה ממש לאט אז לא המשכתי. כנראה גם בגלל שהסט הראשון עם 205 התיש אותי. שבוע הבא חוזר על המשקל ואתחיל לחגור כבר בסטים הקלים לראות איך הכי נוח לי לחגור מבחינת מיקום וסגירה.
פרס - 75X5X5 היה סבבה לגמרי, סטים ראשונים קלילים, סט אחרון קצת קשה אבל לא יותר מדי. החגורה עושה פלאים בפרס.
אליפטי - 4 אינטרוולים של חצי דקה:דקה. אפילו לא רציתי להקיא אחרי זה 😃
קיבלתי אתמול את האוזניות בלוטות' מאיביי, אחלה דבר! במיוחד שיש לנו ויפי במכון אז אפשר לשים יוטיוב ולשמוע באימון בערך כל שיר שידוע לאנושות.
אה כן. הבעיה שאת המדבקה של הדדליפט הדבקתי כשהחלון לא היה מספיק יבש אז האותיות נהרסו. עכשיו יש רק את הדדליפט בלי הכיתוב. הסקוואט נדבק עם הכל 😃הדבקת?
לא נורא תעלה תמונהאה כן. הבעיה שאת המדבקה של הדדליפט הדבקתי כשהחלון לא היה מספיק יבש אז האותיות נהרסו. עכשיו יש רק את הדדליפט בלי הכיתוב. הסקוואט נדבק עם הכל 😃
מי אמר שמשכתי בלי חגורה? 🙄😃תשמע למשוך 205 בלי חגורה... לא קל.
נכנסתי הביתה, מחרלא נורא תעלה תמונה
הציון שלי במילולי משקף את המציאות המרה..מי אמר שמשכתי בלי חגורה? 🙄😃
סקוואט - 160X3X5 לא קל בכלל. כנראה שאחתוך את ההתקדמות ל 2.5 קילו באימון במקום 5. 5 קילו בשבוע זה עדיין סבבה.
בנץ' - 110X6X5 לא הספקתי את הסט השביעי כי המכון נסגר.
ריצה בחוץ - בערך 20 דקות, מהירות ממוצעת בערך 8.4 קמ"ש. אחרי משהו כמו 5 דקות ריצה שמתי לב שלא הפעלתי את RUNKEEPER
סקוואט - 162.5X3X5
בנץ' - 117X8X4
מתח - 6,5,5 מ.ג 111.3
אני נהיה קרוספיטר:
מטקון - 21,15,9 של THRUSTERS עם 40 קילו, בין לבין 100 קפיצות חבל (300 קפיצות סה"כ) לא מדדתי זמן אבל ניסיתי הכי מהר שאני יכול, שזה לא יצא ממש מהר 😃 לא אהבתי את הת'ראסטרס, לא נוח להחזיק ולעבור מפרונט סקוואט לפרס. אולי אנסה לשים את המוט על הגב (BACK THRUSTERS). הרג אותי המטקון הזה.
לא אהבתי את הת'ראסטרס, לא נוח להחזיק ולעבור מפרונט סקוואט לפרס.
הייתי אומר גם וגם 😃כול להיות שלא נוח לך פשוט כי אתה לא רגיל לזה (או לא מבצע טוב, אני לא יכול לקבוע חח)
אני אנסה אולי עם מוט ריק או 30 קילו מקסימום. דווקא נראה לי תחילת הלחיצה, שם הגמישות משחקת תפקיד, באה עם תנופה מהסקוואט אז אמור להיות בסדר.בכל מקרה, בלי הגמישות המתאימה לא הייתי מבצע לחיצה מאחורי הראש, במיוחד לא אחת מתפרצת כמו ת'ראסטר.
עוד לא יצאתי בהודעה רשמית.זה רשמי?
ההורים יודעים?עוד לא יצאתי בהודעה רשמית.
אני עדיין חושב איך לספר שאמא לא תקבל שוק...ההורים יודעים?
יותר כיף לא לעשות בכלל. 😃אני עדיין חושב איך לספר שאמא לא תקבל שוק...
אבל ברצינות לעשות מטקון זה יותר כיף מלעשות אליפטי 25 דקות, וגם לוקח פחות זמן.
אני עוד לא יודע איך או אם בכלל זה משפיע על ההרמות.
כן הכי כיף זה להיות מסוגל להרים 200+ קילו אבל לרצות להתאבד אחרי ריצה מהמכון לתחנת אוטובוסיותר כיף לא לעשות בכלל. 😃