הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע להיות חזק״:

עדכון לוג: 01/06/16

דדליפט - 205.5X5 PR נראה לי הסתדרתי עם החגורה, שם אותה ממש גבוה וסוגר משוחרר, 2 חורים פחות צמוד מהסקוואט.
פרס - 77X3X5
צ'ין אפס - 9,6
מ.ג 111.6

החלטתי לחסוך קצת זמן ובמקום אירובי רגיל של 20-25 דקות לעשות מטקון שוב אז:
7 סקוואט ג'אמפ, 7 ברפיס, 7 שכיבות סמיכה, 7 כפיפות בטן - 6 סבבים ב 10 דקות. גמר לי את הצורה

קרא את שאר עדכון הלוג...

תמיד סוגרים גבוה ופחות הדוק את החגורה.. לך תסגור אותה כמו בסקוואט, אתה תמות. 😆

יבגני אימון הבא קומפלקסים 😁
מה זה? אני עוד לא קרוספיטר, לא מכיר את המושגים 😃
תמיד סוגרים גבוה ופחות הדוק את החגורה.. לך תסגור אותה כמו בסקוואט, אתה תמות. 😆
לגבי גבוה לא כולם, נראה לי גם פחות הדוק לא כולם. בכל אופן אני כן תמיד הייתי סוגר גבוה ופחות הדוק, אבל בעבר הייתי סוגר חור אחד פחות הדוק מסקוואט, גם שבוע שעבר זה מה שעשיתי ולא הלך טוב.
אגב היום בחימום ניסיתי לשים אותה דווקא הכי נמוך שאפשר (כמה שיותר קרוב לעצמות האגן) והיה בסדר אבל עדיין לא רציתי לנסות את זה בסט עבודה.

לא יודע, חוץ מזה שאני מרגיש שזה לא תומך בשיט כשזה למטה, אי אפשר להיכנס לסטאפ נורמלי כשהוא כולכך נמוך. אני פשוט מרגיש שזה כופה עליי להרים את זה מכוער.

לא שאני לא מבין את העובדה שאתה מאוד כבד ותכלס ליפטר ככה שזה לא מזיז לך את הביצה אבל 6 סיבובים ב10 דקות זה ממש רע חחחחחח

לא שאני לא מבין את העובדה שאתה מאוד כבד ותכלס ליפטר ככה שזה לא מזיז לך את הביצה אבל 6 סיבובים ב10 דקות זה ממש רע חחחחחח
א. עשית את זה? אם כן כמה סבבים עשית? (לא מתנשא באמת מעניין אותי)
ב. זה היה המטקון של אתמול במכון, ראיתי על הלוח שם את התוצאות של הקרוספיטרים, הרוב עשו 6-7 סבבים, היו כמה שעשו 5, איזה שניים שעשו 10, ועוד כמה שעשו יותר מ 7.
ג. אני יודע שזה תוצאה לא משהו, אבל זה הפעמים הראשונות שאני עושה מטקונים, זה הישג שלא הקאתי שם בכלל 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית