יואווווו איזה דומס עצבני בארבע ראשי יש לי!!!!
סקוואט - 162.5X3X5
21,15,9 של THRUSTERS
דומס? מה? איך? ממה זה כבר יכול היה לקרות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יואווווו איזה דומס עצבני בארבע ראשי יש לי!!!!
סקוואט - 162.5X3X5
21,15,9 של THRUSTERS
מהתראסטרס בעיקר 😃דומס? מה? איך? ממה זה כבר יכול היה לקרות?
כן פיזדץהטראסטרים בסגנון של קרוספיט,זה חומצה לאקטית לפנים.
זה היה יוזמה שלי 😃 עומר לא היה שםתחזור ללייף עומר משפיע עליך לא טוב
תצחקו, בסוף אני אהיה חזק חטוב ובכושריבגני מה יהיה? קרוספיט?
בוא אלינו תתחיל קצת סטרונגמן 🏋️😅
אתה לא תהיה חטוב עד שלא תהיה בגירעון קלורי חביבי! 😏תצחקו, בסוף אני אהיה חזק חטוב ובכושר
אחד מהם כבר יש לך...תצחקו, בסוף אני אהיה חזק חטוב ובכושר
המטקונים/אירובי עוזרים להגיע לגרעון. ובכלל אני מנסה להפוך שומן לשריר.אתה לא תהיה חטוב עד שלא תהיה בגירעון קלורי חביבי! 😏
כן אני די חטוב אבל לא מספיק לי עדייןאחד מהם כבר יש לך...
זה כבר משהו אחר, אין ויכוח עם זה.ובכלל אני מנסה להפוך שומן לשריר.
דדליפט - 205.5X5 PR נראה לי הסתדרתי עם החגורה, שם אותה ממש גבוה וסוגר משוחרר, 2 חורים פחות צמוד מהסקוואט.
פרס - 77X3X5
צ'ין אפס - 9,6 מ.ג 111.6
החלטתי לחסוך קצת זמן ובמקום אירובי רגיל של 20-25 דקות לעשות מטקון שוב אז:
7 סקוואט ג'אמפ, 7 ברפיס, 7 שכיבות סמיכה, 7 כפיפות בטן - 6 סבבים ב 10 דקות. גמר לי את הצורה
מה זה? אני עוד לא קרוספיטר, לא מכיר את המושגים 😃יבגני אימון הבא קומפלקסים 😁
לגבי גבוה לא כולם, נראה לי גם פחות הדוק לא כולם. בכל אופן אני כן תמיד הייתי סוגר גבוה ופחות הדוק, אבל בעבר הייתי סוגר חור אחד פחות הדוק מסקוואט, גם שבוע שעבר זה מה שעשיתי ולא הלך טוב.תמיד סוגרים גבוה ופחות הדוק את החגורה.. לך תסגור אותה כמו בסקוואט, אתה תמות. 😆
בערך ההרגשה שלי. נראה לי שזה עוזר לייצר יותר לחץ תוך בטני אבל כן, בעיה להכנס לסטאפ.אני פשוט מרגיש שזה כופה עליי להרים את זה מכוער.
א. עשית את זה? אם כן כמה סבבים עשית? (לא מתנשא באמת מעניין אותי)לא שאני לא מבין את העובדה שאתה מאוד כבד ותכלס ליפטר ככה שזה לא מזיז לך את הביצה אבל 6 סיבובים ב10 דקות זה ממש רע חחחחחח
אתה במכון קרוספיט?זה היה המטקון של אתמול במכון,