הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תתחיל להזריק ותעבור ל ABCDE
המלצה חלשה ביותר

אני אומר ABCDEF עם 2 אימונים ביום, ככה שכל אות תקבל פעמיים בשבוע אימון, חשוב תדירות עחי.

בנוסף אנטט 750 cc בשבוע, עם טרן ו-GH, תוך כמה חודשים אתה מפלצת עחי, מינימום ג'יי קאטלר.

הופה מישהו למד מונחים מפורום סטרואידים 🤩
שכחת שאני עובד בחדר כושר, כל משמרת החבר'ה הגדולים מספרים לי איזה סייקלים הם עושים ובאיזה מינונים, ואני אפילו קריאטין לא לוקח 🤣

אני אומר ABCDEF

ואז נשאר לך יום מבוזבז שבו אתה לא מתאמן ולכן לא בונה שריר כי כמובן ששריר נבנה במהלך האימון..

אני חושב שיבגני צריך ABCDEFG כאשר בבוקר הוא מבצע את האימון לחזרות נמוכות ובערב הוא מבצע את זה לחזרות גבוהות (כולם יודעים ש1-5 חזרות זה כוח ו8-12 זה בילדינג עחיי) ככה הוא גם יתחזק וגם יבנה שריר.

שכחת תאומים.
מיותר, אפשר במקום זה ללכת תמיד עם מכנס ארוך ולא לפגוע בהתאוששות השרירים החשובים באמת.
אלא להוסיף עוד בייספס וגם בידוד לטרייספס:
יכול להיות שעלית פה על שיפור לתכנון שלי
בנוסף אנטט 750 cc בשבוע, עם טרן ו-GH, תוך כמה חודשים אתה מפלצת עחי, מינימום ג'יי קאטלר.
שג'יי קאטלר יתחיל להזריק קודם בשביל להיות מינימום אני 🤣
תמשיך להזריק
תודה על המחמאה 😃

גם צריך להקפיד לקחת כל יום וגם צריך להקפיד יותר מידי על שתייה, וכבר יצא להתייבש מזה, יותר מידי מטרד התוסף הזה, ואני גם לא מרגיש הבדל גדול באימונים, אז סתם תקוע לי קילו קריאטין בבית.
שג'יי קאטלר יתחיל להזריק קודם בשביל להיות מינימום אני 🤣
😃

נו בגלל זה אני שואל בערך לכמה הגעתה. כי אתה התלוננתה שלא הלך לך טוב בתוכנית
נראה לי בנץ' משהו כמו 125X3, התחלתי מ 117.5X5, פרס התחלתי מ 75X5 (אולי 77.5) והגעתי ל 82.5 או 85 ל 2 או 3.
ועכשיו הלחיצות שלי לא מטורפות או משהו אבל לא נראה לי ברמה של להתקדם שבועית.
SS הייתה התקופה הכי טובה שלי ללחיצות (בניגוד למה שהרבה כאן אומרים), הגעתי בבנץ' מ 80 ומשהו ל 117.5 בלי ריסטים ובפרס מ 50 בערך ל 75.

גם צריך להקפיד לקחת כל יום וגם צריך להקפיד יותר מידי על שתייה, וכבר יצא להתייבש מזה, יותר מידי מטרד התוסף הזה, ואני גם לא מרגיש הבדל גדול באימונים, אז סתם תקוע לי קילו קריאטין בבית.
תביא לי 😇

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית