המלצה חלשה ביותרתתחיל להזריק ותעבור ל ABCDE
אני אומר ABCDEF עם 2 אימונים ביום, ככה שכל אות תקבל פעמיים בשבוע אימון, חשוב תדירות עחי.
בנוסף אנטט 750 cc בשבוע, עם טרן ו-GH, תוך כמה חודשים אתה מפלצת עחי, מינימום ג'יי קאטלר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המלצה חלשה ביותרתתחיל להזריק ותעבור ל ABCDE
הופה מישהו למד מונחים מפורום סטרואידים 🤩בנוסף אנטט 750 cc בשבוע, עם טרן ו-GH, תוך כמה חודשים אתה מפלצת עחי, מינימום ג'יי קאטלר.
שכחת שאני עובד בחדר כושר, כל משמרת החבר'ה הגדולים מספרים לי איזה סייקלים הם עושים ובאיזה מינונים, ואני אפילו קריאטין לא לוקח 🤣הופה מישהו למד מונחים מפורום סטרואידים 🤩
אני אומר ABCDEF
למה? 😲ואני אפילו קריאטין לא לוקח
מיותר, אפשר במקום זה ללכת תמיד עם מכנס ארוך ולא לפגוע בהתאוששות השרירים החשובים באמת.שכחת תאומים.
יכול להיות שעלית פה על שיפור לתכנון שליאלא להוסיף עוד בייספס וגם בידוד לטרייספס:
שג'יי קאטלר יתחיל להזריק קודם בשביל להיות מינימום אני 🤣בנוסף אנטט 750 cc בשבוע, עם טרן ו-GH, תוך כמה חודשים אתה מפלצת עחי, מינימום ג'יי קאטלר.
תודה על המחמאה 😃תמשיך להזריק
גם צריך להקפיד לקחת כל יום וגם צריך להקפיד יותר מידי על שתייה, וכבר יצא להתייבש מזה, יותר מידי מטרד התוסף הזה, ואני גם לא מרגיש הבדל גדול באימונים, אז סתם תקוע לי קילו קריאטין בבית.למה? 😲
😃שג'יי קאטלר יתחיל להזריק קודם בשביל להיות מינימום אני 🤣
אני אעיף מבט אבל בגדול נראה לי אני אלך על המתכונת הרגילה, מה גם שזה רק לסקוואט.
מה המשקל שאיתו הגעתה בטקסס ? ל 5X5 ו לחמישיה ?אני אעיף מבט אבל בגדול נראה לי אני אלך על המתכונת הרגילה, מה גם שזה רק לסקוואט.
בעבר? 157.5 לנפח, 175X5, 180X3מה המשקל שאיתו הגעתה בטקסס ? ל 5X5 ו לחמישיה ?
אני מדבר על בנץ ופרס שזה תאכלס מה שאתה מתלונן אליובעבר? 157.5 לנפח, 175X5, 180X3
איפה ראית אותי מתלונן עליהם? לא זוכר לכמה הגעתי בהם בטקסס אבל לא התקדמתי הרבה בזמנו.אני מדבר על בנץ ופרס שזה תאכלס מה שאתה מתלונן אליו
נו בגלל זה אני שואל בערך לכמה הגעתה. כי אתה התלוננתה שלא הלך לך טוב בתוכניתאיפה ראית אותי מתלונן עליהם? לא זוכר לכמה הגעתי בהם בטקסס אבל לא התקדמתי הרבה בזמנו.
נראה לי בנץ' משהו כמו 125X3, התחלתי מ 117.5X5, פרס התחלתי מ 75X5 (אולי 77.5) והגעתי ל 82.5 או 85 ל 2 או 3.נו בגלל זה אני שואל בערך לכמה הגעתה. כי אתה התלוננתה שלא הלך לך טוב בתוכנית
לסינגל 185רגע יבגני, מהסקוואט הכי גבוה שלך?
תביא לי 😇גם צריך להקפיד לקחת כל יום וגם צריך להקפיד יותר מידי על שתייה, וכבר יצא להתייבש מזה, יותר מידי מטרד התוסף הזה, ואני גם לא מרגיש הבדל גדול באימונים, אז סתם תקוע לי קילו קריאטין בבית.
תבוא תיקח (לא צוחק)תביא לי 😇