Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 21/01/20

ריצה - 7 ק"מ, 34:44 דקות

היה ממש קשה, נלחמתי עם עצמי לסיים לפחות 7 ק"מ.
התחלתי לרוץ ב 21:45 ואכלתי היום רק יוגורט דנונה פרו בבוקר, פרגיות עם ברוקולי ב 13:00, ובננה איזה שעה לפני הריצה, בנוסף קמתי ב 5:30 לעומת בד"כ ב 6:00, מניח שבגלל זה הרגיש ככה

קרא את שאר עדכון הלוג...
לגבי הכמות אוכל אתמול, בהמשך לפוסט של מייק על קפה, שתיתי גם נס עם 2 סוכר וכ 100 מ"ל חלב בבוקר, ופעמיים קפה שחור עם חצי כפית סוכר כל אחד 😁

שעה קשוחה להתחיל ריצה, במיוחד בחורף
לגמרי... אבל מה לעשות, אי אפשר להפעיל הליכון עד שהילד נרדם, ואחרי זה קצת סידורים והופ, משום מקום מגיעה שעה מאוחרת 😆
אבל עדיף מאוחר ופחות מהרצוי מאשר לוותר לגמרי
אבל עדיף מאוחר ופחות מהרצוי מאשר לוותר לגמרי
ברוב המקרים, יש מצבים שבאמת עדיף לוותר, נראה לי ואני מקווה שאני מצליח להבדיל בין המצבים האלה

עדכון לוג: 03/02/20

אתמול:

בנץ' - 110X3X3, 5X2, 80X3X7
"סופרסט"
צ'ין אפס - 6X5, 5X4

סקוואט - 60X3X5
כתפיים, ידיים

לא התאמנתי שבוע, הבנץ' היה קשה מדי, גם כרגיל ניסיתי לתקתק את זה מבחינת זמני מנוחות.
עבדתי על האוטו ביום שישי, כמה שעות על הברכיים/במצב סקוואט, אז הייתי תפוס בגב וברגליים, בעיקר באגן צד ימין היה כאב שמקשה ללכת בלי צליעה קלה, בתחתית הסקוואט זה היה מורגש קצת אז ירדתי קצת פחות. אחרי האימון עשיתי פואם רולר על האיזור, היום עדיין זה מורגש אבל פחות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/02/20

אתמול:

בנץ' - 110X5X3, 3X2, 80X8,8,7
"סופרסט"
צ'ין אפס - 8X5, 3X4

סקוואט - 62.5X3X6
כתפיים, בייספס

יש לי כאבים באגן כבר שבוע וחצי, כתוב בעדכון של 3/2, לא עובר, היה נורא קשה לעשות סקוואט בטכניקה תקינה עם זה כי בירידה כשהירך בכפיפה הכאב הכי מורגש, לא בטוח מה לעשות עם זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית