- פותח/ת השרשור
- #6,321
תודה 😃לוג מעניין, אגב.
משום מה לא ביקרתי פה הרבה זמן. יתוקן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃לוג מעניין, אגב.
משום מה לא ביקרתי פה הרבה זמן. יתוקן
תודה אחי 😃כל הכבוד אח
מעורר השראה!
בממצוע כמה זמן אורך לך אימון?
על פי הרישומים אתה בכל אימון מתקדם,או במשקל או בחזרה העיקר שתיהיה התקדמות?
ולקשורלהחליף נעליים
תחפור כמה שבא לך חחחחופר עוד קצת ודי 😃
בלוק זה אומר כל השבוע אותו משקל
ורק בשבוע שלאחר מכן אתה מעלה?
אתה פועל על פי תוכנית מסויימת?
כן לקשור זה בכלל מבזבז כוח כמו חצי אימוןולקשור
הכרס מפריעה וזה..
בנץ' - 110X6X5
סופרסט
צ'ין אפס - 5X6X5
הרחקות כתפיים
אני אנסה לכתוב דברים מעבר למה שלמעלה, בכל זאת אנשים עוקבים קוראים וזה 😃
נחתי מעט בין סטים, בערך דקה וחצי אחרי כל סופרסט, כנראה בגלל זה הסטים האחרונים הלכו קשה.
יש לי קצת כאב בכתף ימין מלפני כמה שבועות כשעשיתי 115 קילו, היום הקפדתי מאוד על להקשית את הגב, להיות מכווץ ולעשות לג דרייב, הכאב לא היה מורגש כמעט בכלל.
על הצ'ין אפס אין מה לעדכן
בדיוקמשקל 110 ל6 סטים 5 חזרות כל סט?
צין׳פס הוספת על עצמך 5 קילו וכנל?
כלום. יש לי כדורי קפאין אבל גם לא לקחתי כל פעם וגם הפסקתי לגמרי עם הקפאין בגלל הכאבי ראש (השתפר קצת אבל אני רואה שקפאין זה לא הסיבה)אתה מתסף במשו לפני האימון?
בהצלחה חביביאגב היום בערב יש לי MRI ראש
תשמע כל אחד והשיקולים שלו אבל מבחינתי אני לא רוצה לעשות דברים כאלה, החיים ממשיכים עם הקורונה ולדעתי זה קצת אבסורד, בשביל לא להיות חולה (בקורונה) להזניח את הבריאות. אני די בטוח שיש אנשים עם כל מיני בעיות בריאותיות שהחמירו או מתו בתקופה הזאת רק כי לא הלכו לבתי חולים וקופות חולים מהפחד להידבק בקורונה.*אני לא הולך להיבדק,רק בגלל ההתפרצות של הקורונה.
כבר תקופה שאני מרגיש זיפת ולא הולך
סקוואט - 77.5X3X5
דדליפט - 77.5X3X5
גלגל בטן - 3X10
ה mri אתמול נדחה, התקשרו ודחו להיום ב 23:00, כרגע יושב ומחכה.
שבת שלום ובריאות לכולנו
עד כמה אתה מצליח גלגל בט?ןyujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 25/09/20
קרא את שאר עדכון הלוג...
לפחות הערב דייט, שמתקיים אצלנו כל יום חמישי, התקיים כסדרו אתמול עם דחיית הצילום 😃
מה זה עד כמה? חזרות? אני עושה מהברכיים לא מעמידה כן? 😃 בכל מקרה לא ניסיתי מקסימוםעד כמה אתה מצליח גלגל בט?ן
חשבתי שהתכוונת לעמידה:up:מעמידה כן