דיברתי עלייך בובילא דיברתי עליי בובי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי עלייך בובילא דיברתי עליי בובי
בובי אני כבר לא קטיןדיברתי עלייך בובי
זה נגמר בנינובובי אני כבר לא קטין
הפחד עם כל האינפורמציה שהיה לך?זה נגמר בנינו
סקוואט קל - 80X2X5
דדליפט - 115X1X5, 100X1X5
בנץ' - 95X4X5
צ'ין אפס עם גומיה ירוקה - 3X8
בייספס במוט דבליו - 40X2X9
צ'ין אפס ב"סופרסט" עם בנץ'.
דדליפט סבבה, בנץ' גם. צ'ין אפס די קשה
ואוו! שאפוyujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:
עדכון לוג: 13/03/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
עשיתי קודם 115 ואז 100ואוו! שאפו
זינוק של 15 קילו,בין הסטים!!!
סחטיין אח
החכמתי שוב.עשיתי קודם 115 ואז 100
אצלי לפחות 😃קוראים משמאל לימין...
ככה ככה, אני לא ישן מספיק אז קצת בעיה וגם לא בפלוס קלורי, על ניטרלי בערך. מסתדרים עם מה שיש אחי 😃 מקסימום לא מתקדם בקצב מי יודע מה, לא נורא.* אגב איך אתה מרגיש לגבי התאוששות
אני חושב שכדאי להימנע מלרוץ. אולי אופניים או הליכה 😉אצלי לפחות 😃
ככה ככה, אני לא ישן מספיק אז קצת בעיה וגם לא בפלוס קלורי, על ניטרלי בערך. מסתדרים עם מה שיש אחי 😃 מקסימום לא מתקדם בקצב מי יודע מה, לא נורא.
אני מאוד רוצה לחזור לעשות ריצות, לפחות ריצה קלה של 20 דקות פעמיים בשבוע ואני לא יודע איך לשלב את זה מבחינת התאוששות הרגליים, וגם מבחינת זמן.
שמע (או תקרא),אני חושב שכדאי להימנע מלרוץ. אולי אופניים או הליכה 😉
אופניים לא בא בחשבון כי אין לי ולא בכיוון לרכוש. יש לי הליכון אבל הליכה זה אף פעם לא מרגיש לי באמת "אימון"אני חושב שכדאי להימנע מלרוץ. אולי אופניים או הליכה 😉
זה מעין תוספת לאימון (לדעתי)אופניים לא בא בחשבון כי אין לי ולא בכיוון לרכוש. יש לי הליכון אבל הליכה זה אף פעם לא מרגיש לי באמת "אימון"
אני שמן ועצלן נכון אבל צריך להגביר את המודעות..שמע (או תקרא),
זה שאתה קבב זה ידוע,אבל לגרור אחרים לזה?
כבר גאונות..
שמע.. מקסימום תעשה סקוואט מוט ריק ל30 חזרות.. מספיק אירוביאופניים לא בא בחשבון כי אין לי ולא בכיוון לרכוש. יש לי הליכון אבל הליכה זה אף פעם לא מרגיש לי באמת "אימון"
מזלך שאין מוניטין בלוגים..שלילי רציני זה.. מקסימום תעשה סקוואט מוט ריק ל30 חזרות.. מספיק אירובי
🤡מזלך שאין מוניטין בלוגים..שלילי רציני זה
אגב אם התכוונת לזה ברצינות אז למה לדעתך כדאי להימנע מלרוץ?אני חושב שכדאי להימנע מלרוץ. אולי אופניים או הליכה 😉
הוא לא יודע מה הוא מדבר..לא ברח בחיים מניידתאגב אם התכוונת לזה ברצינות אז למה לדעתך כדאי להימנע מלרוץ?