עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק אניח את זה כאן
http://jtsstrength.com/articles/2013/03/25/why-speed-work-doesnt-work/ 🙄
היית מצפה שאני לא אסכים איתך, אבל אני מסכים עם מה שכתוב במאמר
מה פתאום, הייתי מצפה שתסכים. כולם מסכימים איתי!
זתומרת לפצל את היום של הנפח ליומיים ולהתאמן 4 פעמים בשבוע?טקסס עליון תחתון יגדיל אותך מאוד מהר בפלג גוף עליון, וגם את המשקלים בלחיצות
מפצלים גם את הנפח וגם את העצימותזתומרת לפצל את היום של הנפח ליומיים ולהתאמן 4 פעמים בשבוע?
כרגע לא נראה לי שזה נחוץ לי כי ביום של הנפח אני הולך לעשות 15 סטים, נראה לי בשעתיים אפשר לעשות את זה. בעתיד אם וכאשר ארצה להוסיף נפח זה יכול להיות רעיון טוב לפצל לעליון תחתון
ועושים גם אימון התאוששות או שמוותרים עליו ועושים 2 נפח ו2 עצימות בשבוע? כרגע אבל אם אני אעשה את זה אז ביום עצימות עליון נגיד אני אבוא לסט אחד של בנץ' וזהו...מפצלים גם את הנפח וגם את העצימות
מוותרים עליוועושים גם אימון התאוששות או שמוותרים עליו ועושים 2 נפח ו2 עצימות בשבוע? כרגע אבל אם אני אעשה את זה אז ביום עצימות עליון נגיד אני אבוא לסט אחד של בנץ' וזהו...
נראה אולי בהמשך אני אעשה ככה כשארצה להוסיף נפח, בינתיים אני אתחיל 3 פעמים בשבוע בלי לפצל..מוותרים עליו
נגיד
ראשון נפח עליון
שני נפח תחתון
שלישי מנוחה
רביעי עצימות עליון
חמישי עצימות תחתון
שישי-שבת מנוחה
רציתי גם לעשות ככה אבל אני לא מבין איך אפשר להתאושש מנפח תוך 3 ימים. אם אתה מתאושש לחלוטין אז פיצול ל-4 זה אחלה. ואגב, 15 סטים בשעתיים זו משימה לא קלה 😆מוותרים עליו
נגיד
ראשון נפח עליון
שני נפח תחתון
שלישי מנוחה
רביעי עצימות עליון
חמישי עצימות תחתון
שישי-שבת מנוחה
צודק 😃15 סטים בשעתיים זו משימה לא קלה
יום ראשון 28/9/14 שבוע 1 טקסס - אימון נפח:
משקל גוף בבוקר 107.5
סקוואט 5X5X140
בנץ' 5X5X110
צ'ין אפס 5X5 בלי משקל
לא קל האימון נפח הזה. אחרי הסטים של סקוואט בקושי הלכתי... כרגע זה מרגיש לי בהחלט מספיק נפח, גם לרגליים וגם לגוף עליון. מרגיש עכשיו תשישות בכל הגוף...
צודק 😃
כן זה באמת יותר קשה ממה שזה נראה, וגם היום קמתי עם דומס בכל הגוף, משהו שלא הרגשתי כל כך בתוכניות כוח עד עכשיו. נזכרתי גם שמישהו אמר לי שהוא לא אוהב LB סקוואט כי זה לא עובד על הקוואדס מספיק. אז לפי הקושי שלי לרדת במדרגות אני אומר שהוא טעה בגדול...ידעתי שזה מה שיקרה, על הנייר זה לא נראה קשה מדי - אבל אימוני נפח נוטים להתארך ולהוציא ממך את כל המיץ 😃
תודה. כנראה שאני אוסיף קצת יד קדמית מתישהו, אולי מחר כדי להזרים קצת דם לידיים כי עכשיו אני מרגיש אותם חזק מהצ'ין אפס... אבל תודה על הטיפ, חשוב שהתכנית תעבוד:) אלון, אתה עושה גם יד אחורית?בהצלחה בטקסס, תוכנית מעולה! אל תשכח להוסיף בסוף אימון ההתאוששות/עצימות יד קדמית בסוף-אחרת התוכנית לא תעבוד(אפשר גם בהתאוששות וגם בעצימות אבל בלי אסור)
את האמת רציתי לדחוף יד אחורית/מקבילים באימון הנפח, אבל גם ככה הוא ממש ארוך(2:20) וגם אין כוח בסוף האימון. בהתאוששות לא ובעצימות גם לא.. אז בינתיים לא 😃 אגב, אני הכי שונא בטקסס את יום שני, אני קם כאילו דרסה אותי משאית 😆כן זה באמת יותר קשה ממה שזה נראה, וגם היום קמתי עם דומס בכל הגוף, משהו שלא הרגשתי כל כך בתוכניות כוח עד עכשיו. נזכרתי גם שמישהו אמר לי שהוא לא אוהב LB סקוואט כי זה לא עובד על הקוואדס מספיק. אז לפי הקושי שלי לרדת במדרגות אני אומר שהוא טעה בגדול...
תודה. כנראה שאני אוסיף קצת יד קדמית מתישהו, אולי מחר כדי להזרים קצת דם לידיים כי עכשיו אני מרגיש אותם חזק מהצ'ין אפס... אבל תודה על הטיפ, חשוב שהתכנית תעבוד:) אלון, אתה עושה גם יד אחורית?
זה בערך ההרגשה שלי עכשיו... מקבילים אבל אתה עושה מתישהו לא?את האמת רציתי לדחוף יד אחורית/מקבילים באימון הנפח, אבל גם ככה הוא ממש ארוך(2:20) וגם אין כוח בסוף האימון. בהתאוששות לא ובעצימות גם לא.. אז בינתיים לא 😃 אגב, אני הכי שונא בטקסס את יום שני, אני קם כאילו דרסה אותי משאית 😆
כן, יום חמישי סט 1 עם משקל לרוב, אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף ביום הנפח בסוף איזה 2-3 סטים של מקבילים.זה בערך ההרגשה שלי עכשיו... מקביל אבל אתה עושה מתישהו לא?
כרגע לא נראה לי שאני אוסיף כלום ביום הנפח כי הנפח בהחלט מספיק לי, בהמשך נראה... בעצימות בינתיים אני אתחיל רק מסט אחד של סקוואט בנץ' ודדליפט ואלי קצת יד קדמית וגם, בהמשך נראה...כן, יום חמישי סט 1 עם משקל לרוב, אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף ביום הנפח בסוף איזה 2-3 סטים של מקבילים.
הכמות של הסטים משתנה אצלך? אתה לא עושה תמיד 5X5? לפי מה זה משתנה?אבל אם אני עושה יותר מדי סטים של בנץ'
כרגע לא נראה לי שאני אוסיף כלום ביום הנפח כי הנפח בהחלט מספיק לי, בהמשך נראה... בעצימות בינתיים אני אתחיל רק מסט אחד של סקוואט בנץ' ודדליפט ואלי קצת יד קדמית וגם, בהמשך נראה...
הכמות של הסטים משתנה אצלך? אתה לא עושה תמיד 5X5? לפי מה זה משתנה?