Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יד אחורית כרגע אני לא הולך לעשות, היא עובדת לא מעט בלחיצות, בהמשך אולי אני אוסיף מקבילים באחיזה צרה או בנץ' באחיזה צרה... ליד קדמית לדעתי 5 סטים עכשיו זה הרבה, שבוע שעבר עשיתי 3 והרגשתי שמספיק, ואני עושה גם צ'ין אפס 5X5 שעובד על יד קדמית לא מעט. בהמשך אני אראה אם אני רוצה להוסיף עוד עבודה על ידיים
סבבה איך שנוח לך רק נתתי לך טיפ קטן אם בהמשך הידיים לא גדלות תוסיף סטים ..

יום שלישי 7/10/14 אימון התאוששות

סקוואט 2X5X100
פרס 2X5X80 אני לא יודע אם הWRIST WRAPS עוזרות או מפריעות לי בפרס, או שאני פשוט לא רגיל אליהם
חתירה עם דאמבל 3X10X35
יד קדמית 3 סטים מהירים עם מוט W

אתה כנראה לא רגיל אליהן
לא הייתי שם חתירה וידיים בהתאוששות...

לא הייתי שם חתירה וידיים בהתאוששות...
ממה שראיתי הרוב עושים חתירה בנפח ומתח בהתאוששות, אני עשיתי הפוך, גם בחתירה המשקל הוא יותר נמוך ממתח. בינתיים אני אמשיך ככה, בהמשך אם אני אראה שמשהו לא עובד אז נראה מה לשנות...

יום שישי 10/10/14 אימון עצימות

סקוואט 1X5X152.5
בנץ' 1X5X120 התחת עלה בחזרה האחרונה, אולי גם בלפני אחרונה, לא זוכר כבר, אבל עלה בלי עזרה (בטכניון יש ספוטרים יותר טובים מהמכון במעלות)
דדליפט 1X5X180 חרא טכניקה לפי מה שהרגשתי, אבל השלמתי חמישייה

סה"כ לא הייתי במיטבי היום, השתכרות מסיבית לילה לפני אימון עצימות זה לא רעיון טוב כל כך, אבל הפתעתי את עצמי לטובה...

היה לך אימון טוב, אחלה prs. אגב, לא היית אמור להתחיח מחודש של ריסט?

היה לך אימון טוב, אחלה prs. אגב, לא היית אמור להתחיח מחודש של ריסט?
הסקוואט והבנץ' זה משקלים שכבר עשיתי אותם, אז זה לא ממש PRים. הדדליפט כן, לחמישייה:).
תכלס כנראה שהייתי אמור להתחיל מריסט, אבל התחלתי ממשקלים של סיום SS, שזה ריסט קטנטן, חוץ מדדליפט ששבוע שעבר ברגע האחרון החלטתי לשים 180

יום ראשון 12/10/14 שבוע 3 טקסס - אימון נפח (אתמול)

סקוואט 5X5X130 אחרי שני הסטים הראשונים ניסיתי לנוח 3 דקות ואז הבנתי שזה לא מספיק...
בנץ' 5X5X110 היה כבד מדי משום מה, שבוע הבא עוד אשאר על המשקל הזה בנפח
צ'ין אפס 5X5 בלי משקל, משקל עצמי במכון 111, גם הרגיש כבד מדי, יכול להיות בגלל שעשיתי אימון עצימות ביום שישי ולא חמישי...
תאומים 4 סטים

משקל גוף היום (יום שני) בבוקר: 109.5

המשקל בבנץ' גבוה מדי לפי דעתי, אתה עובד עם 92% מה-5RM שלך ועושה אותו לחמישה סטים..

בכלל, יש לי הרגשה שהמשקלים ההתחלתיים שלך גם ביום העצימות גבוהים מדי - אמנם אלו משקלים שעשית כבר בעבר, אבל זה היה במשקל גוף שונה.

להשאיר קצת משקל על המוט בתחילת תוכנית חדשה זה תמיד רעיון טוב, אולי אתה "מבזבז" שלושה שבועות או חודש אבל לפחות יש התקדמות אחרי חודש ה-deload.

אבל זה היה במשקל גוף שונה.
לא ממש חשבתי על החלק הזה...
בנפח של בנץ' היית ממליץ להוריד נגיד ל 105 ואז לטפס משם או להישאר על 110 ופשוט לא לעלות כמה זמן? העניין גם שאתמול זה הרגיש יותר כבד משבוע שעבר, אני חושב אולי בגלל שלא התאוששתי מספיק מאימון העצימות.

בנפח של בנץ' היית ממליץ להוריד נגיד ל 105 ואז לטפס משם או להישאר על 110 ופשוט לא לעלות כמה זמן? העניין גם שאתמול זה הרגיש יותר כבד משבוע שעבר, אני חושב אולי בגלל שלא התאוששתי מספיק מאימון העצימות.
הייתי הולך על 90-100 בנץ
ו110-120 סקוואט חבל ללכת כבד על הנפח !
כשהמטרה היא ללכת על עצימות

לא הייתי נשאר עם 110 ל-5x5, זה בטוח.
המשקל ביום הנפח חשוב, אבל הוא צריך להיות מספיק קל בשביל שתתאושש ליום העצימות ואתה חייב להגיע לאימון הנפח מאושש לגמרי - כל התבנית מתבססת על זה.

100 כנראה יהיה לך קל מאוד, אבל אין עם זה בעיה - אתה רוצה שיהיה לך לאן להתקדם ביום הנפח כשתיתקע.

תחשוב שאם תתקע עם בנץ של 1x5x125 ביום העצימות כשיום הנפח שלך עומד על 5x5x110 אין לך יותר מה לעשות - 112.5 או 115 כנראה יהיו כבדים מדי.

אה, אני גם אוסיף שכשמתחילים תוכנית חדשה תמיד לוקחים את ה-PRים הנוכחיים - לא מה שעשית לפני חודשיים, לא מה שהצלחת לעשות כששקלת 5 ק"ג יותר, לא מה שעשית בצעירותך בגיל 17 - אלא מה שאתה מסוגל לעשות עכשיו.

ג'ים וונדלר אפילו מחמיר ומגדיר TM כ-90% מה-PRים בהתחלת התוכנית, וכל האחוזים של 531 מבוססים עליו.

תמיד עדיף להתחיל תוכנית חדשה עם משקלים קלים מדי מאשר משקלים כבדים מדי.

לא הייתי נשאר עם 110 ל-5x5, זה בטוח.
המשקל ביום הנפח חשוב, אבל הוא צריך להיות מספיק קל בשביל שתתאושש ליום העצימות ואתה חייב להגיע לאימון הנפח מאושש לגמרי - כל התבנית מתבססת על זה.

100 כנראה יהיה לך קל מאוד, אבל אין עם זה בעיה - אתה רוצה שיהיה לך לאן להתקדם ביום הנפח כשתיתקע.

תחשוב שאם תתקע עם בנץ של 1x5x125 ביום העצימות כשיום הנפח שלך עומד על 5x5x110 אין לך יותר מה לעשות - 112.5 או 115 כנראה יהיו כבדים מדי.
כנראה אני ארד ל100 באמת ומשם נראה כבר...
אה, אני גם אוסיף שכשמתחילים תוכנית חדשה תמיד לוקחים את ה-PRים הנוכחיים - לא מה שעשית לפני חודשיים, לא מה שהצלחת לעשות כששקלת 5 ק"ג יותר, לא מה שעשית בצעירותך בגיל 17 - אלא מה שאתה מסוגל לעשות עכשיו.

ג'ים וונדלר אפילו מחמיר ומגדיר TM כ-90% מה-PRים בהתחלת התוכנית, וכל האחוזים של 531 מבוססים עליו.

תמיד עדיף להתחיל תוכנית חדשה עם משקלים קלים מדי מאשר משקלים כבדים מדי.
לגבי להציב את ה prים הנוכחיים מאוד הגיוני, לא חשבתי על זה משום מה ככה...
ביום העצימות כנראה אני כבר לא אוריד משקלים, אבל להבא אני אדע את זה... ביום נפח כבר למדתי כשעשיתי 140 סקוואט בהתחלה שזה לא רעיון טוב חח

יום שלישי 14/10/10 אימון התאוששות

סקוואט 2X5X100
פרס 3X3X80 הרגשתי עוד עייפות בכתפיים וידיים מהנפח אז לא רציתי לעשות חמישיות עם 80
חתירה עם דאמבל 3X12X32.5
יד קדמית - 3 סטים עם מוט W

סט 3 פרס:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית