נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
DAT BENCH 😍yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:
עדכון לוג: 15/12/14
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
DAT BENCH 😍yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:
עדכון לוג: 15/12/14
קרא את שאר עדכון הלוג...
עצם זה שהוא מתחרה הוא כבר מנצח במיוחד כשהו יוצא ממחלה !!😉
אתה יכול להגיד לה מעכשיו כי עם המשקלים האלה אני לא רואה מדליה עכשיו (אלא אם כן אני פתאום אוריד איזה 40 קילו ביומיים תוך כדי שמירה על הכוח). בכל אופן זו לא המטרה, לפחות לא לתחרות הזאתאם אתה חוזר בלי מדליה אני אומר לליסה שתבטל לך את המנוי
אני לא יודע עד כמה אתה מתכוון לזה ברצינות, אבל רוב האנשים שמתחרים הם כאן בפורום ויודעים את המשקלים אחד של השני, אז אם גישה כזאת 80% לפחות מהאנשים שמתחרים פשוט לא היו מתחרים כי הם יודעים מראש שיש מישהו אנשים עם טוטאל הרבה יותר גבוה והוא ינצחזה משפט של מורה ביסודי, בחיים זה לא עובד ככה.
You're either a winner or a loser
אתה יכול להגיד לה מעכשיו כי עם המשקלים האלה אני לא רואה מדליה עכשיו (אלא אם כן אני פתאום אוריד איזה 40 קילו ביומיים תוך כדי שמירה על הכוח). בכל אופן זו לא המטרה, לפחות לא לתחרות הזאת
אני לא יודע עד כמה אתה מתכוון לזה ברצינות, אבל רוב האנשים שמתחרים הם כאן בפורום ויודעים את המשקלים אחד של השני, אז אם גישה כזאת 80% לפחות מהאנשים שמתחרים פשוט לא היו מתחרים כי הם יודעים מראש שיש מישהו אנשים עם טוטאל הרבה יותר גבוה והוא ינצח
רואים, אבל ליתר בטחון הגבתי ברצינות 😃תרוץ תעשה ניתוח ניראה לי בכייף אתה מוריד 40 קילו 😃
ועכשיו ברצינות המון בהצלחה.
מה לא רואים שזה היה ציני ?
משקל גוף בשקילה: 107.3 הייבושון הצליח 😃
yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:
עדכון לוג: 17/12/14
קרא את שאר עדכון הלוג...
עכשיו מעמיס אוכל ושתיה, עד מחר אהיה מוכן 😃מוכן למחר ?
בהצלחה.עכשיו מעמיס אוכל ושתיה, עד מחר אהיה מוכן 😃
תודה רבהבהצלחה.
הוא הפציץאיך היה? 😃
יש סרטונים? 😵💫🥊הוא הפציץ
מאמין שיעלו בקרוביש סרטונים? 😵💫🥊
עוד מעט עדכון וסרטונים, בינתיים אני אגיד לך רק שנחלשתי קצת מהמחלה אבל היה 220 דדליפט 😃איך היה? 😃
אז כידוע אתמול הייתי בתחרות הראשונה שלי.
כמו שכתבתי ביום שני, ראיתי שנחלשתי מהשבוע מחלה, אז האופנרים שלי היו נמוכים יותר ממה שתכננתי לפני זה (חוץ מהדדליפט) וגם סיימתי עם משקלים קצת יותר נמוכים מהמתוכנן (שוב, חוץ מהדדליפט).
סקוואט 160 עלה, 170 עלה בסדר, החלטתי להתאבד על 180 (שהיה לי במכון לפני כמה שבועות) ונכשלתי.
בנץ' 120 קל, 125 די קשה אבל בסדר, 130 לא עלה
דדליפט 200 קל, 220 סבבה, 230 נתקעתי באמצע ולא הצלחתי.
סיימתי עם טוטאל 515.
הייתי ממש לחוץ כל היום, אפילו שידעתי שאני...
כבוד על התחרות אחלה משקלים תמשיך לתת ברש עכשיו תאכל תנוח ותחרות הבאהyujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:
תחרות ראשונה 18/12/14
קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה @THE BEAR
כן טוטאל יותר גבוה זו המטרה 😃כבוד על התחרות אחלה משקלים תמשיך לתת ברש עכשיו תאכל תנוח ותחרות הבאה
תתן טוטאל אפילו יותר גבוה
yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:
תחרות ראשונה 18/12/14
קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה @THE BEAR