Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אם אתה חוזר בלי מדליה אני אומר לליסה שתבטל לך את המנוי
אתה יכול להגיד לה מעכשיו כי עם המשקלים האלה אני לא רואה מדליה עכשיו (אלא אם כן אני פתאום אוריד איזה 40 קילו ביומיים תוך כדי שמירה על הכוח). בכל אופן זו לא המטרה, לפחות לא לתחרות הזאת
זה משפט של מורה ביסודי, בחיים זה לא עובד ככה.
You're either a winner or a loser
אני לא יודע עד כמה אתה מתכוון לזה ברצינות, אבל רוב האנשים שמתחרים הם כאן בפורום ויודעים את המשקלים אחד של השני, אז אם גישה כזאת 80% לפחות מהאנשים שמתחרים פשוט לא היו מתחרים כי הם יודעים מראש שיש מישהו אנשים עם טוטאל הרבה יותר גבוה והוא ינצח

אתה יכול להגיד לה מעכשיו כי עם המשקלים האלה אני לא רואה מדליה עכשיו (אלא אם כן אני פתאום אוריד איזה 40 קילו ביומיים תוך כדי שמירה על הכוח). בכל אופן זו לא המטרה, לפחות לא לתחרות הזאת

אני לא יודע עד כמה אתה מתכוון לזה ברצינות, אבל רוב האנשים שמתחרים הם כאן בפורום ויודעים את המשקלים אחד של השני, אז אם גישה כזאת 80% לפחות מהאנשים שמתחרים פשוט לא היו מתחרים כי הם יודעים מראש שיש מישהו אנשים עם טוטאל הרבה יותר גבוה והוא ינצח

תרוץ תעשה ניתוח ניראה לי בכייף אתה מוריד 40 קילו 😃

ועכשיו ברצינות המון בהצלחה.

מה לא רואים שזה היה ציני ?

תרוץ תעשה ניתוח ניראה לי בכייף אתה מוריד 40 קילו 😃

ועכשיו ברצינות המון בהצלחה.

מה לא רואים שזה היה ציני ?
רואים, אבל ליתר בטחון הגבתי ברצינות 😃
תודה

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

תחרות ראשונה 18/12/14

אז כידוע אתמול הייתי בתחרות הראשונה שלי.
כמו שכתבתי ביום שני, ראיתי שנחלשתי מהשבוע מחלה, אז האופנרים שלי היו נמוכים יותר ממה שתכננתי לפני זה (חוץ מהדדליפט) וגם סיימתי עם משקלים קצת יותר נמוכים מהמתוכנן (שוב, חוץ מהדדליפט).
סקוואט 160 עלה, 170 עלה בסדר, החלטתי להתאבד על 180 (שהיה לי במכון לפני כמה שבועות) ונכשלתי.
בנץ' 120 קל, 125 די קשה אבל בסדר, 130 לא עלה
דדליפט 200 קל, 220 סבבה, 230 נתקעתי באמצע ולא הצלחתי.
סיימתי עם טוטאל 515.

הייתי ממש לחוץ כל היום, אפילו שידעתי שאני...

קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה @THE BEAR

כבוד על התחרות אחלה משקלים תמשיך לתת ברש עכשיו תאכל תנוח ותחרות הבאה
תתן טוטאל אפילו יותר גבוה
כן טוטאל יותר גבוה זו המטרה 😃
לגבי אימונים, אני אנוח כמה ימים, אולי שבוע, בינתיים אחשוב מה לעשות, קצת הלחיץ אותי שהסוכר בדם שלי טיפה גבוה מדי, אני עוד לא בגיל של בעיות כאלה (גם במשפחה יש בעיות עם סוכר גבוה), אז אני חושב אולי כדאי לרדת באחוז שומן, ובכל מקרה אוסיף אירובי ואשים לב יותר לתזונה.

כל הכבוד! חיכיתי בקוצר רוח לעדכון שלך.
טוטאל מכובד מאוד - הדדליפט 230 היה מאוד קרוב להינעל, קבעת נקודת רפרנס - מכאן אפשר רק לעלות, תחרות הבאה תיקח איתך את @Koller 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית