נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
מפלצת.
המשקל בפרס פשוט אדיר 🤩
המשקל בפרס פשוט אדיר 🤩
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיב גם בלוג שלי מדי פעםמפלצת.
המשקל בפרס פשוט אדיר 🤩
משקל אדיר, אבל לא עלה חחמפלצת.
המשקל בפרס פשוט אדיר 🤩
LINK ME 😃תגיב גם בלוג שלי מדי פעם
עזוב ת' 87.5משקל אדיר, אבל לא עלה חח
אין צילום, יכלתי לכתוב גם 85X10 😉LINK ME 😃
עזוב ת' 87.5
אני מדבר על ה 85 😉
לא יכול הגיד לך לגבי חבורת האחים (מחדרת)
אבל @shum_klum
@alalalal
יכולים להעיד.
וגם @incin כמובן איך שחכתי ממנו..
יבגני יראה בעצמו כמה הסבב הזה שיפר אותי, אבל אני לא מפסיק את התוכנית עד שאני מתחיל להיכשל (התחלתי ביום חמישי את בונוס ראונד 2).
יש זמן עד בדיקת 1RM 😃
מחכה לראות באמת בכמה הRM1 שלך ישתפריבגני יראה בעצמו כמה הסבב הזה שיפר אותי, אבל אני לא מפסיק את התוכנית עד שאני מתחיל להיכשל (התחלתי ביום חמישי את בונוס ראונד 2).
יש זמן עד בדיקת 1RM 😃
מה חצי שעה? כמה אתה נח בין הסטים, דקה?זה לא לוקח כל כך הרבה זמן אימון סמולוב
10X3 אתה יכול לסיים בחצי שעה כולל חימום
מחכה לראות באמת בכמה הRM1 שלך ישתפר
אבל בכל אופן אתה לא עושה עכשיו שום נפח בסקוואט ודדליפט, ואני רוצה כן להתקדם בהם ולא להתמקד בבנץ' בלבד, בגלל זה אני תוהה אם זה יהיה רעיון טוב לשלב סמולוב עם 531 בסקוואט ודדליפט
יכול לקחתמה חצי שעה? כמה אתה נח בין הסטים, דקה?
דודי, כמה זמן לוקח לך בערך האימונים של סמולוב?
נכון, אם משהו מתקדם זה טוב 😃 אצלי כרגע הסקוואט בהתקדמות, ביום א נדע אם גם הדדליפט, אם כן אז אני לא רוצה להפסיק משהו שעובד. הקטע של הזמן זה באמת בעייתי במיוחד עכשיו... קיצר אני אשאר ככה בינתיים, בתקווה שהבנץ' יאהב את ה5X5. בהמשך נראה...אתה יכול לנסות, אני לא הייתי עושה את זה כי האימון היה נמשך נצח ואם כבר נצח אז לפחות קורטה שיהיה שווה את זה.
כל עוד משהו מתקדם אני מרוצה, גם רציתי קצת מנוחה מנטלית אחרי קורטה ונפח סקוואט/דדליפט זה לא ממש מנוחה.
אני מרגיש מבורך ששלי בשעות האלה מעוכה על הספה בסלון.טוב, האישה מציקה שאני כותב כאן יותר מדי ולא מתייחס אליה אז אחזור יותר מאוחר.
נראה לי פשוט שאם אתה מסיים 10X3 כולל חימום בחצי שעה אז המשקל ממש נמוךיכול לקחת
זה תלוי באחוזים שלקחת
טוב, האישה מציקה שאני כותב כאן יותר מדי ולא מתייחס אליה אז אחזור יותר מאוחר.
זה מה שאנשים נשואים עושים בשישי בלילה? אני לא מתחתן לעולםאני מרגיש מבורך ששלי בשעות האלה מעוכה על הספה בסלון.
חופשי להיות במחשב או לשחק באקס בוקס ככל שעולה על רוחי 🚬🤪🚬
זה מה שאנשים נשואים עושים בשישי בלילה? אני לא מתחתן לעולם
את ה10X3 ביצעתי עם 92% (שעדיין יוצא מספר נמוך בגלל הבנץ' המעפן שלי ומפה אפשר גם להסיק שאני לא דוגמא לכלום אבל זה מבוסס על אנשים אחרים עם בנץ מכובד יותר).נראה לי פשוט שאם אתה מסיים 10X3 כולל חימום בחצי שעה אז המשקל ממש נמוך
זה מה שאנשים נשואים עושים בשישי בלילה? אני לא מתחתן לעולם
סבב ראשון הוספתי 5 ק''ג לבנץ', ובמקביל ירדתי 4 ק''ג משקל גוף.לא יכול הגיד לך לגבי חבורת האחים (מחדרת)
אבל @shum_klum
@alalalal
יכולים להעיד.
וגם @incin כמובן איך שחכתי ממנו..