הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא יכול הגיד לך לגבי חבורת האחים (מחדרת)
אבל @shum_klum
@alalalal
יכולים להעיד.
וגם @incin כמובן איך שחכתי ממנו..

יבגני יראה בעצמו כמה הסבב הזה שיפר אותי, אבל אני לא מפסיק את התוכנית עד שאני מתחיל להיכשל (התחלתי ביום חמישי את בונוס ראונד 2).

יש זמן עד בדיקת 1RM 😃

יבגני יראה בעצמו כמה הסבב הזה שיפר אותי, אבל אני לא מפסיק את התוכנית עד שאני מתחיל להיכשל (התחלתי ביום חמישי את בונוס ראונד 2).

יש זמן עד בדיקת 1RM 😃

מתי תפנק אותנו בסרטוני PR שלך? 😃

יש זמן עד בדיקת 1RM 😃
מחכה לראות באמת בכמה הRM1 שלך ישתפר
אבל בכל אופן אתה לא עושה עכשיו שום נפח בסקוואט ודדליפט, ואני רוצה כן להתקדם בהם ולא להתמקד בבנץ' בלבד, בגלל זה אני תוהה אם זה יהיה רעיון טוב לשלב סמולוב עם 531 בסקוואט ודדליפט
עוד שיקול שחשבתי עליו כרגע זה הזמן, יש לי עכשיו מבחנים לעשות ופרוייקטים להגיש, אני לא חושב שיהיה לי זמן גם לסמולוב וגם להתקדם בסקוואט ודד
דודי, כמה זמן לוקח לך בערך האימונים של סמולוב?

זה לא לוקח כל כך הרבה זמן אימון סמולוב
10X3 אתה יכול לסיים בחצי שעה כולל חימום

תלוי באחוזים גם ובכושר שלך
אני ממליץ (לא מנסיון אישי) בסבב ראשון להציב משקל נמוך מהשיא האמיתי שלך ודברים כמו לשחק עם אחיזות ועצירות בין סטים לפי הרגשה (נגיד לבוא ליום של 6X6 ולעשות בסטים 2 באחיזה צרה, 2 באחיזה רחבה ו2 באחיזה בינונית כשכל חזרה ראשונה עם עצירה)

מחכה לראות באמת בכמה הRM1 שלך ישתפר
אבל בכל אופן אתה לא עושה עכשיו שום נפח בסקוואט ודדליפט, ואני רוצה כן להתקדם בהם ולא להתמקד בבנץ' בלבד, בגלל זה אני תוהה אם זה יהיה רעיון טוב לשלב סמולוב עם 531 בסקוואט ודדליפט

אתה יכול לנסות, אני לא הייתי עושה את זה כי האימון היה נמשך נצח ואם כבר נצח אז לפחות קורטה שיהיה שווה את זה.

כל עוד משהו מתקדם אני מרוצה, גם רציתי קצת מנוחה מנטלית אחרי קורטה ונפח סקוואט/דדליפט זה לא ממש מנוחה.

אתה יכול לנסות, אני לא הייתי עושה את זה כי האימון היה נמשך נצח ואם כבר נצח אז לפחות קורטה שיהיה שווה את זה.

כל עוד משהו מתקדם אני מרוצה, גם רציתי קצת מנוחה מנטלית אחרי קורטה ונפח סקוואט/דדליפט זה לא ממש מנוחה.
נכון, אם משהו מתקדם זה טוב 😃 אצלי כרגע הסקוואט בהתקדמות, ביום א נדע אם גם הדדליפט, אם כן אז אני לא רוצה להפסיק משהו שעובד. הקטע של הזמן זה באמת בעייתי במיוחד עכשיו... קיצר אני אשאר ככה בינתיים, בתקווה שהבנץ' יאהב את ה5X5. בהמשך נראה...

טוב, האישה מציקה שאני כותב כאן יותר מדי ולא מתייחס אליה אז אחזור יותר מאוחר.
אני מרגיש מבורך ששלי בשעות האלה מעוכה על הספה בסלון.
חופשי להיות במחשב או לשחק באקס בוקס ככל שעולה על רוחי 🚬🤪🚬

יכול לקחת
זה תלוי באחוזים שלקחת
נראה לי פשוט שאם אתה מסיים 10X3 כולל חימום בחצי שעה אז המשקל ממש נמוך
טוב, האישה מציקה שאני כותב כאן יותר מדי ולא מתייחס אליה אז אחזור יותר מאוחר.
אני מרגיש מבורך ששלי בשעות האלה מעוכה על הספה בסלון.
חופשי להיות במחשב או לשחק באקס בוקס ככל שעולה על רוחי 🚬🤪🚬
זה מה שאנשים נשואים עושים בשישי בלילה? אני לא מתחתן לעולם

53867-Walter-white-breaking-bad-your-gBJQ.gif

נראה לי פשוט שאם אתה מסיים 10X3 כולל חימום בחצי שעה אז המשקל ממש נמוך

את ה10X3 ביצעתי עם 92% (שעדיין יוצא מספר נמוך בגלל הבנץ' המעפן שלי ומפה אפשר גם להסיק שאני לא דוגמא לכלום אבל זה מבוסס על אנשים אחרים עם בנץ מכובד יותר).
גם בסקוואט סיימתי 8X5X120 כולל חימום ברבע שעה בערך כשהמכון עמד להיסגר .... (אחרי שתי סבבים אתה כבר מתרגל לתת עבודה בלי לנוח יותר מדי רק לסדר נשימה ואולי לשתות קצת ופה גם המשקל נמוך יחסית).

לא יכול הגיד לך לגבי חבורת האחים (מחדרת)
אבל @shum_klum
@alalalal
יכולים להעיד.
וגם @incin כמובן איך שחכתי ממנו..
סבב ראשון הוספתי 5 ק''ג לבנץ', ובמקביל ירדתי 4 ק''ג משקל גוף.
סבב שני הוספתי עוד 5 ק''ג לבנץ', לגבי המשקל גוף לא זוכר מה היה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית