- פותח/ת השרשור
סבב זה 12 אימונים? ירדת במשקל בכוונה או לא?סבב ראשון הוספתי 5 ק''ג לבנץ', ובמקביל ירדתי 4 ק''ג משקל גוף.
סבב שני הוספתי עוד 5 ק''ג לבנץ', לגבי המשקל גוף לא זוכר מה היה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבב זה 12 אימונים? ירדת במשקל בכוונה או לא?סבב ראשון הוספתי 5 ק''ג לבנץ', ובמקביל ירדתי 4 ק''ג משקל גוף.
סבב שני הוספתי עוד 5 ק''ג לבנץ', לגבי המשקל גוף לא זוכר מה היה.
כן סבב זה 12 אימונים.סבב זה 12 אימונים? ירדת במשקל בכוונה או לא?
ועוד שאלה, כמה זמן לוקח לך האימון?כן סבב זה 12 אימונים.
לא בכוונה, אבל לא הפריע לי שירדתי..
בהתחלה האימונים לא ארוכים מדי, משהו כמו 20-35 דקות (לא כולל עזר),ועוד שאלה, כמה זמן לוקח לך האימון?
הבנתי... טוב נראה לי בינתיים אני אשאר עם ה 531, בעתיד כנראה אנסה את הסמולוב.בהתחלה האימונים לא ארוכים מדי, משהו כמו 20-35 דקות (לא כולל עזר),
בסוף התוכנית זה יכול להגיע לשעה בכייף,
נגיד האימון 10X3 האחרון לקח לי משהו כמו שעה ורבע כולל חימום, אבל אני עבדתי במשקלים מאוד עצימים, כבר מהסט השלישי-רביעי החזרה האחרונה הרגישה כאילו אני עומד להכשל.
מתי תפנק אותנו בסרטוני PR שלך? 😃
דדליפט - 180X1, 210X1, 225X1PRRRR, 230F 🚬🤪🚬
סקוואט - 5X10 - 100,100,90,80,80 קשה מאוד הסטים האלה של 10 אחרי דדליפט כבד, אבל שרדתי...
תודה 😃בחור חזק מאוד! כל הכבוד על הPR!
עוד יבינו מזה שאתה מרגיש זקן (הלו, אני עוד 3 שנים בגיל שלך)לראות מהנדס VLSI בן 33 עושה בנץ' עם פלטות ורודות לא מעניין אף אחד
עוד יבינו מזה שאתה מרגיש זקן (הלו, אני עוד 3 שנים בגיל שלך)
תעלה תעלה.. אם לא היה מעניין אז לא הייתי כותב 🤩
ומה זה VLSI ? 🙄
הנדסה למהדרין.מהנדס מעגלים משולבים - בשש השנים הראשונות הייתי BE Designer ובשנה וחצי האחרונות Logic Designer.
הנדסה למהדרין.
ככל שאני שואל יותר שאלות בתחום הזה, כך אני מגלה שעדיף שאשאר בבועת ה IT שלי.. 🫤
זה כבר משהו שאני יכול להזדהות איתו.זה רק נשמע שם מפוצץ, בתכל'ס משלמים לי בשביל לבוא לאכול.
בנץ' - 110X5 חזרה אחרונה עם עצירה. היה יותר קשה ממה שציפיתי, לא מרוצה מהבנץ' הזה...
פרס - 65X3X5
מקבילים - 2X12 בלי משקל (111.6)
צ'ין אפס - 7,6,6,6,5 בלי משקל
אליפטי - 5 אינטרוולים, חצי דקה ספרינט, אחרי השניים הראשונים דקה וחצי קצב איטי אחרי השניים האחרים דקה.
אה נכון..yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:
17/02/15 - בנץ' - 5
קרא את שאר עדכון הלוג...
@Moran Weissman ה125 זה היה לסינגל, לא לחמישייה
למה אתה מתכוון?תחליף מתכונת בלחיצות !
אני זוכר שפעם היה לך 130 בבנץלמה אתה מתכוון?