Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

21/02/15 - פרס - 5

פרס - 75X5

בנץ' - 95X5X5 כל סט עם עצירה בחזרה האחרונה
צ'ין אפס - 7,6,6,5,5 (113.2) כנראה בגלל ההמבורגר 440 והבירה אתמול, היום שקלתי יותר, המתח היה קצת יותר קשה
מקבילים - 10X3X8

קרא את שאר עדכון הלוג...
חשבתי על זה עכשיו, כל פעם שיש לי כשל בבנץ', אני נכשל נמוך, כלומר קצת מעל הבור. אם אני מבין נכון זה כשל יותר של החזה ולא של הטרייספס. חשבתי כדאי אולי להוסיף פרפר עם דאמבלים או משהו כזה בתור עזר?

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

21/02/15 - פרס - 5

קרא את שאר עדכון הלוג...
חשבתי על זה עכשיו, כל פעם שיש לי כשל בבנץ', אני נכשל נמוך, כלומר קצת מעל הבור. אם אני מבין נכון זה כשל יותר של החזה ולא של הטרייספס. חשבתי כדאי אולי להוסיף פרפר עם דאמבלים או משהו כזה בתור עזר?
,תנסה תראה איך הולך לך לפי דעתי

השאלה גם אם פרפר מומלץ או שיש תרגיל אחר? אני לא יכול לחשוב על משהו

הייתי ממליץ לך בנץ עליון עם דאמבלים
המטרה לחזק את היציאה מהבור, לא יודע אם בנץ' עליון זה הבחירה האופטימלית
מצד שני זה יכול להיות הוספת שינוי מרענן לבנץ' 😃

מה זה?
טוב מצאתי (לא הייתי בטוח איך כותבים באנגלית) אבל אין לנו מוט כזה במכון. טוב אולי אני אעשה בנץ' דאמבלים (רגיל או שיפוע) או פרפר
תעשה שיפוע עליון זה גם משהו חדש וגםיתן לך מסה בקטע העליון יותר של החזה
בלחיצות צריך תרגילים של בילדרים בקטע של עזר

תעשה שיפוע עליון זה גם משהו חדש וגםיתן לך מסה בקטע העליון יותר של החזה
בלחיצות צריך תרגילים של בילדרים בקטע של עזר
נראה לי זה מה שאני אעשה באמת...
צריך להעניש את החזה (ואת כל השרירים המעורבים בבנץ'), להפציץ אותם בנפח, ונראה כמה אני אלחץ עוד חודש 😃

נראה לי זה מה שאני אעשה באמת...
צריך להעניש את החזה (ואת כל השרירים המעורבים בבנץ'), להפציץ אותם בנפח, ונראה כמה אני אלחץ עוד חודש 😃
תוסיף מקבילים עם משקל אתה לא תאמין איזה טוב זה !!
אני עושה בדכ כל חמישי עם 40 קילו מג 96 3 סטים של 5
גם בונה יד אחורית כתפיים וחזה חזק יותר וגדול יותר

תוסיף מקבילים עם משקל אתה לא תאמין איזה טוב זה !!
אני עושה בדכ כל חמישי עם 40 קילו מג 96 3 סטים של 5
גם בונה יד אחורית כתפיים וחזה חזק יותר וגדול יותר
כן מקבילים הוספתי באימון שעבר, עשיתי סטים של 12 בלי משקל, והיום 3 סטים של 8 עם 10 קילו. באמת אחלה תרגיל, פשוט אני חושב בנוסף להוסיף עוד משהו, כמו שאמרתי שיעזור גם ליציאה מהבור. נראה לי באימון לחיצות הבא, התכנון אחרי עצימות בנץ' לעשות 3 סטים של פרס ו2 של מקבילים, כנראה אכניס איפשהו בנוסף גם בנץ' עליון עם דאמבלים

כן מקבילים הוספתי באימון שעבר, עשיתי סטים של 12 בלי משקל, והיום 3 סטים של 8 עם 10 קילו. באמת אחלה תרגיל, פשוט אני חושב בנוסף להוסיף עוד משהו, כמו שאמרתי שיעזור גם ליציאה מהבור. נראה לי באימון לחיצות הבא, התכנון אחרי עצימות בנץ' לעשות 3 סטים של פרס ו2 של מקבילים, כנראה אכניס איפשהו בנוסף גם בנץ' עליון עם דאמבלים
לפי דעתי דמבלים עליון ומקבילים על משקל יספיק כרגע
כל אימון במקבילים תעלה 5 קילו ותעשה 2 -3 סטים של 5 לפי דעתי הכי טוב

לפי דעתי דמבלים עליון ומקבילים על משקל יספיק כרגע
כל אימון במקבילים תעלה 5 קילו ותעשה 2 -3 סטים של 5 לפי דעתי הכי טוב
כן חוץ מדאמבלים ומקבילים אני לא הולך להוסיף משהו, הפרס זה כי אני לא רוצה להזניח אותו לגמרי

דאמבלים עליון תרגיל עזר מעולה, אני עדיין לא הגעתי לשלב שאני צריך להוסיף אותו אבל כנראה שבעתיד הוא יכנס.

מקבילים עם משקל זה ה-תרגיל בשביל בנץ חזק, לצערי עם כל התוכניות שאני עושה הוא לא יכול להיכנס פנימה אבל בקרוב הוא ייכנס שוב.

דאמבלים עליון תרגיל עזר מעולה, אני עדיין לא הגעתי לשלב שאני צריך להוסיף אותו אבל כנראה שבעתיד הוא יכנס.

מקבילים עם משקל זה ה-תרגיל בשביל בנץ חזק, לצערי עם כל התוכניות שאני עושה הוא לא יכול להיכנס פנימה אבל בקרוב הוא ייכנס שוב.
ומה אתה אומר על מה ששאלתי לגבי לשפר יציאה מהבור? פשוט מקבילים נראה לי לא מספיק עובד על הנקודה הזאת, בשביל זה חשבתי להוסיף דאמבלים כי שם דווקא קרוב לתחתית מפעילים הכי הרבה כוח

ומה אתה אומר על מה ששאלתי לגבי לשפר יציאה מהבור? פשוט מקבילים נראה לי לא מספיק עובד על הנקודה הזאת, בשביל זה חשבתי להוסיף דאמבלים כי שם דווקא קרוב לתחתית מפעילים הכי הרבה כוח

בדרך כלל מה שישפר בנץ זה עוד נפח בנץ עם עליה במשקל הגוף.
אני לא חושב שיש צורך במשהו מעבר למקבילים/עליון עם דאמבלים/לחיצה אופקית עם דאמבלים וכמובן בנץ' ברוחב אחיזה משתנה בשביל לחיצה טובה, אתה יכול לראות כמה אני משתפר אך ורק עם בנץ' ושום דבר מעבר.

בדרך כלל מה שישפר בנץ זה עוד נפח בנץ עם עליה במשקל הגוף.
אני לא חושב שיש צורך במשהו מעבר למקבילים/עליון עם דאמבלים/לחיצה אופקית עם דאמבלים וכמובן בנץ' ברוחב אחיזה משתנה בשביל לחיצה טובה, אתה יכול לראות כמה אני משתפר אך ורק עם בנץ' ושום דבר מעבר.

מה הרעיון באחיזה משתנה?

חשבתי כדאי אולי להוסיף פרפר עם דאמבלים או משהו כזה בתור עזר?
מקבילים עם משקל, זה פצצה.
שיפר לי את היציאה מהבור, אפילו עם הפסקות בין החזרות בבור.
אני מאמין שזה מהמקבילים. סיפק לי התפרצות טובה (אם אתה מבין למה אני מתכוון)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית