- פותח/ת השרשור
אספתי את הכדורים שנשפכו, ככה שיש בינתיים (ועוד מעט צריכה להגיע הזמנה של קופסה חדשה) אבל תודה 😃נתקעת בלי?
אני מוכן לתת לך כמה כדורים חח יש לי בדיוק אותו דבר.
דרך אגב, אתה לוקח עם ברזל?
לוקח בלי ברזל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אספתי את הכדורים שנשפכו, ככה שיש בינתיים (ועוד מעט צריכה להגיע הזמנה של קופסה חדשה) אבל תודה 😃נתקעת בלי?
אני מוכן לתת לך כמה כדורים חח יש לי בדיוק אותו דבר.
דרך אגב, אתה לוקח עם ברזל?
אספתי את הכדורים שנשפכו, ככה שיש בינתיים (ועוד מעט צריכה להגיע הזמנה של קופסה חדשה) אבל תודה 😃
לוקח בלי ברזל
כאמור את הכדורים אספתי, מה שמבאס זה רק שכל החדר היה עם השברים, ובטוח שיש חלקים ממש קטנים שלא הצלחתי לטאטא...הא סבבה, כן ראיתי אחרי זה מה שרשמת.
מבאס הא ?
ובכיף אחי 😃
איך זה נשבר? ניהית גדול ועדיין לא התרגלת לזה חח
חרא אימון. התאמנתי במעלות, כשהגעתי למכון ראיתי שאין לי מגנזיום, הוצאתי אותו בטעות מהתיק כנראה בבית בנשר. אם הייתי שם לב לזה לפני שיצאתי למכון הייתי לוקח רצועות לפחות (יש לי כאן זרוקות שאני לא משתמש), היה עדיף ממוט שמחליק, אבל לא היה לי כוח לצאת מהמכון ולחזור הביתה. אם זה היה קורה בכל אימון אחר זה לא היה נורא, אבל דווקא בדדליפט זה קרה:97:
דדליפט - 180X2, 160X4, 160X5 גם המוט כאן הוא טיפה פחות מחוספס מהאלייקו שלנו וגם בלי מגנזיום, חרא של דבר. ב 180 בקושי עשיתי זוג בגלל זה. אחר כך שמתי...
אני מריח הטרלה, אבל מתוך סקרנות, רגע אני כותב לךאם ממש בא לך בנצ' חזק יש לי משהו שיכול לעזור לך.
תפנה אליי בפרטי
טעית ידידי, טעית.אני מריח הטרלה, אבל מתוך סקרנות, רגע אני כותב לך
כן, רצועות לאחיזה. קניתי פעם כשחשבתי שאחיזה משולבת זה לא טוב, אבל בסוף השתמשתי בהם פעמים בודדות וזהו. אבל אתמול הן היו עוזרות לי באופן חד פעמי אני חושב, כי בלי מגנזיום זה ממש בעיה במשקל כבדאתה מתכוון לרצועות שצריך ללפף סביב המוט?
יש לי גם. לא סובל את זה 🫤
אם כך טוב שלא זרקתי עדיין את שליכן, רצועות לאחיזה. קניתי פעם כשחשבתי שאחיזה משולבת זה לא טוב, אבל בסוף השתמשתי בהם פעמים בודדות וזהו. אבל אתמול הן היו עוזרות לי באופן חד פעמי אני חושב, כי בלי מגנזיום זה ממש בעיה במשקל כבד
מקווה בשבילך 🫤סעמק עכשיו יש לי מין כאב בגב תחתון, נראה לי בזמן הדדליפט התרכזתי יותר מדי באחיזה ופחות בדדליפט עצמו:confused001: מקווה שאולי זה סתם שרירים תפוסים
סתם שאלה,תכלס לא ממש מרגיש כמו שרירים תפוסים (יש גם דומס בזוקפים שזה בסדר), טוב נראה עוד כמה זמן אם זה יעבור. יכול להיות שהעמסתי יותר מדי עם הדדליפט והסקוואט
להמשיך להתקדם כל עוד אפשרי ולעשות PR's כמה שיותר
תראה סך הכל אני לא ספורטאי או משהו כזה, אם מתישהו אני אראה שהעומסים עושים לי רע ולא טוב אז כנראה שאני אפחית ואפסיק לנסות להתקדם.כי בשלב מסויים, למרות שמדובר בתרגילי בסיס וכל זה.. עומסים יתחילו להיות על הגוף.
השאלה אם זה שווה את זה.
ברור.למשל אני רוצה לעבור את ה200 סקוואט. אבל ברגע שאני אגיע לזה בטוח שאני לא ארצה לעצור ורק לשמור על זה, אני ארצה להגיע ל205 וכך הלאה
בנץ' - 115X3, 100X6 ה115 עם עצירה בחזרה האחרונה, ה100 עם עצירה ב3 חזרות אחרונות.
פרס - 70X5,5,4 רציתי לעשות 65 אבל כל הפלטות של ה 20 היו במקומות לא נוחים אז לקחתי את של 25 😃
מקבילים רחב - 10X4X8 נחמד, לא זוכר מתי עשיתי מקבילים רחב, מרגיש גם את החזה וגם את הטרייספס מעולה. אימון הבא אוסיף משקל ואעשה סטים של 5-6 חזרות
בנץ' עליון דאמבלים - 30X3X10 תרגיל נחמד, הבעיה שלא נוח עם דאמבלים כבדים לשכב על הספסל ולשים במקום.
מסור - 30X3X12
סך הכל אמון כיפי, בילדרי...