הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אה נכון קיבלת את האינזר 👏👏👏
אה תגיד, איליה הביא לך את מה שהוא אמר שיעביר לי או שזה אצלו בתל אביב?
זה אצלו בתל אביב הוא יביא פעם הבאה. הוא הביא לי אבל קופסה של NO XPLODE וCREATINE CONCRETE 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

22/03/15 - בנץ' - 5+

בנץ' - 110X6, 100X2X5
פרס - 70X2X5
מקבילים - 20X3X6
משקל גוף במכון 112.8
דאמבלים עליון - 30X12, 36X6, 36X4 נחתי ממש מעט בין שני הסטים של ה36 אז אחרי 4 חזרות עצרתי.
צ'ין אפס - 6,5,5 הרגשתי כבר תשוש אז לא עשיתי 5 סטים.
בייספס - 20X2X20 אני יודע שזה מיותר בחיטוב, אבל יש לי קצת כאב מרפק וזה עוזר לפמפם הרבה חזרות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

משקלים יפים לתחילת חיטוב מאוד מקווה שתצליח לשמר אותם בירידת ה10 קילו הבאים!!
שלישי אתה עושה רק פלג גוף תחתון או שאתה משלב?

ברוך הבא למועדון המרפקים הכואבים.
גם לי כואב המרפק וגיליתי שזה בגלל המחשב , המרפקים כל הזמן באוויר ויש עליהם המון עומס אז אני כל הזמן מחזיק אותם במנוחה..

משקלים יפים לתחילת חיטוב מאוד מקווה שתצליח לשמר אותם בירידת ה10 קילו הבאים!!
שלישי אתה עושה רק פלג גוף תחתון או שאתה משלב?
טוב כנראה שלא אשמור על הכל, אבל מקווה כמה שיותר 😃
שלישי אני עושה עצימות סקוואט וBBB דדליפט, בינתיים שאני לא עמוק בתוך החיטוב אני אשאר עם אותה תכנית, בהמשך כמובן אוריד נפח
ברוך הבא למועדון המרפקים הכואבים.
גם לי כואב המרפק וגיליתי שזה בגלל המחשב , המרפקים כל הזמן באוויר ויש עליהם המון עומס אז אני כל הזמן מחזיק אותם במנוחה..
מחשב... יש בזה משהו

הלוג שהחליט להלחם בשומן. הלוג שהחליט שחיטוב זה לא מילה גסה. הלוג שהחליט לחטב מהר מדי. כל דבר הלוג אשם! שמעתי שגם טד באנדי פתח לוג: הלוג שהחליט לאנוס ולרצוח מלא נשים. זה לא אני, זה הלוג! 🤡

הלוג שהחליט להלחם בשומן. הלוג שהחליט שחיטוב זה לא מילה גסה. הלוג שהחליט לחטב מהר מדי. כל דבר הלוג אשם! שמעתי שגם טד באנדי פתח לוג: הלוג שהחליט לאנוס ולרצוח מלא נשים. זה לא אני, זה הלוג! 🤡
זה לא אל באנדי ?

תבדוק שוב
זה לא אל באנדי ?
אל באנדי רק שנא נשים הוא לא אנס ורצח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית