- פותח/ת השרשור
6:30, מה אתה אומר?אני מסיים ללמוד ב4 אז אני יכול לבוא בכל שעה אחרי 4 וחצי. תחליט אתה מתי נוח לך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
6:30, מה אתה אומר?אני מסיים ללמוד ב4 אז אני יכול לבוא בכל שעה אחרי 4 וחצי. תחליט אתה מתי נוח לך
יאללה. רוצה להתלהב כבר מהחגורה שלי 😆6:30, מה אתה אומר?
אה נכון קיבלת את האינזר 👏👏👏יאללה. רוצה להתלהב כבר מהחגורה שלי 😆
זה אצלו בתל אביב הוא יביא פעם הבאה. הוא הביא לי אבל קופסה של NO XPLODE וCREATINE CONCRETE 😃אה נכון קיבלת את האינזר 👏👏👏
אה תגיד, איליה הביא לך את מה שהוא אמר שיעביר לי או שזה אצלו בתל אביב?
יאללה אני מביא בשבילך את החגורה הישנה שלי 😆תשמרו ל מקום בראק,אני אשתדל לבוא ב7: )
יעקב הגיב לי בלוג!! 😱🚬🤪🚬תשמרו ל מקום בראק,אני אשתדל לבוא ב7: )
יעקב הגיע הזמן שתגיב גם קצת בפורום 🤩יעקב הגיב לי בלוג!! 😱🚬🤪🚬
יעקב הגיב לי בלוג!! 😱🚬🤪🚬
😵אני בהרצאה ברטט,ולהקשיב למרצה לא בא בחשבון: )
בנץ' - 110X6, 100X2X5
פרס - 70X2X5
מקבילים - 20X3X6 משקל גוף במכון 112.8
דאמבלים עליון - 30X12, 36X6, 36X4 נחתי ממש מעט בין שני הסטים של ה36 אז אחרי 4 חזרות עצרתי.
צ'ין אפס - 6,5,5 הרגשתי כבר תשוש אז לא עשיתי 5 סטים.
בייספס - 20X2X20 אני יודע שזה מיותר בחיטוב, אבל יש לי קצת כאב מרפק וזה עוזר לפמפם הרבה חזרות.
טוב כנראה שלא אשמור על הכל, אבל מקווה כמה שיותר 😃משקלים יפים לתחילת חיטוב מאוד מקווה שתצליח לשמר אותם בירידת ה10 קילו הבאים!!
שלישי אתה עושה רק פלג גוף תחתון או שאתה משלב?
מחשב... יש בזה משהוברוך הבא למועדון המרפקים הכואבים.
גם לי כואב המרפק וגיליתי שזה בגלל המחשב , המרפקים כל הזמן באוויר ויש עליהם המון עומס אז אני כל הזמן מחזיק אותם במנוחה..
זה לא אל באנדי ?הלוג שהחליט להלחם בשומן. הלוג שהחליט שחיטוב זה לא מילה גסה. הלוג שהחליט לחטב מהר מדי. כל דבר הלוג אשם! שמעתי שגם טד באנדי פתח לוג: הלוג שהחליט לאנוס ולרצוח מלא נשים. זה לא אני, זה הלוג! 🤡
תבדוק שובהלוג שהחליט להלחם בשומן. הלוג שהחליט שחיטוב זה לא מילה גסה. הלוג שהחליט לחטב מהר מדי. כל דבר הלוג אשם! שמעתי שגם טד באנדי פתח לוג: הלוג שהחליט לאנוס ולרצוח מלא נשים. זה לא אני, זה הלוג! 🤡
אל באנדי רק שנא נשים הוא לא אנס ורצחזה לא אל באנדי ?
חלש אתה מה אתה נופל תחת לחץ חברתי??תבדוק שוב
אל באנדי רק שנא נשים הוא לא אנס ורצח