הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא רשמתי, אבל סתם החלטתי לעשות היום, גם טוב לחיטוב וגם לסיבולת לב ריאה 😃 אני כנראה אתחיל מאיזה פעם, מקסימום פעמיים בשבוע
אם בא לך ללכת מתישהו לבריכה בטכניון תגיד לי זה גם אחלה אירובי 😃

אם בא לך ללכת מתישהו לבריכה בטכניון תגיד לי זה גם אחלה אירובי 😃
חבל שלא דיברנו על זה אתמול, הבגד ים שלי במעלות... צריך לזכור להביא אותו פעם הבאה שאני אהיה שם, או לקנות חדש, ואז אפשר ללכת באמת

חבל שלא דיברנו על זה אתמול, הבגד ים שלי במעלות... צריך לזכור להביא אותו פעם הבאה שאני אהיה שם, או לקנות חדש, ואז אפשר ללכת באמת
תדאג לזה אז בהזדמנות לי יש פה בגד ים ואני מוכן ללכת מתי שבא לך כל עוד אני בחופשת פסח
אגב הבאתי בשבילך מאשדוד את הכובע של SHUT UP AND SQUAT אני אביא לך אותו ביום חמישי 😃

אגב הבאתי בשבילך מאשדוד את הכובע של SHUT UP AND SQUAT אני אביא לך אותו ביום חמישי 😃
אחלה, תודה 😃
משקל גוף הבוקר:111.8. בהמשך לכל הדיון אם להישקל כל יום או לא 😃 פשוט לא ממש סמכתי על השקילה של אתמול, מחר אני אשקל שוב, נראה לאן המשקל יהיה יותר קרוב

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

30/03/15 - בנץ' - 3+

בנץ' - 120X4, 105X2X5 ה120 לא היה קל, בחזרה האחרונה התחת קצת עלה מהספסל. ה105 עם עצירה בחזרה ראשונה בכל סט.
פרס - 70X3X5
מקבילים - 22.5X3X6
משקל גוף במכון 113.2
דאמבלים עליון - 36X2X8,6 הטרייספס הרגיש נורא עייף והיה קשה לנעול בחזרות אחרונות אז הסתפקתי בשני סטים.
צ'ין אפס - 7,5,4,4 2 דקות מנוחה בין סטים
בייספס בישיבה עם דאמבל - 16X2X10,8

אני על כמות קלוריות ופחמימות לא קטנה אז לא מרגיש את החולשה והתשישות באימון (עדיין), אז בינתיים מרשה לעצמי לעשות הרבה נפח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מתי אתה יורד מה2700?
כשאני אראה שירדתי פחות מקילו בשבוע
עדכון חשוב ששכחתי (לא מספיק חשוב בשביל באמת לכתוב אותו בתור עדכון): החגורה באימון נסגרת פחות בלחץ על החור החמישי, מדד טוב לזה שהבטן טיפה יורדת 😃
הסבתות בעבודה נותנות לי ממתקים ושוקולדים לחג, "שיהיה לך חג שמח" "שיהיה לך חג מתוק"...
אבל... אבל... מה אתן לא רואות שאני שמן, אסור לי 😭

הכי כיף להסתכל אחורה בסוף החיטוב ולהגיד "לעזאזל, ככה נראיתי?!"
אגב, 2700 קלוריות זה בשיא המסה שלי.

כשאני אראה שירדתי פחות מקילו בשבוע
עדכון חשוב ששכחתי (לא מספיק חשוב בשביל באמת לכתוב אותו בתור עדכון): החגורה באימון נסגרת פחות בלחץ על החור החמישי, מדד טוב לזה שהבטן טיפה יורדת 😃
הסבתות בעבודה נותנות לי ממתקים ושוקולדים לחג, "שיהיה לך חג שמח" "שיהיה לך חג מתוק"...
אבל... אבל... מה אתן לא רואות שאני שמן, אסור לי 😭

כשעוד עבדתי שמה ועשיתי איזה ניסיון חיטוב כושל ,ואז כל סבתות היו מביאות לי את השוקולדים , הייתי מביא אותו בחזרה לסבתות אחרות,גם נפטר מזה וגם סבתות היו חושבות שאני בחור טוב 😃

או 2400, אחליט בהמשך היום (היום שלי התחיל מאוחר, עכשיו זה בערך אמצע היום אצלי)

תודה 😃
טוב ההחלטה על 2400, סביבות ה 180 פחמימה, 200 חלבון, 100 שומן
מה 180 פחמימה מה?????????????????

סתם אני צוחק,
בהצלחה 🤩
תודה 😃 יכול להיות שמחר כבר לא תזהה אותי, אז אם תראה מישהו מסיבי חטוב ויבש עם חולצה של הפורום זה אני 🤣🤣
לפחות הוא יכול להיות בטוח ב-100 אחוז שזה לא אני כי אין לי חולצה של הפורום....

תודה 😃 יכול להיות שמחר כבר לא תזהה אותי, אז אם תראה מישהו מסיבי חטוב ויבש עם חולצה של הפורום זה אני 🤣🤣
חחחחחח מאוד מקווה 😃
אחרי מחר אבל אני תמיד אזהה אותך כי אתה תהיה עם כובע של shut up and squat 😆
מה 180 פחמימה מה?????????????????

סתם אני צוחק,
בהצלחה 🤩

לפחות הוא יכול להיות בטוח ב-100 אחוז שזה לא אני כי אין לי חולצה של הפורום....

חחחחח עם כל הסרטונים שאתה שם בלוג אני אזהה אותך מקילומטר 😃

או 2400, אחליט בהמשך היום (היום שלי התחיל מאוחר, עכשיו זה בערך אמצע היום אצלי)
סתם שאלה -
במקרה שיצא לך לעשות חיטובים בתקופת לימודים, זה לא הפריע לך בתפקוד ?

סתם שאלה -
במקרה שיצא לך לעשות חיטובים בתקופת לימודים, זה לא הפריע לך בתפקוד ?
עשיתי לפני איזה שנתיים, אבל לא ספרתי כלום, פשוט אכלתי פחות והתאמנתי יותר. לא ממש ידעתי איך מחטבים בצורה אופטימלית אבל ירדתי במשקל אז. בכל אופן אני לא זוכר שזה הפריע לי בתפקוד. מקווה שעכשיו לא יפריע

הכוונה לאירובי ?
בעיקר אבל לא רק, גם עשיתי יותר נפח באימונים, סטים עם יותר חזרות, סופרסטים וכאלה, חשבתי שזה מה שצריך בשביל לשרוף שומן.
עכשיו שאני נזכר בזה, נראה לי לא הייתי עושה ממש הרבה אירובי, משהו כמו חצי שעה ריצה 3 פעמים בשבוע.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית