אם בא לך ללכת מתישהו לבריכה בטכניון תגיד לי זה גם אחלה אירובי 😃לא רשמתי, אבל סתם החלטתי לעשות היום, גם טוב לחיטוב וגם לסיבולת לב ריאה 😃 אני כנראה אתחיל מאיזה פעם, מקסימום פעמיים בשבוע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם בא לך ללכת מתישהו לבריכה בטכניון תגיד לי זה גם אחלה אירובי 😃לא רשמתי, אבל סתם החלטתי לעשות היום, גם טוב לחיטוב וגם לסיבולת לב ריאה 😃 אני כנראה אתחיל מאיזה פעם, מקסימום פעמיים בשבוע
חבל שלא דיברנו על זה אתמול, הבגד ים שלי במעלות... צריך לזכור להביא אותו פעם הבאה שאני אהיה שם, או לקנות חדש, ואז אפשר ללכת באמתאם בא לך ללכת מתישהו לבריכה בטכניון תגיד לי זה גם אחלה אירובי 😃
תדאג לזה אז בהזדמנות לי יש פה בגד ים ואני מוכן ללכת מתי שבא לך כל עוד אני בחופשת פסחחבל שלא דיברנו על זה אתמול, הבגד ים שלי במעלות... צריך לזכור להביא אותו פעם הבאה שאני אהיה שם, או לקנות חדש, ואז אפשר ללכת באמת
אחלה, תודה 😃אגב הבאתי בשבילך מאשדוד את הכובע של SHUT UP AND SQUAT אני אביא לך אותו ביום חמישי 😃
בנץ' - 120X4, 105X2X5 ה120 לא היה קל, בחזרה האחרונה התחת קצת עלה מהספסל. ה105 עם עצירה בחזרה ראשונה בכל סט.
פרס - 70X3X5
מקבילים - 22.5X3X6 משקל גוף במכון 113.2
דאמבלים עליון - 36X2X8,6 הטרייספס הרגיש נורא עייף והיה קשה לנעול בחזרות אחרונות אז הסתפקתי בשני סטים.
צ'ין אפס - 7,5,4,4 2 דקות מנוחה בין סטים
בייספס בישיבה עם דאמבל - 16X2X10,8
אני על כמות קלוריות ופחמימות לא קטנה אז לא מרגיש את החולשה והתשישות באימון (עדיין), אז בינתיים מרשה לעצמי לעשות הרבה נפח.
כשאני אראה שירדתי פחות מקילו בשבועמתי אתה יורד מה2700?
כשאני אראה שירדתי פחות מקילו בשבוע
עדכון חשוב ששכחתי (לא מספיק חשוב בשביל באמת לכתוב אותו בתור עדכון): החגורה באימון נסגרת פחות בלחץ על החור החמישי, מדד טוב לזה שהבטן טיפה יורדת 😃
הסבתות בעבודה נותנות לי ממתקים ושוקולדים לחג, "שיהיה לך חג שמח" "שיהיה לך חג מתוק"...
אבל... אבל... מה אתן לא רואות שאני שמן, אסור לי 😭
בהצלחהטוב נראה לי ש 2700 קלוריות זה קצת יותר מדי, אני מוריד מהיום ל 2500
תודה 😃בהצלחה
תודה 😃 יכול להיות שמחר כבר לא תזהה אותי, אז אם תראה מישהו מסיבי חטוב ויבש עם חולצה של הפורום זה אני 🤣🤣בהצלחה 😃
מה 180 פחמימה מה?????????????????או 2400, אחליט בהמשך היום (היום שלי התחיל מאוחר, עכשיו זה בערך אמצע היום אצלי)
תודה 😃
טוב ההחלטה על 2400, סביבות ה 180 פחמימה, 200 חלבון, 100 שומן
לפחות הוא יכול להיות בטוח ב-100 אחוז שזה לא אני כי אין לי חולצה של הפורום....תודה 😃 יכול להיות שמחר כבר לא תזהה אותי, אז אם תראה מישהו מסיבי חטוב ויבש עם חולצה של הפורום זה אני 🤣🤣
חחחחחח מאוד מקווה 😃תודה 😃 יכול להיות שמחר כבר לא תזהה אותי, אז אם תראה מישהו מסיבי חטוב ויבש עם חולצה של הפורום זה אני 🤣🤣
מה 180 פחמימה מה?????????????????
סתם אני צוחק,
בהצלחה 🤩
לפחות הוא יכול להיות בטוח ב-100 אחוז שזה לא אני כי אין לי חולצה של הפורום....
סתם שאלה -או 2400, אחליט בהמשך היום (היום שלי התחיל מאוחר, עכשיו זה בערך אמצע היום אצלי)
עשיתי לפני איזה שנתיים, אבל לא ספרתי כלום, פשוט אכלתי פחות והתאמנתי יותר. לא ממש ידעתי איך מחטבים בצורה אופטימלית אבל ירדתי במשקל אז. בכל אופן אני לא זוכר שזה הפריע לי בתפקוד. מקווה שעכשיו לא יפריעסתם שאלה -
במקרה שיצא לך לעשות חיטובים בתקופת לימודים, זה לא הפריע לך בתפקוד ?
הכוונה לאירובי ?התאמנתי יותר
בעיקר אבל לא רק, גם עשיתי יותר נפח באימונים, סטים עם יותר חזרות, סופרסטים וכאלה, חשבתי שזה מה שצריך בשביל לשרוף שומן.הכוונה לאירובי ?