זה בערך מה שחשבתי, ואיפה אתה רץ ? תאכלס בקיץ קשה לי לרוץ בחוץ.השבוע הורדתי אפליקציה RUNKEEPER שמודדת זמן ומרחק. לפני זה אם הייתי רוצה לדעת מרחק הייתי נכנס למפה ובודק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בערך מה שחשבתי, ואיפה אתה רץ ? תאכלס בקיץ קשה לי לרוץ בחוץ.השבוע הורדתי אפליקציה RUNKEEPER שמודדת זמן ומרחק. לפני זה אם הייתי רוצה לדעת מרחק הייתי נכנס למפה ובודק
אתמול רצתי בטכניון, יצאתי מהמכון ורצתי לכיוון אולמן עד סוף השדרה, ואז פניתי למעלה ורצתי דרך מכונות לשער נו"ש (כמו שהאוטובוס נוסע אבל הכיוון השני) וחזרתי ליד המכון. שני סיבובים כאלה. שבוע שעבר פעם אחת רצתי במעלות ופעם אחת בנשר באזור של הבית שלי.זה בערך מה שחשבתי, ואיפה אתה רץ ? תאכלס בקיץ קשה לי לרוץ בחוץ.
תגיד, ביום חמישי באיזה שעה אתה קם? אני רוצה להשאיר אצלך את התיק מחר ולקחת בחמישי בבוקר, אפשרי?אני לא יכול אחרי הRM1 בסקוואט אני לא אספיק להתאושש לקראת אימון PRים אז אני אבוא בחמישי בבוקר 😭
אני מתכנן לקום באזור 7 בבוקר אין בעיהתגיד, ביום חמישי באיזה שעה אתה קם? אני רוצה להשאיר אצלך את התיק מחר ולקחת בחמישי בבוקר, אפשרי?
מצויין, אז אני אדבר איתך מחר בערבאני מתכנן לקום באזור 7 בבוקר אין בעיה
וחצי !!!!!!!אני בא היום בערך בשבע
וחצי !!!!!!!
תפסיק להיות בחורה.טוב אני אשתדל לבוא ב 6:30-7
לא מובן לי מה הולך עם המשקל גוף שלי, כל יום זה עולה-יורד. ביום ראשון זה היה 110.8, שני 110, שלישי 110.5, היום 111 🫤 אולי באמת לא רעיון טוב להשקל כל יום...
אבל.. אבל.. זה מעצבן... אני חושב שאני לא אלך למכון היום, אין לי מצב רוח בגלל השקילה 😭תפסיק להיות בחורה.
PUSSYאבל.. אבל.. זה מעצבן... אני חושב שאני לא אלך למכון היום, אין לי מצב רוח בגלל השקילה 😭
אמרתי לך מזמן לא להשקל כל יום. זה קטע של נוזלים. אם אתה רוצה תישקל כל יום אבל כל פעם לפני שקילה תצום 6 שעות ואז תהיה לך רמת נוזלים אחידה בכל שקילה.טוב אני אשתדל לבוא ב 6:30-7
לא מובן לי מה הולך עם המשקל גוף שלי, כל יום זה עולה-יורד. ביום ראשון זה היה 110.8, שני 110, שלישי 110.5, היום 111 🫤 אולי באמת לא רעיון טוב להשקל כל יום...
כל פעם שאני נשקל זה אחרי שאני קם משינה ואחרי שתן, הרמת נוזלים אמורה להיות אחידהאמרתי לך מזמן לא להשקל כל יום. זה קטע של נוזלים. אם אתה רוצה תישקל כל יום אבל כל פעם לפני שקילה תצום 6 שעות ואז תהיה לך רמת נוזלים אחידה בכל שקילה.
לא לא, אני לא מעוניין לקחת משתנים 😉ברור שזה לא רעיון טוב להשקל כל יום.. יש המון משתנים
אתה פשוט לא מבין אותי. ובכלל אני כועס יותר לא על מה שאמרת אלא על איך שאמרת את זה 😛PUSSY
בתיאבון שמן נתראה ב7.כל פעם שאני נשקל זה אחרי שאני קם משינה ואחרי שתן, הרמת נוזלים אמורה להיות אחידה
לא לא, אני לא מעוניין לקחת משתנים 😉
אתה פשוט לא מבין אותי. ובכלל אני כועס יותר לא על מה שאמרת אלא על איך שאמרת את זה 😛
קיצר בסדר, גודלין צודק, צריך להפסיק להיות כוסית. יאללה זזתי לאכול