Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
זה בערך מה שחשבתי, ואיפה אתה רץ ? תאכלס בקיץ קשה לי לרוץ בחוץ.
אתמול רצתי בטכניון, יצאתי מהמכון ורצתי לכיוון אולמן עד סוף השדרה, ואז פניתי למעלה ורצתי דרך מכונות לשער נו"ש (כמו שהאוטובוס נוסע אבל הכיוון השני) וחזרתי ליד המכון. שני סיבובים כאלה. שבוע שעבר פעם אחת רצתי במעלות ופעם אחת בנשר באזור של הבית שלי.
דווקא אני גם בקיץ מעדיף לרוץ בחוץ מאשר אירובי במכון, כמובן בערב כשאין שמש.
מישהו הולך להתאמן מחר בסביבות 18:00?
@Tank @incin @godlin23 @Aftermath

אני לא יכול אחרי הRM1 בסקוואט אני לא אספיק להתאושש לקראת אימון PRים אז אני אבוא בחמישי בבוקר :(

אני לא יכול אחרי הRM1 בסקוואט אני לא אספיק להתאושש לקראת אימון PRים אז אני אבוא בחמישי בבוקר 😭
תגיד, ביום חמישי באיזה שעה אתה קם? אני רוצה להשאיר אצלך את התיק מחר ולקחת בחמישי בבוקר, אפשרי?

טוב אני אשתדל לבוא ב 6:30-7
לא מובן לי מה הולך עם המשקל גוף שלי, כל יום זה עולה-יורד. ביום ראשון זה היה 110.8, שני 110, שלישי 110.5, היום 111 🫤 אולי באמת לא רעיון טוב להשקל כל יום...

לא מובן לי מה הולך עם המשקל גוף שלי, כל יום זה עולה-יורד. ביום ראשון זה היה 110.8, שני 110, שלישי 110.5, היום 111 🫤 אולי באמת לא רעיון טוב להשקל כל יום...
תפסיק להיות בחורה.

אמרתי לך מזמן לא להשקל כל יום. זה קטע של נוזלים. אם אתה רוצה תישקל כל יום אבל כל פעם לפני שקילה תצום 6 שעות ואז תהיה לך רמת נוזלים אחידה בכל שקילה.

אמרתי לך מזמן לא להשקל כל יום. זה קטע של נוזלים. אם אתה רוצה תישקל כל יום אבל כל פעם לפני שקילה תצום 6 שעות ואז תהיה לך רמת נוזלים אחידה בכל שקילה.
כל פעם שאני נשקל זה אחרי שאני קם משינה ואחרי שתן, הרמת נוזלים אמורה להיות אחידה
ברור שזה לא רעיון טוב להשקל כל יום.. יש המון משתנים
לא לא, אני לא מעוניין לקחת משתנים 😉
אתה פשוט לא מבין אותי. ובכלל אני כועס יותר לא על מה שאמרת אלא על איך שאמרת את זה 😛
קיצר בסדר, גודלין צודק, צריך להפסיק להיות כוסית. יאללה זזתי לאכול

נו באמת מה אתם בחורות, עוד תלך לסאונה לפני כל שקילה ותרוץ שעה בשביל שהמשקל יראה פחות.
תשקל תסתכל תרשום ותסתום, וכל שבוע תראה לאיפה המגמה הולכת האם אתה יורד במצב בסדר או שצריך להוריד/להוסיף קלוריות.

כל פעם שאני נשקל זה אחרי שאני קם משינה ואחרי שתן, הרמת נוזלים אמורה להיות אחידה

לא לא, אני לא מעוניין לקחת משתנים 😉

אתה פשוט לא מבין אותי. ובכלל אני כועס יותר לא על מה שאמרת אלא על איך שאמרת את זה 😛
קיצר בסדר, גודלין צודק, צריך להפסיק להיות כוסית. יאללה זזתי לאכול
בתיאבון שמן נתראה ב7.

לא מבין מה הקשר בין זה שאתה משתין לבין זה שרמת הנוזלים אמורה כביכול להיות אחידה,באמת לא מבין.
זה תלוי בכמות הפחמימות שאכלת אתמול, כמה נתרן אכלת היום, ובאמת עוד המון משתנים. אתה יכול גם לאבד עוד נוזלים באמבטיה רותחת, שלא תחשוב שרמת הנוזלים אחידה כי היא ממש לא.
תעבוד עם היקפים ועם תמונות, פעם בשבוע תצטלם ותמדוד היקף טבור, זה מדד יותר טוב ממשקל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית