- פותח/ת השרשור
- #1,201
חברים, אני בדילמה. אני בחיטוב כבר 4 שבועות, עד עכשיו שמרתי כמו שצריך על הכמויות של הקלוריות והערכים, לא אכלתי בחוץ גם, אכלתי רק דברים שאני מכין ושאני יודע את הערכים שלהם. כשאני יוצא עם חברים לפאב אז אני פשוט מזמין קולה זירו או תה וזהו. אתמול שתיתי חצי ליטר בירה פעם ראשונה ב4 שבועות, וגם הכנסתי את זה לערכים, כלומר לא חרגתי מ2400 קלוריות.
היום אני הולך לשבת בפאב עם חברים. עכשיו הדילמה היא כזאת: יש יתרון בלאכול איזה פיצה או משהו כזה, וזה אומר שאני לא אהיה בגירעון היום, להגיע למשל ל 3000 קלוריות או שעדיף להתאפק? אני יודע שתכלס לא יקרה משהו נורא אם אני יום אחד אחרוג מהכמויות, אני שואל דווקא אולי יש בזה יתרון דווקא לאכול יותר קלוריות יום אחד אחרי 4 שבועות. כי הבנתי שהעמסות אין לי צורך לעשות (180 פחמימה).
@Moran W אתה מומחה לחיטובים, מה אתה אומר?
היום אני הולך לשבת בפאב עם חברים. עכשיו הדילמה היא כזאת: יש יתרון בלאכול איזה פיצה או משהו כזה, וזה אומר שאני לא אהיה בגירעון היום, להגיע למשל ל 3000 קלוריות או שעדיף להתאפק? אני יודע שתכלס לא יקרה משהו נורא אם אני יום אחד אחרוג מהכמויות, אני שואל דווקא אולי יש בזה יתרון דווקא לאכול יותר קלוריות יום אחד אחרי 4 שבועות. כי הבנתי שהעמסות אין לי צורך לעשות (180 פחמימה).
@Moran W אתה מומחה לחיטובים, מה אתה אומר?