הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לצערי לא יכול לזרוק עוד מוניטין אבל כל הכבוד על השמירה על המשקלים 😃
תודה 😃
אתה לא מרגיש שבשלב הזה הבנץ' והפרס מפריעים זה לזה באימון? אתה כבר בשלב דיי מתקדם בחיטוב אולי במקום להוריד נפח עדיף לך לעשות רוטציה בתוכנית ולהפסיק לעשות פלג עליון/תחתון?
זאת רק דעה שלי אולי אתה מרגיש אחרת 😃
בינתיים לא, כי אני עושה סט אחד כבד של פרס ואז עושה בנץ' לא עם משקל מקסימלי, כנ"ל ביום של סט עצימות של בנץ'. האמת שהיום חשבתי מה אני אעשה בהמשך כשארצה לקצץ בנפח לגמרי, אם לעשות אימון אחד סקוואט ובנץ', אימון שני דדליפט ופרס, סט אחד מקסימלי בכל תרגיל (ולהוסיף מתח ואולי מקבילים), או לעשות אימון אחד סקוואט ודדליפט, ואימון שני בנץ' ופרס, כלומר חלוקה של עליון-תחתון, ביום העליון לעשות מתח וביום התחתון לעשות ריצה. אני עוד אחשוב במה לבחור...

חייב לך מוניטין אחלה משקלים כל הכבוד ,
תודה 😃
לגבי הסידור החדש במכון, היום זה נראה יותר טוב מאתמול. המשטחים של הדדליפט על הרצפה, הזיזו אותם כך שאחד מהם בתוך הכלוב ואני מניח שזה פתר או לפחות שיפר את עניין הרצפה בכלוב. בנוסף יכול להיות שהם הזיזו את הכיסא כומר הזה או איך שהוא נקרא (זה שעושים עליו ביספס), כי עכשיו זה נראה שיש יותר מקום לעבור ליד הדדליפט ככה שזה לא יהיה ממש מול הפרצוף.
אה ובאופן כללי יותר נחמד לבוא ב 3-4 בצהריים, אין את העומס המטורף של הערב

תודה 😃
לגבי הסידור החדש במכון, היום זה נראה יותר טוב מאתמול. המשטחים של הדדליפט על הרצפה, הזיזו אותם כך שאחד מהם בתוך הכלוב ואני מניח שזה פתר או לפחות שיפר את עניין הרצפה בכלוב. בנוסף יכול להיות שהם הזיזו את הכיסא כומר הזה או איך שהוא נקרא (זה שעושים עליו ביספס), כי עכשיו זה נראה שיש יותר מקום לעבור ליד הדדליפט ככה שזה לא יהיה ממש מול הפרצוף.
אה ובאופן כללי יותר נחמד לבוא ב 3-4 בצהריים, אין את העומס המטורף של הערב

שמח לשמוע שלהתקף הזעם שלי אתמול היו תוצאות 😃

זה נשמע מעניין!

הגעתי כולי שמח וטוב לב לחד"כ בידיעה שיש כלוב חדש בנוסף לראק, כבר כשנכנסתי לחד"כ הרגשתי כאילו אני משוטט בשווקי תאילנד עם כמות האנשים הקטסטרופלית שהיתה שם ביום ראשון בערב.

לקח לי נצח למצוא פלטות לדדליפט כי אמנם הוסיפו עוד כלוב אבל עדיין לא הוסיפו פלטות, התחלתי להתחמם בדדליפט ואנשים פשוט התעלמו ממני ועברו ס"מ מהפנים שלי - עכשיו, אם זה לא היה מעצבן הMP3 שלי מת אחרי חמש דקות ואני חושב שמישהו הפליץ לי בפרצוץ.

הלאה - הסתבר לי שעכשיו אסור שיהיו שני מוטות על הרצפה אז הייתי צריך להוריד ולשים את הפלטות כל סט בשביל שעוד אנשים יוכלו להיכנס עם 60 ק"ג חתירה שזה לגיטימי - אבל בדיוק בשביל זה צריך אפשרות לשני מוטות על הרצפה ולא אחד.

לסיום ראיתי את הדף המטומטם שתלו ליד הכלוב שבעיקרון אומר "בבקשה אל תתאמנו" ואז אמרתי את דעתי לעופר והוא טען שהחד"כ עכשיו מתאים ל90% מהאוכלוסייה ושי*דיינו כל השאר (מצטער על השפה, ניסוח שלי - אבל אלו עיקרי הדברים).

יש גבול לכמה אני יכול לספוג, אז בקצרה - די התפוצצתי שם על עופר.

הגעתי כולי שמח וטוב לב לחד"כ בידיעה שיש כלוב חדש בנוסף לראק, כבר כשנכנסתי לחד"כ הרגשתי כאילו אני משוטט בשווקי תאילנד עם כמות האנשים הקטסטרופלית שהיתה שם ביום ראשון בערב.

לקח לי נצח למצוא פלטות לדדליפט כי אמנם הוסיפו עוד כלוב אבל עדיין לא הוסיפו פלטות, התחלתי להתחמם בדדליפט ואנשים פשוט התעלמו ממני ועברו ס"מ מהפנים שלי - עכשיו, אם זה לא היה מעצבן הMP3 שלי מת אחרי חמש דקות ואני חושב שמישהו הפליץ לי בפרצוץ.

הלאה - הסתבר לי שעכשיו אסור שיהיו שני מוטות על הרצפה אז הייתי צריך להוריד ולשים את הפלטות כל סט בשביל שעוד אנשים יוכלו להיכנס עם 60 ק"ג חתירה שזה לגיטימי - אבל בדיוק בשביל זה צריך אפשרות לשני מוטות על הרצפה ולא אחד.

לסיום ראיתי את הדף המטומטם שתלו ליד הכלוב שבעיקרון אומר "בבקשה אל תתאמנו" ואז אמרתי את דעתי לעופר והוא טען שהחד"כ עכשיו מתאים ל90% מהאוכלוסייה ושי*דיינו כל השאר (מצטער על השפה, ניסוח שלי - אבל אלו עיקרי הדברים).

יש גבול לכמה אני יכול לספוג, אז בקצרה - די התפוצצתי שם על עופר.

כן, נשמע כמו יום רע.
לי עוד לא יצא שמישהו עבר קרוב אליי בזמן דדליפט, אבל אני מאמין שכשזה יקרה הם יבינו כך או אחרת שלא עושים את זה.
לגבי המוטות, זה באמת בעייתי מאוד בשעות העומס. אני יודע שהמוטות הישנים עדיין בידיהם, אבל משום מה הם לא רוצים שיעשה בהם שימוש. אולי אם נכתוב משהו/נדבר עם מי שצריך לגבי העניין, זה יעזור? הרי יש לא מעט אנשים שלא אכפת להם לעשות סקוואט, בנץ' ואפילו דדליפט לפעמים עם המוטות הישנים והמגעילים.

מעניין אותי איך הם יבינו את זה 😃
אתה לא ראית את דניאל עצבני 😃

אני אישית בעד עצומה שיתנו לנו להשתמש במוטות הישנים שיהיו 2 מוטות בדד ליפט. אם יאשרו את זה + יביאו פלטות חדשות המצב יהיה הרבה יותר טוב

אפשר לשאול איזה נעלי ריצה קנית שאהבת אותם,ואיפה קנית?
אני מניח שאתה שואל אותי 😃 קניתי במגה ספורט, ניו באלאנס, לא משהו ממש מיוחד, 350 ש"ח במבצע 😃 מדדתי אותם ועוד שני דגמים של סאקוני ואותם אהבתי.
עדכון משקל גוף: 108.7, כמו שלשום, קיצר נשאר על אותן כמויות השבוע בטוח
11173412_793377287411640_1437609040899646617_n.jpg

צריך להדפיס את זה ולתלות במכון אצלנו במקום החוקים שתלויים שם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית