הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
הבעיה כשאר אתה לא סופר זה עם החלבון דבר ראשון, נגיד לפני שהתחלתי לאכול באמת מסודר אז לפני שנה בערך גיליתי שאכלתי 100 גרם חזה עוף פחות ממה שחשבתי.
בנוסף לדעתי מאוד קל להיסחף עם דברים מבושלים.

גם רוב הדברים לא צריך למדוד כמו קוטג' טונה אבקת ניפוח 😃 .

וזה מאוד קל לדעתי למדוד כל מה שצריך זה לפני שמתכילים להוסיף לצלחת שמים אותה על המשקל (מאפסים אותו) ואז מתחילים להוסיף דברים. שזה בערך לוקח לי 5 שניות יותר מהחיים שלי לארוחה. שזה נגיד 30 שניות ביום אם אני אוכל אוכל של אמא 😃
גם הבוס שלי בחו"ל.
כנראה יש ועדת בוסים 😆
אם הוא גם טס לצרפת אז יכול להיות שיש ועדה סודית, כי לי הוא אמר שהוא טס עם המשפחה לטיול.

הבעיה כשאר אתה לא סופר זה עם החלבון דבר ראשון, נגיד לפני שהתחלתי לאכול באמת מסודר אז לפני שנה בערך גיליתי שאכלתי 100 גרם חזה עוף פחות ממה שחשבתי.

וזה מאוד קל לדעתי למדוד כל מה שצריך זה לפני שמתכילים להוסיף לצלחת שמים אותה על המשקל (מאפסים אותו) ואז מתחילים להוסיף דברים. שזה בערך לוקח לי 5 שניות יותר מהחיים שלי לארוחה. שזה נגיד 30 שניות ביום אם אני אוכל אוכל של אמא 😃

אם הוא גם טס לצרפת אז יכול להיות שיש ועדה סודית, כי לי הוא אמר שהוא טס עם המשפחה לטיול.
אני מסכים איתך, בגלל זה אני שוקל וסופר הכל כרגע. זה באמת לוקח בהגזמה דקה ביום אבל חוסך לי אי וודאות

אנ

אני מסכים איתך.
אבל כמתאמן ממוצע ולא ספורטאי,כולנו יודעים מה צריך להוריד מהתפריט בדביל לרדת.
השאלה אם התעסקות לשקול כל דבר באמת יעילה ומה יהיה ההבדל בירידה במשקל אם נוריד את כל הג'אנק ונשמור על גרעון שלילי?

אנ

אני מסכים איתך.
השאלה אם התעסקות לשקול כל דבר באמת יעילה ומה יהיה ההבדל בירידה במשקל אם נוריד את כל הג'אנק ונשמור על גרעון שלילי?

למה הכוונה כולנו יודעים מה צריך להוריד ? אני לא יודע מה צריך להוריד, אני בודק מחדש מה אני אוכל ורואה שאני מגיעה לערכים שאני רוצה.

אם תוריד גאנק לא בהכרח תרד, נגיד וכל מה שאכלתה זה פעם ביום טיפה שוקולד (שזה נחשב כגאנק אפילו שאני לא מסכים) אבל זה יכול להיות סה"כ 200 קלוריות ואתה נגיד צריך להוריד 400+ בשביל להיות במצב שלישי, אז לא שיפרתה כלום

וגם כאשר מורידים "גאנק" לרוב אוכלים יותר אוכל "בריא".

אנ

אני מסכים איתך.
למה הכוונה כולנו יודעים מה צריך להוריד ? אני לא יודע מה צריך להוריד, אני בודק מחדש מה אני אוכל ורואה שאני מגיעה לערכים שאני רוצה.

אם תוריד גאנק לא בהכרח תרד, נגיד וכל מה שאכלתה זה פעם ביום טיפה שוקולד (שזה נחשב כגאנק אפילו שאני לא מסכים) אבל זה יכול להיות סה"כ 200 קלוריות ואתה נגיד צריך להוריד 400+ בשביל להיות במצב שלישי, אז לא שיפרתה כלום

וגם כאשר מורידים "גאנק" לרוב אוכלים יותר אוכל "בריא".
לדעתי יש משהו במה ששניכם אומרים. רוב האוכלוסיה אני מאמין שלא סופרים קלוריות בשביל לרדת במשקל (גם ממה שראיתי אצל אנשים שלא מתאמנים/מתאמנים חפיף כזה כמו רוב האנשים שאנחנו רואים במכון), פשוט מתחילים לזוז יותר (אירובי, נרשמים למכון כושר וכו') ובדרך כלל באמת מורידים דברים "משמינים" כמו בורקסים, ממתקים, חטיפים וכו' (משמינים במרכאות כי כידוע מה שמשמין זה כמויות ולא מאכל מסויים כלשהו). ארקדי, מה שאתה אומר שאם תוריד ג'אנק אז לא בהכרח תרד זה נכון אם לא אכלת הרבה ג'אנק מלכתחילה, ואז אין הרבה מה להוריד. אבל אם את נגיד אוכל הרבה סוכרים ביום ואתה מוריד את זה אז יפסיקו לך הנפילות סוכר האלה שגורמות לרעב ולאכילה מוגזמת ולדעתי בסופו של דבר זה כן יגרום לך לאכול פחות.
נזכרתי באיזה חבר שלי שלפני כמה שנים ירד במשקל כי הוא הפסיק לאכול לחם עם הארוחות. כלומר הוא אכל לפעמים דברים כמו טוסט, סנדוויצ'ים וכאלה, אבל הוא הפסיק עם ההרגל של למשל בארוחת צהריים לאכול בשר, תוספת ויחד עם זה כמה חתיכות לחם. עכשיו לי ברור שזה לא מהלחם עצמו, כי אם הוא היה מוסיף באותן ארוחות אורז בכמות קלוריות שמשתווה ללחם הוא לא היה מוריד משקל. העניין שהוא היה לוקח את הכמות שהוא רגיל אליה ולא יותר, לכן מן הסתם הוא אכל פחות קלוריות ופחמימות במשך היום.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

26/04/15 - בנץ'

בנץ' - 122.5X2X3F, 105X2X5 אחרי הכשל בחזרה השלישית נחתי וניסיתי שוב, שוב נכשלתי בשלישית. אני אשאר על המשקל הזה, אם אימון הבא לא יעלה לשלשה אולי אוריד ל 120 אחר כך (ואולי לא).
פרס - 70X2X5
צ'ין אפס - 10X3X5
משקל גוף במכון 109. המתח דווקא מתחזק.

קרא את שאר עדכון הלוג...
הכנתי את הסושי המושלם. נראה לא הכי יפה אחרי ההכנה, אבל טעים בטירוף. הבעיה שאחר כך קלטתי שבייקון הוא בערך 2/3 שומן ויש איזה 100 גרם בייקון בכל רול, אז אכלתי חצי רול (בנוסף לטעימות בייקון וגבינה בזמן ההכנה), אז מעכשיו עד סוף היום אני אשתה שני סקופים של חלבון עם שוקולית, וקופסת קוטג' וטונה עם שתי פרוסות לחם בערב... אבל היה שווה את זה
2015-04-27 13.27.08.jpg 2015-04-27 13.30.16.jpg 2015-04-27 13.36.43.jpg 2015-04-27 14.12.31.jpg

נערך לאחרונה:
yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

26/04/15 - בנץ'

קרא את שאר עדכון הלוג...
הכנתי את הסושי המושלם. נראה לא כי יפה אחרי ההכנה, אבל טעים בטירוף. הבעיה שאחר כך קלטתי שבייקון הוא בערך 2/3 שומן ויש איזה 100 גרם בייקון בכל רול, אז אכלתי חצי רול (בנוסף לטעימות בייקון וגבינה בזמן ההכנה), אז מעכשיו עד סוף היום אני אשתה שני סקופים של חלבון עם שוקולית, וקופסת קוטג' וטונה עם שתי פרוסות לחם בערב... אבל היה שווה את זה
צפה בקובץ המצורף 25766 צפה בקובץ המצורף 25767 צפה בקובץ המצורף 25768 צפה בקובץ המצורף 25769
😱😱😱😱

@yujinius מה זה ? נהייתה בחורה ? מעלה תמונות של אוכל ? עוד מעט תתחיל לעלות תמונות סלפי מהשירותים כל יום.

@yujinius מה זה ? נהייתה בחורה ? מעלה תמונות של אוכל ? עוד מעט תתחיל לעלות תמונות סלפי מהשירותים כל יום.
מה, מקנא? תאכל תלב, ואני אוכל בייקון עם בקר וגבינה 🖕

לומד הנדסת מכונות. לא סיימתי, עכשיו סמסטר אחרון

איך עבר תקופת הלימודים\רוצה להמשיך תואר שני?
עוברת יותר מדי זמן149eg: היה יחסית בסדר, עכשיו בעודף סמסטרים וזה ממש נמאס לי להיות כאן.
אני בן 32 ומסיים תואר ראשון (שבזמן לוקח לי כמעט כמעט כמו שאמור לקחת ראשון ושני), אז תואר שני אני לא ממש רואה את עצמי עושה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית