Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

02/06/15 - דדליפט

אימון במעלות. אימון גרוע, אני חלש, ואני לא אוהב את הראק ואת המוטות במכון במעלות... כל פעם שאני עושה שם סקוואט או דדליפט יותר קשה לי מאשר בטכניון, בלחיצות לעומת זאת לא.

סקוואט - 125X4,5,5,5 עם אולסטאר כי התעצלתי לסחוב את הנעלי סקוואט למעלות, כי חשבתי שבכל מקרה אני לא עושה עצימות בסקוואט אז במשקל נמוך יחסית אפשר עם אולסטאר. פעם הבאה צריך לא להתעצל כי הטכניקה קצת שונה וזה משפיע. לסיכום היה כבד, הטכניקה הייתה גרועה, הרגשתי משום מה שאני נוטה לצד ימין ועכשיו צד ימין של התחת תפוס לי....

קרא את שאר עדכון הלוג...
אתה מאמין שיראל הוא צבא כיבוש שמשפיל אנשים טובים ורוצח תינוקות ומכין מהם מצות
אני מבקש בלי פוליטיקה בלוג שלי
נכון, אני מאמין שדייסייד לא מנגנים בבר מצוות וימי הולדת.
לפי הדברים שלהם הלהקות שמנגנות בארץ זה להקות שמנגנות בימי הולדת (מגהדת', קניבל קורפס, בהמות', סבאטון, אוברקיל, אייסד ארת' ועוד הרבה) 🤦‍♂️

04/06/15 - בנץ'

בנץ' - 122.5X4 PR, 105X3X5 חשבתי שהיה לי מתישהו 122.5 לחמישייה, דפדפתי עכשיו בלוג וראיתי שלא עשיתי יותר משלשה עם המשקל הזה ככה שזה PR 😃. לפני חודש בדיוק הצלחתי 3 עם זה.
פרס - 65X3X6
צ'ין אפס - 15X5,5,4 0X7,5
משקל גוף במכון 104.8
פייס פולס - 3X12

בנץ':

קרא את שאר עדכון הלוג...

סחטיין על הפיאר, תקבל מוניטין שאוכל לתת

עכשיו לשירים:
עוד פעם, לא יודע אם כל כך תאהב כי הפעם זה קור.

סחטיין על הפיאר, תקבל מוניטין שאוכל לתת

עכשיו לשירים:
עוד פעם, לא יודע אם כל כך תאהב כי הפעם זה קור.

לא ממש אוהב קור. עדיף שים מלודת' להבא. גם ת'ראש ראיתי שאתה שם דברים טובים, אבל ת'ראש אני בטוח שאם תשים משהו טוב אז אני כבר מכיר את זה, ובמלודת' אני כל פעם מגלה שיש הרבה דברים טובים שאני לא מכיר

אלא שני הדברים שעלו לי ישר כשחשבתי על מלודת'

הראשון לא אהבתי, יותר מדי קור/גרוב/ איך שזה נקרא. דארק טרנקוויליטי אחלה להקה
מה אתה אומר נפתח הימורים באיזה משקל יהיו ריבועים ?
שני ריבועים עליונים שממש מתאמצים להשתחרר מתחת לשכבה שמעליהם, זה נחשב?
ואם כבר תמונות אז "איך רגל צריכה להיראות" @stitch

קבצים מצורפים

• 2015-06-06 01.16.13.jpg
    2015-06-06 01.16.13.jpg
    KB 33.9 · צפיות: 102
  • 2015-06-06 01.32.12.jpg
    2015-06-06 01.32.12.jpg
    KB 27.8 · צפיות: 150
ואם כבר תמונות אז "איך רגל צריכה להיראות" @stitch
או! מזמן לא היה לנו שרשור ייעודי, רק לנו! "שורפים חיות במדורות", "קראתי את שורפים חיות והגעתי למסקנה" (כאילו שהוא יודע לקרוא - או לבצע תהליך קוגניטיבי של הגעה למסקנות!), "איך אתם מסדרים את השיער בבית השחי" - רק זיוני שכל. איפה הסדרה האלמותית שמסבירה לצעירי העולם איך דברים צריכים להיראות....
נראה לי יוצר הסדרה והאב הרוחני שלה פרש מהפורום. יוג'ין - תיקח על עצמך את האחריות?

יוג'ין - תיקח על עצמך את האחריות?
אולי בסוף חיטוב כשהכל ייראה כמו שהוא צריך להיראות.
ובכלל במקום "יואווו איזה הפרדות בקוואד, איזה קוביות מטורפות, כל הכבוד!!" זה מה שיש לך להגיד? 😭

06/06/15 - משקל גוף

משקל גוף: 103.3 ירידה של 0.4 קילו בשבוע, בפועל כנראה יותר, הסבר בעדכון משקל הקודם (ליטר וחצי פפסי מקס לילה לפני השקילה הקודמת שגרם לי להיות יותר יבש).
בכל אופן ירידה של 9.5 סה"כ
יאללה העמסה 🤯

קרא את שאר עדכון הלוג...

חח של העמסה 🍽️🥹
אה, זאת לא תהיה העמסה מעניינת. אני פשוט הולך להכין סיר פסטה ולאכול אותו בשעות הקרובות. בערב אולי אני אצא ואוכל איזה משהו יותר מעניין, אם כן אני אצלם בשבילך 😃 אגב אכלתי עכשיו איזה שתי עוגיות וזה פשוט הרגיש לי ממש מתוק מדי ולא כזה טעים מרוב שהתרגלתי לא לאכול מתוק...

אה, זאת לא תהיה העמסה מעניינת. אני פשוט הולך להכין סיר פסטה ולאכול אותו בשעות הקרובות. בערב אולי אני אצא ואוכל איזה משהו יותר מעניין, אם כן אני אצלם בשבילך 😃 אגב אכלתי עכשיו איזה שתי עוגיות וזה פשוט הרגיש לי ממש מתוק מדי ולא כזה טעים מרוב שהתרגלתי לא לאכול מתוק...
אני גם אוכל פסטה ואורז אבל גם גלידה ועוגיות בין לבין 😋🍴

אני גם אוכל פסטה ואורז אבל גם גלידה ועוגיות בין לבין 😋🍴
כן אולי אני אוכל גם קצת דברים כאלה בין לבין, אבל כרגע באופן כללי לא ממש בא לי מתוק, אולי בשעות הקרובות זה ישתנה 😃

לא אוהב מתוק בכלל כבר בהעמסות , אחת התענוגות הגדולות שלי אתמול היה תפוחים וקפה...

אולי בסוף חיטוב כשהכל ייראה כמו שהוא צריך להיראות.
ובכלל במקום "יואווו איזה הפרדות בקוואד, איזה קוביות מטורפות, כל הכבוד!!" זה מה שיש לך להגיד? 😭
גבר, זה באמת נראה נהדר. גם כתבתי באיזשהוא שרשור שאתה חטוב ודקיק, לא?
חוץ מזה חשבתי שלליפטרים מחמיאים ב"וואו, איזה תחת של אינסטלטורים, איזה חזה שעיר כמו קוף, איזה חבית מטורפת בכרס" 😲

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית