נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
יש משקה חדש של עלית, קפה עם שוקולד מריר (אין טעם של חלב בזה)יואו איזה כיף היה לשתות נס עם 2 סוכר היום
זה קצת מריר אבל ממש טעים, ממליץ.
coffee shot משהו כזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש משקה חדש של עלית, קפה עם שוקולד מריר (אין טעם של חלב בזה)יואו איזה כיף היה לשתות נס עם 2 סוכר היום
דקיק זה פחות טובגם כתבתי באיזשהוא שרשור שאתה חטוב ודקיק, לא?
בלי סוכר?יש משקה חדש של עלית, קפה עם שוקולד מריר (אין טעם של חלב בזה)
זה קצת מריר אבל ממש טעים, ממליץ.
coffee shot משהו כזה
תראה איזה עולם. מליפטר שמן, שעיר, מבסוט ושבע - הפכת לבחור רגיש וחלק, שמסתכל במבט נוגה ומהרהר במשמעות המשפטים שחברים אמרו לך. תכף תתחיל לכתוב שירים וזהו. ברור לך שבתחרות הבאה אתה הופך לביץ' של מישהו????דקיק זה פחות טוב
![]()
הראשון לא אהבתי, יותר מדי קור/גרוב/ איך שזה נקרא. דארק טרנקוויליטי אחלה להקה
שני ריבועים עליונים שממש מתאמצים להשתחרר מתחת לשכבה שמעליהם, זה נחשב?
ואם כבר תמונות אז "איך רגל צריכה להיראות" @stitch
לא בדיוק, היד מנסה להסתיר את הבטן התחתונה כי שם עדיין יש כמות לא מבוטלת של שומן 😃היד לוחצת על הבטן בשביל שהקוביות יצאו מהמקום ?
יכול להיות שזה גם בגלל שהתגלחתי, גם תמרה אמרה שאני פתאום נראה כמה שנים צעיר יותר (לא יודע אם זה מחמאה בגיל שלי אבל סבבה 😃 )וכמו שאמרתי לך ביום חמישי ממש רואים שירדתה, או שזה כי הייתה בלי זקן והיה לך BABY FACE
אנחנו גם מדברים על חזה של גברים בין הסטים 😃 יבגני שם סיפר כל מיני בעיות שהיו לו בחיים, כמעט בכה. בכללי יש לנו את תמרה בתור הבחורה, אבל יבגני עוד מעט יהפוך לג'ניה 😃 ואז יהיו לנו 2 בנות שעושות סקוואט.תראה איזה עולם. מליפטר שמן, שעיר, מבסוט ושבע - הפכת לבחור רגיש וחלק, שמסתכל במבט נוגה ומהרהר במשמעות המשפטים שחברים אמרו לך. תכף תתחיל לכתוב שירים וזהו. ברור לך שבתחרות הבאה אתה הופך לביץ' של מישהו????
לא בדיוק, היד מנסה להסתיר את הבטן התחתונה כי שם עדיין יש כמות לא מבוטלת של שומן 😃
לפחות הוא לא נותן מבט באלכסון עם שפתיים מכווצות בסלפי... עדיין............ביחד עם ההודעות הקודמות שלך, אתה הופך לבחורה. זה תרגיל של בנות להסתיר שומנים בבטן.
ניראה לי הוא מחכה להזמנה של המוט סלפי בשביל זה.לפחות הוא לא נותן מבט באלכסון עם שפתיים מכווצות בסלפי... עדיין............
חלק - ממש לא (עדיין מחכה לתור שלי באמריקן לייזר)תראה איזה עולם. מליפטר שמן, שעיר, מבסוט ושבע - הפכת לבחור רגיש וחלק, שמסתכל במבט נוגה ומהרהר במשמעות המשפטים שחברים אמרו לך. תכף תתחיל לכתוב שירים וזהו. ברור לך שבתחרות הבאה אתה הופך לביץ' של מישהו????
עשו לי ניתוח ג'ינו בגיל 18, זה נושא רציני מאוד 😛אנחנו גם מדברים על חזה של גברים בין הסטים 😃 יבגני שם סיפר כל מיני בעיות שהיו לו בחיים, כמעט בכה.
מה אתה צוחק? אתה עדיין עושה סקוואט פחות ממני עם כל זה שאני חלשלוש, ועוד מעט גם פחות מתמרהיבגני עוד מעט יהפוך לג'ניה 😃 ואז יהיו לנו 2 בנות שעושות סקוואט.
טוב נתתי לעצמי שתי כאפותביחד עם ההודעות הקודמות שלך, אתה הופך לבחורה. זה תרגיל של בנות להסתיר שומנים בבטן.
תיהיה גאה בהם הרווחתה אותם ביושר.
הדואר ישראל הזה כל כך איטי...ניראה לי הוא מחכה להזמנה של המוט סלפי בשביל זה.
You're*your a fat chick.
*ניחאניחה
בגלל זה אמרתי בעברית לא נורא. 🤣🤣*ניחא
או "הלוג שאכלית לעילכמ בשגיעוט חטיב"אני משנה את שם הלוג ל "הלוג שהחליט להילחם בשגיאות כתיב"
still fatfat, but stronger than you
כן זה מה שהם אומרים, כי אני שמן עם מסת שריר ואתה SKINNY FATwhen people see you and me you think they say oh he is much stronger then him
כה ב7-8 בערך@Tank אתה בא ?