Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תותח 😉
למה אתה מכוון להגיע עם החיטוב ?
לק1בי1ת או סתם לרדת במשקל לעוד מסה?

תותח 😉
למה אתה מכוון להגיע עם החיטוב ?
לק1בי1ת או סתם לרדת במשקל לעוד מסה?
תודה 😃
חשבתי להגיע לק1ב*1ת אבל עכשיו אני כבר לא יודע 😃 רוצה להיראות חטוב ואסטטי, לא ברמה של א.ש חד ספרתי אלא ברמה שאפשר יהיה להתקדם אחרי זה באימונים בלי להשמין יותר מדי. בעיקרון חשבתי לרדת ל 100 קילו בערך, כי חשבתי שבסביבות 100 קילו אני אהיה יותר חטוב ממה שאני עכשיו בפועל. עכשיו אני רואה שאצטרך להגיע לפחות ל 95, וכנראה שאם ארצה להיות על 12-13 א.ש אז פחות מזה.

מה שהטעה אותי לפני החיטוב זה שחשבתי שאני איזה 20% שומן (על 113 קילו). אז חשבתי שאם אני יורד ל 100 קילו ורוב הירידה יהיה שומן אז זה יביא אותי למצב די חטוב. הבעיה שהייתי איזה 25% כנראה לפני החיטוב (מוזמן לדפדף בעדכונים ולראות תמונות), אז אפילו אם אני מוריד 13 קילו נטו שומן אני אהיה 15% וקצת ב 100 קילו. בפועל הרי לא יורד רק שומן, אז ב 100 קילו אני עדיין אהיה ב% די גבוה. לא כזה אכפת לי מהמספרים, אלא מהמראה באחוזים האלה.
אה נו בסדר חשבתי שאתה כבר יותר דובון ממה שדימיינתי 😆
תמונות יהיו כשאני אגיע למשקל דו ספרתי, אז תראה בפועל עד כמה דובון אני 🤣

אבל אתה יכול להתנחם בזה שאתה לא מאבד הרבה שריר באחוזים כאלה של שומן .
רק אם אתה תרד עוד יותר מיזה תתחיל לאבד שריר +תתחיל לבכות שרע לך(כמו למורן הפצוע).
מה שהטעה אותי לפני החיטוב זה שחשבתי שאני איזה 20% שומן (על 113 קילו). אז חשבתי שאם אני יורד ל 100 קילו ורוב הירידה יהיה שומן אז זה יביא אותי למצב די חטוב. הבעיה שהייתי איזה 25% כנראה לפני החיטוב (מוזמן לדפדף בעדכונים ולראות תמונות), אז אפילו אם אני מוריד 13 קילו נטו שומן אני אהיה 15% וקצת ב 100 קילו. בפועל הרי לא יורד רק שומן, אז ב 100 קילו אני עדיין אהיה ב% די גבוה. לא כזה אכפת לי מהמספרים, אלא מהמראה באחוזים האלה.
גם אני הייתי בטוח בתחילת החיטוב שאני רזה עד שהמספרים התחילו לדבר בעד עצמם 😕

אבל אתה יכול להתנחם בזה שאתה לא מאבד הרבה שריר באחוזים כאלה של שומן .
רק אם אתה תרד עוד יותר מיזה תתחיל לאבד שריר +תתחיל לבכות שרע לך(כמו למורן הפצוע).
במקום לבכות עשיתי ארוחת צ'יט אתמול 😃

אפרופו העמסה יש לי 2 קופסאות בן אנד גרי בטעמים חדשים מחכים במקרר 😛
image.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית