עדיין תחונים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיין תחונים
אתמול לא הייתי דל פחמימה בערב אז אני אעדכן את המשקל של אתמול בבוקר: 101.4 שזה ירידה של 1.9 קילו ב 11 יום (אז הייתה שקילה נורמלית), ירידה של 11.4 קילו סה"כ
תודה 😃תותח 😉
למה אתה מכוון להגיע עם החיטוב ?
לק1בי1ת או סתם לרדת במשקל לעוד מסה?
1.84מה הגובה שלך ?
אה נו בסדר חשבתי שאתה כבר יותר דובון ממה שדימיינתי 😆1.84
תמונות יהיו כשאני אגיע למשקל דו ספרתי, אז תראה בפועל עד כמה דובון אני 🤣אה נו בסדר חשבתי שאתה כבר יותר דובון ממה שדימיינתי 😆
גם אני הייתי בטוח בתחילת החיטוב שאני רזה עד שהמספרים התחילו לדבר בעד עצמם 😕מה שהטעה אותי לפני החיטוב זה שחשבתי שאני איזה 20% שומן (על 113 קילו). אז חשבתי שאם אני יורד ל 100 קילו ורוב הירידה יהיה שומן אז זה יביא אותי למצב די חטוב. הבעיה שהייתי איזה 25% כנראה לפני החיטוב (מוזמן לדפדף בעדכונים ולראות תמונות), אז אפילו אם אני מוריד 13 קילו נטו שומן אני אהיה 15% וקצת ב 100 קילו. בפועל הרי לא יורד רק שומן, אז ב 100 קילו אני עדיין אהיה ב% די גבוה. לא כזה אכפת לי מהמספרים, אלא מהמראה באחוזים האלה.
במקום לבכות עשיתי ארוחת צ'יט אתמול 😃אבל אתה יכול להתנחם בזה שאתה לא מאבד הרבה שריר באחוזים כאלה של שומן .
רק אם אתה תרד עוד יותר מיזה תתחיל לאבד שריר +תתחיל לבכות שרע לך(כמו למורן הפצוע).
עכשיו אני לא בטוח לגבי ההעמסה בשישי... אולי אני אעשה העמסה לייטגם צ'יט וגם העמסה בשישי?
שובב 😃
תעשה העמסה של ניטראלי ותימנע משומן גבוה שמשולב עם הפחמימה.עכשיו אני לא בטוח לגבי ההעמסה בשישי... אולי אני אעשה העמסה לייט
אולי משהו כזה באמת.תעשה העמסה של ניטראלי ותימנע משומן גבוה שמשולב עם הפחמימה.
אפשר כתובת מלאה שלך?אפרופו העמסה יש לי 2 קופסאות בן אנד גרי בטעמים חדשים מחכים במקרר 😛
פאוז סקוואט - 100X6X3
פאוז דדליפט - 120X3X3
פרונט סקוואט - 65X5X3
פלאנק - 3X1:10
מה שמצחיק זה שנראה לי אנחנו בערך באותו א.ש עכשיו, אם אתה לא יותר 😛
כן, גם דודי היה, וגם תמרה (הלכה לפני שבאתי) וסיימון בא כשהלכתיהייתה עכשיו ?